Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« LPG ????????
Ahoj hoši, tak já teď řeším dilema, zda zavést nebo nezavést do Marei LPG. Už jsem na to jezdil, ale nebylo to s moderním motorem a elektronikou. Nevím, jestli se dá použít jiný systém, než sekvenční vstřikování, 40 tisíc se mi do toho zase nechce vrážet...Díky za názory. -
« Re: Re:
dik za info. ja jsem ted po vymene vahy vzduchu. vykon sel samozrejme na horu, spotrebu musim jeste zmerit. vzhledem k parametrum motoru (2,4 TD) pro me asi nema cenu vrazet dalsi prachy do zvysovani vykonu, na soucasnej stav silnic je 125HP az moc...
Akorat me zarazila jend vec, parkrat se me po te vymene stalo, ze kdyz jsem potreboval nahle zrychlit pro predjizdeni, tak se tomu najednou moc nechtelo... pricital jsem to tomu, ze RJ dosud nema dost informaci pro takove situace. uvidim, jestli se me to bude stavat dal, pak bzch to asi reklamoval -
« Re:
Ale abych nebyl tak stručnej a odpověděl zároveň i DJ: po optimalizaci dat ŘJ se vylepšil hlavně krouťák v nízkých otáčkách, takže má teď zátah v širokým spektru otáček a o dost ochotněji se vytáčí. Spotřeba je cca 5,5 litru, hlučnost malá(v měřítku dieselů), starty v zimě bez problémů akorát nějakou vteřinku čekám, protože v zimě chvilku trvá nažhavení, jindy se startuje ihned bez čekačky, spokojenost s výkonem veliká (po úpravě ŘJ). Jo a spolehlivost zatím taky 100 % (až na rádio). Ještě pro úplnost - mám Bravu z 1998. -
"-- skrytý --" 20.04.04 11:07
« Bez nadpisu
Mám možnosť výhodne kúpiť Fiat Mareu Weekend 1,9 JTD (105 koní) z roku 2001. Môže sa so mňou niekto podeliť o skúsenosti s týmto motorom - hlavne čo sa týka spotreby, hlučnosti, štartovania v zime, spoľahlivosti a spokojnosti s výkonom? 8-s
Možno sa to už v tomto fóre objevilo, ale po prelistovaní niekoľkých strán som nič konkrétnejšie nenašiel.
Ďakujem za rýchle odpovede (ponuka je časovo obmedzená) :) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Marea 2,4TD 125k
To MW 2,4TD: osobní zkušenost s tím sice nemám, ale slyšel jsem, že komplexní diagnostika a elektronika obecně je silná stránka Bitpoweru, takže tam snad budeš na dobré adrese. Já mám od nich jen optimalizovanej software ŘJ a s tím jsem spokojenej.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!