Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

19.05.04  11:05

« Re: LPG ????????

mne se taky nechce do 1.8T davat za 45 tKc sekvencni vstrikovani a vyresil jsem to nazorem, ze jsem si mel koupit diesel
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.04  14:29

« LPG ????????

Ahoj hoši, tak já teď řeším dilema, zda zavést nebo nezavést do Marei LPG. Už jsem na to jezdil, ale nebylo to s moderním motorem a elektronikou. Nevím, jestli se dá použít jiný systém, než sekvenční vstřikování, 40 tisíc se mi do toho zase nechce vrážet...Díky za názory.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.04  16:24

« Vstřik

Nemohl by někdo na 2.4td změřit kolik ohmů má ten 1 vstřik co z něj vede ten drát?Konektor je nahoře na hlavě,neni to težký. Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.04  12:45

« Re:

Díky, už som to dal zavariť...bude ma to stáť 2000 Kč vrátane výmeny tesnenia, olejového filtra a doplnenie oleja. Myslím, že slušná cena... :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.04  20:08

« Bez nadpisu

Je to hliník zavařit
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.04  07:47

« olejová vaňa na 2,4 TD

Zdravím! Neviete náhodou poradiť čo s vaňou v ktorej je prasklina? Tečie z nej olej. Samozrejme do úvahy prichádza výmena ale tá je asi dosť drahá... :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

26.04.04  15:39

« Bez nadpisu

No jo sem byl jeste rozespalej, tak se clovek preklepne :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.04  15:09

« Re: Re: Re:

karlos: na kterou ze horu ten vykon sel ? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.04  13:43

« Re: Re: Brava, vačkova hriadel

vlastním fiat brava 1,4 12v a chcel by som sa spýtať na častu poruchu vačkovej hriadele, ako sa ta porucha prejavuje, ako by sa dalo tomu predisť. Dalej sa chcem spýtať na FIAT brava, skusenosti o motore 1,2 16v, vykon spotreba,poruchy
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.04  09:33

« Re: Re:

dik za info. ja jsem ted po vymene vahy vzduchu. vykon sel samozrejme na horu, spotrebu musim jeste zmerit. vzhledem k parametrum motoru (2,4 TD) pro me asi nema cenu vrazet dalsi prachy do zvysovani vykonu, na soucasnej stav silnic je 125HP az moc...
    Akorat me zarazila jend vec, parkrat se me po te vymene stalo, ze kdyz jsem potreboval nahle zrychlit pro predjizdeni, tak se tomu najednou moc nechtelo... pricital jsem to tomu, ze RJ dosud nema dost informaci pro takove situace. uvidim, jestli se me to bude stavat dal, pak bzch to asi reklamoval
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.04  21:30

« Re:

Ale abych nebyl tak stručnej a odpověděl zároveň i DJ: po optimalizaci dat ŘJ se vylepšil hlavně krouťák v nízkých otáčkách, takže má teď zátah v širokým spektru otáček a o dost ochotněji se vytáčí. Spotřeba je cca 5,5 litru, hlučnost malá(v měřítku dieselů), starty v zimě bez problémů akorát nějakou vteřinku čekám, protože v zimě chvilku trvá nažhavení, jindy se startuje ihned bez čekačky, spokojenost s výkonem veliká (po úpravě ŘJ). Jo a spolehlivost zatím taky 100 % (až na rádio). Ještě pro úplnost - mám Bravu z 1998.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.04  21:19

« Re:

Stálo to 12k a stojí to za to
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.04  14:32

« Bez nadpisu

Na kolik te vysla ta "optimalizace" RJ a jaky je vysledek?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.04  11:07

« Bez nadpisu

Mám možnosť výhodne kúpiť Fiat Mareu Weekend 1,9 JTD (105 koní) z roku 2001. Môže sa so mňou niekto podeliť o skúsenosti s týmto motorom - hlavne čo sa týka spotreby, hlučnosti, štartovania v zime, spoľahlivosti a spokojnosti s výkonom? 8-s
    Možno sa to už v tomto fóre objevilo, ale po prelistovaní niekoľkých strán som nič konkrétnejšie nenašiel.
    Ďakujem za rýchle odpovede (ponuka je časovo obmedzená) :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.04  14:16

« Už je venku

Tak jsem cvičně zkusil vytáhnout kazetu a ono to šlo :P Zdá se mi, že některý (úplně nový) kazety jsou náchylnější k uvíznutí.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.04  21:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Marea 2,4TD 125k

To MW 2,4TD: osobní zkušenost s tím sice nemám, ale slyšel jsem, že komplexní diagnostika a elektronika obecně je silná stránka Bitpoweru, takže tam snad budeš na dobré adrese. Já mám od nich jen optimalizovanej software ŘJ a s tím jsem spokojenej.
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.04  11:55

« Bez nadpisu

nevim co by to mohlo byt, zas tak moc tomu nerozumim. Chtelo by to vyzkouset, jestli nova vaha vzduchu pomuze. Mohla by to byt taky ridici jednotka (treba) nebo vstrikovani, tezko rict...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.04  20:19

« Re: Re: Re: Re: Marea 2,4TD 125k

Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.04  19:59

« Re: Re: Re: Marea 2,4TD 125k

Ten telefon na Bitpower: 602330954
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.04  18:16

« Re: Re: Marea 2,4TD 125k

karlos: A čo by to podľa teba mohlo byť? Divné je, že diagnostika odhalila práve toto ako ten problém...
    Auto bolo búrané s predu. Mohlo tam odísť ešte niečo iné?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…