Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Bez nadpisu
Mám problémy so spojkou na bravo 1,9JTD 75tis. km r. 2001. Mám pocit že klze, ked pridam aj na nizkych otackach okamzite vybehnu a auto nezrychluje ako by malo. Zacalo to na vyssich prevodovych stupnoch a postupne to ide aj na nizsie. Kamarat ma mareu 1,9JTD 40tis. km r. 2002 a aj jemu to zacina na 5stupni robit. Ma s tym niekto skusenosti? Pomoze nejake dotiahnutie spojky alebo treba vymenu?? Co ten spas moze stat? -
« Plecháče
Prodám 4 plech. disky 14" 4x98 z Fiatu Marea, jeté jednu sezónu (asi 10000km). Jako nové. Cena 3000 Kč. Pasují na jakýkoliv Fiat (Panda, Punto, Tipo, Bravo/a, Stilo, Doblo, Multipla) nebo Alfu (33, 145/6) s touto roztečí.
Dále prodám 4 plech. disky 14" 4x98 zlatě nastříkané z Alfy 33, za 2000 Kč. Jsou OK, nenaražené. Pasují taktéž i na Fiaty, jak je uvedeno výše.
Radekalf@seznam.cz, 605734706, Zlín (kdyžtak raději pište, nebo volejte, nechodím sem často)
Zatím čau -
« Re:
Na to že Fiat je v povedomí ľudí * som si už zvykol.Príčina jasná.No dnes som sa dopočul od jedného nemenovaného že Porsche Cayenne sa kazí dosť a je to citujem "Já bych to osobně označil za paskvili desetiletí v této kategorii".toto je už silná káva aj na mňa.Aspoň povzbudivé slová pre Fiat,že sa ocitol v takej spoločnosti ako je Porsche.A zajtra vijde najavo že Trabant má lepšie jazdné vlastnosti ako Porsche 911 Turbo alebo Carrera GT.Kde to žijeme?
Osobne som zanietený fanušík Porsche,asi je to z môjho príspevku cítiť a v porsche som ešte nesedel.
P.S každý má iný názor na autá a ja mu ho nechcem brať,veď žijeme v demokracii. -
« Re: Re: Re: Re: BRAVA - Dojmy a hlavně spotřeba
Jo,Fiat je kvalitný a lacný.Od modelov Brava/Bravo išla kvalita prudko hore.Nie žeby Tipo,Uno atd neboli dobré autá,ale mali svoje muchy.No ale naspať k Brave 1,6 spotreba by nemala presiahnuť 8l.Servis je lacnejší,ono záleží na aký servis natrfíš a záleží hlavne od ľudí čo robia v tom servise.Ináč pohodové autíčko,zatiaľ úplná spokojnosť.
O vstrekovaní veľa neviem skús pozrieť [odkaz] tam by si to mal násť.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!