Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Diagnostika Brava 1.4 12V
Zdravím všechny.Nemáte někdo zkušenosti s diagnostikou?Chtěl bych se do toho vrhnout sám.Programy,notebook,Bravu mám,ještě propojovací kabel a nějaké rady a jdu na to.Tak jestli někdo něco víte,dejte radu začátečníkovi,jak se na lopatu sedá.Dík! -
« Re: Fiat BRAVA
Mal som 1,2 16v v Brave a teraz mám 1,6 16v (ten istý ako v brave) v Stile.1,2 16v má lepší záťah odspodu.Zase záťah nad 3000 ot má 1,6 16v fantastický.Spotrebou je na tom 1,2 16v veľmi dobre (Kombinovaná 6l).Z pohľadu výkonu je na tom lepšie 1,6 16v.Tých 23 koní naviac je poznať,ale 80 koní na objem 1,2 je super.Ťažké rozhodovanie.Ja by som bral 1,2 16v,Jazdí to veľmi dobre a za 6l. -
« Re: Re:
OK, ok, ale přeci jenom bych někdy uvítal, možnost zapnout světla bez klíčků, ale pravda je že daleko častěji se využije automatické zapínání při startování...
Dnes jsem přihlásil zcela bez problémů svojí Barču (Brava) a nechal v servise udělat rozvody, výměnu všech kapalin a celkovou kontrolu. V servise říkali že je znát německá silnice a nápravy jsou naprosto OK. Jediné co mě čeká asi za 5kkm jsou zadní brzdy.
Dare -
wolff 30.01.06 17:48
« Bez nadpisu
Dokonalý systém - absolutně světla nevypínám... Baterka mi v vydrží i přes městký porovoz bezproblémů 5 - 6 let. nechat zaplé, nestarat se. DOKONALOST SAMA! Jde samozřejmě světla mít rozsvícená i s vytaženým klíčkem. Je tam takovej u zapalování čudl, ten se zmáčkne, klíčkem se otočí a vytáhne. Je to celkem snané,a le prakticky zbytečné na použití. Opět ale svítí myslím jen parkovačky. -
"-- skrytý --" 30.01.06 17:37
« Re: Re: Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
Dare: Az si na to zvyknes, zjistis ze tento system je DOKONALY. Nevim anni o jednom pripade, ze by nejakeho Fiatistu nekdo sejmul proto, ze nebyl osvetleny. Nevim o nikom, komu by tento system vybil baterku. No a nakonec nevim o nikom, kdo by si na tento system stezoval a chtel to mermomoci predelat na system a la Skoda. -
« Re: Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
Ne, fakt si nedelam srandu, byla to zavada na rele a myslim ze neni vyjimecna i u jinych aut a vubec nechci porovnat S120 s jakymkoliv jinym autem, S120 byla jaka byla, s tim nic neudelame, ale neznamena to, ze kdyz se ti to nikdy nestalo, ze se ti to stat nemuze.
U Fabie jde automaticke zapinani svetel jednoduse resit pridavnym rele a pak si je jeste muzes sam zapnout rucne-cena byla v r. 2004 do 900Kc viz molpir.cz
Nemam nic proti Fiatum, ten muj se mi vic nez libi, ale tento system mi prijde nedokonaly a ve vyjimecnych pripadech nebezpecny.