Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  07:34

« Re:

Hele, nech ho bejt :-)

Ne, delam si srandu. Ale udivuje mne, mezi cim
    se rozhoduje. Bud chce velke auto (kombika),
    nebo "kompakta" (proste bez *). Vzdyt
    kazde auto je jine?

Ja osobne bych si vybiral auto podle rozmeru (vnitrni i vnejsi),
    pak podle motoru, vzhledu a nakonec podle vybaveni
    (predpokladam, ze ke vetsine aut se da rozumna
    vybava dokoupit). No a nad tim vsim se vznasi
    strasak ceny :-)

Fakt jsou tyhle auta "jina" a nelze mezi nimi
    vahat. Jestli ale jeho preferenci nove a hezke vs
    starsi a... (a tady necht si kazdy dosadi sam :-),
    tak to ma tezke.
    BTW jestli chces neco moderniho
    a hezkeho, proc nesahnes po nejake Alfe? (nevim
    jak jses na tom s penezma, ale vzhledem k tomu,
    ze si chces kupovat nove auto a vyhodit 200kKc
    oknem, tak to asi nebude zle :-))
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 14.11.01  20:22

« Bez nadpisu

Pokud jde o ten race, tak si ho klidne dám - já mu dokonce napsal mé telefoní číslo. Jenže sem teď s časem naprosto bídně. Všude běhaj termíny, já sem od 7 do 7 v práci. Nevím kam dřív. Ve škole sme dostali nové granty, rozbíhá se výzkum... Fabie se nebojím, jen bych měl strach aby mi moje auto nerozstřelil, nemám ho pojištěný a kvůli němu ho pojišťovat nebudu. Nechci podceňovat ATXe, ale myslím, že s tím motorem nemohl udělat takové zázraky, aby nějaká Fabka měl lepší zrychlení než moje auto. Zvlášť do kopce. I kdyby přidal motoru pár koníku, tak furt tam zbyla ta nemožná převodovka. S těma převodama prostě nikdy závodní auto nebude. Ciao
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 14.11.01  20:18

« Bez nadpisu

Ty, ale Stilo je Stilo - ono je to fakt něco jinýho, hezčího...Je to nový auto. Uvědom si, že za rok už se bude Marea prodávat jen v bazarech...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  14:44

« Re: Re:

Jo to bych treba vydrzel ,jenze kdo mi da dohromady tu chudinku bravku z 96-teho???:(
    Zas dam radsi o cca 20 vicero,nez porad jezdit do servisu - to me fakt vazne neba.:(
    Je fakt ze pak muze byti treba klima ZDARMA...???:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  22:54

Já si myslím, že když ještě chvilku vydržíš, tak ta Marea Weekend bude za lepší cenu nebo aspoň s tím novým JTD 85 kW ( aby ses mohl potkávat s novýma Stilama v servisu kvůli nezaběhnutýmu motoru :-)) Za stejný love je to vyšší užitná hodnota. A Marea Weekend se ještě určitě pěkných pár let neokouká.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  14:44

To chnapu,taky jsem uz se rozhodl,Marea Week - end :))).
    Stilo is Style ovsem co pises is good.Budu slintat,budu asi brecet ale budu free s osvedcenou klasikou.Diky za nazor aspon nekdo a neco.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  14:17

Chces NOVE Stillo, ktere bude mit (zrejme, jako
    X zcela novych modelu vozidel i jinych znacek)
    pocatecni problemy s vyrobou (kvalita,
    vychytavani much), nebo chces starsi, zabehnuty
    model? Chces nove auto, ktere nikdo mit nebude,
    nebo auto, ktere ma X jinych lidi (ale zas ne
    tolik jako Fabie, Felicie nebo Octavie)?

Ja bych sel do vetsi a bug-free Marei a pak bych
    koukal zavistive po "hezcich" Stillech :-) Kdyz
    bych si koupil Stillo, trebas by mne srali
    castejsi navstevy servisu, mensi auto, trebas
    se bude vice krast...

Hm... Blbe rozhodovani :-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.01  14:05

« Wolff

Halo, wolfe, je po tobe shanka :-) Huf si brousi
    koniky :-) Bude race?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  14:04

« Re: brava test

Zajem na srazeni image znacky Fiat....

Ja ho mam, protoze pak budou mit levnejsi
    ojetiny :-) Mozna ho ma i konkurence, protoze
    si pak Fiaty nikdo kupovat nebude a koupi
    si auta od konkurence?

Image (neboli jak se na nej koukaji jini) auta mne
    moc nezjima -- chci auto, ktere vydrzi, je levne
    a splnuje dalsi me pozadavky (prostor, motor,
    vybava, vzhled).

Pro ty rejpave: image auta nemusi byt vzdy
    a pouze tvoren soucasnosti -- prave Fiat si muze
    za horsi povest starsimi auty a tim, jak to u nas
    s po revoluci (ale i ted) se zastoupenim Fiatu
    vypada.
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.01  08:24

« brava test

doporucuji se podivat na test na teto adrese
    [odkaz]
    je to stranka na autopartu v rubrice bazar
    Překvapive (jak pro koho )zde zjistuji ze to neni spatne a nespolehlive auto .
    V souvislosti s timto clankem by me zajimalo , kdo ma zajem na srazeni image znacky fiat .
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  14:55

« Re:

Jo to souhlasim.Jenze kdyz si vemes tu vybavu a dle toho kam Mr.Testore miri - tj.GOLF,Focus apod. - tak ho na druhou stranu chapu.Nicmene,spocitej si jak dlouho jeste se bude Marea prodavat,v jaky vybave a co je vyhodnejsi?!
    A tak si rikam,chci novy STILO (sentiment zvany FIAT)jenze ne za kazdou cenu.To radsi si koupim MAREU slusne vybavenou - i kdyz design starsi,vzdYt zas nebyly tak spatny........?!Nevim,mozna se mi to rozlezi.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 06.11.01  13:35

« Bez nadpisu

Hmm. Počkal bych na to Stilo. Je fakt pěkný, ale o hodně dražší, než sem čekal.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  09:42

« Re:

Jo loupe nerezavi ale loupe jak v krizi.Budu menit - puvodne STILO jenze po testikach a tak vubec nejak jdu do asi Marea,jeste nevim.Normalne ted zas zacala se mi tam v kufriku srazet voda,nikam neodparuje takze si dovedes predstavit co se tam asi deje - fakt kouzla a cary - plisnicka apod..Rychle pryc-potrebuju novy auticko.A zas FIAT!!!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.10.01  13:32

« Bez nadpisu

Teď sem si vzpoměl. S tím lakem. To je zajímavý. Asi si ho nechal někde blbě stát...No to se může stát. My garážujem, takže tyhle problémy jdou mimo mne. Ale jednou se nám povedla trochu štrnknout. No tak zpravovali lak. A ono je to zajímavý. Ta vrchní vrstva laku mi připadal, jako by byla dána na nějaké jiné vrstvě, která mi připadala jako velmi tvrdý plast. Prostě ne že by se jednalo o klasický antikorozní nátěr(ten tam je taky a aspoň 4 vrstvy), ale o takovej plast, po celé ploše auta...Je to zajímavý. Fakt je ten, že to prostě rezivět nemůže. Loupat snad ano, ale rezivět nikdy.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 29.10.01  14:01

« Bez nadpisu

hmm
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.01  17:24

« Re: Fiat 1.6 16V 66kw - Fiat 1.6 16V 76kw

pokud se nemylim tak jsou tyto motory shodne krome ridici jednotky - duvodem jsou nizsi poplatky atd. napr. v nemecku...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  14:59

já mám Bravu rv. 96 a motor 1.6 16V 66kW a ten 76kW motor se tam dává snad pořát
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  14:08

10kw - nic vic.Ale uved rok vyroby obou motoru,do jakejch aut - Fiat Brava ????
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  14:06

« Re:

Krom tech tlumicu coz je spravne - klapaj a pekne nahlas vetilky - teda syntetika trochu pomohla - auticko posledni dobou spatne tahne - vaze se na ty ventily asi - normalne se mi zamlzila pristrojovka a vubec nic 2 dny nesvitilo,nesla rucicka od tachom. - tak jsem rozebral a vsechnu vlhkost musel vysusit,a co me trapi je smrad od benz. privodu,resp. za tepla jak jde venku teplota tak okolo 15-18C tak je v aute smrad no vis jakej??
    Jinak lak se krasne loupe - a to je original -,termostat tez obcas zazlobi,no ono se zase neco najde,jenze to uz snad me nebude bolet -STILO is STILO.
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.01  12:36

« Fiat 1.6 16V 66kw - Fiat 1.6 16V 76kw

nevíte někdo náhodou jakej je mezi nima těmito motory rozdíl?? dík
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…