Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: BRAVO - venkovní teploměr
Tak tenhle problem mam taky. Mam Stilo 1.6 a prijde mi, ze ten teplomer ukazuje blbe. Tuhle jsem jel a pod dlouhym kopcem jsem tam mel 1 stupen (i to mi prislo vic nez skutecne bylo) a kdyz jsem vyjel nahoru (asi 1 km), tak tam razem bylo 3,5 coz se mi nezda. Nevim, kde to cidlo je. Myslel jsem treba jestli to nezahriva vyhrivani zrcatek,ale to jsem nemel zapnute. -
« BRAVO - venkovní teploměr
Ahoj, měl bych taky dotaz ohledně teploměru. Mám Bravo GT s venkovním teploměrem, ale nějak nechápu jeho funkčnost. Pokud je motor studený, je vše ok a teploměr ukazuje správně, pokud se teplota blíží bodu mrazu nebo je pod bliká mi na displeji ujetých kilometrů chvíli po startu výstraha námrazy s uvedením teploty (např -7C). Nicméně pokud zahřeji motor nebo ujedu pár kilometrů najednou i když je venku -10 svítí třeba +2C, pokud zmáčknu tlačítko teploměru na palubce. Kde je čidlo? Já bych řekl, že v pravém zrcátku, ale zdá se mi, jako by ho třeba zahříval motor :-). Díky za odpověď. Má toto čidlo vliv na funkci klimatizace, řekl bych, že ano. Mám tam automat. klimu (nastavím teplotu a udržuje se sama). -
« Bez nadpisu
Tak mam Bravu v servise na namontovani prostredniho dilu, to jsem zvedav, to jsem zvedav. K prasknuti. Mam otazku, jak se da na radiu Fiat ( s RDS - typ nevim ) nastavit, aby mi na display svitil nazev stanice a nezobrazoval se po chvili aktualni cas. Driv po namontovani mi svitil nazev a hodiny se zobrazily nakratko, kdyz jsem zmacknul tlacitko s hodinami. Ted mi sviti hodiny furt a nazev stanice jen nakratko, kdyz zmacknu treba RDS. Rad bych vedel, jak se to ovlada, diky. -
Adyn 10.12.02 16:02
« Re: Marea - Tempra
To bohužel nevím, ale poptám se v servise. Kdybys to zjistil sám, tak mi dej vědět. Loni v zimě se mi stalo, že teploměr po nastartování ukazoval značně vysokou teplotu (cca 30 st.) a pak se snížila. Připadlo mi to, jako by byl nějak vyzkratovaný tou sračkou se solí a při startování dostal ránu. Po skončení zimy se to už nikdy neprojevilo a i letos v zimě ukazuje poctivě. Když se tak nad tím zamyslím, tak je to vlastě zatím jediná závada (a samoopravitelná)která se vyskytla co je auto v mém vlastnictví. Kdyby to tak šlo dál tak mohu být jen spokojen. -
« Re: Ranní startování (JTD)
Rozumis tomu dobre. Bohate nam staci jedno auto (stacilo by i cca 7/10 jednoho auta ;-))).
Ne ze by se ji neco nezdalo, ale je holt zvykla na startovani s Temprou (vickrat zhavit, startovat s plynem,...), takze mi vcera nebyla schopna podat dost potesujici zpravu o startovacich schopnostech naseho "noveho" auta (Marey). Tak jsem to dnes rano vyzkousel radeji sam.
BTW, kdyz uz jsme u ty manzelky. Sice je to docela dobra ridicka, ale ty ruzny tlacitka a packy na palubni desce apod. ji ani po 6 letech s Temprou nerikali tak uplne "pane" :-(((. Takze kup Marey byl i z tohoto hlediska vhodnejsi nez treba Oktavky. Marea to ma dost podobny jako Tempra a tu uz manzelka zhruba na nejakych 80% zvlada.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!