Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Zapalovaci kabely
Čus Bobe,kabely sem chtěl jednou vyměnit.Cenu orig.neznám,ale od fa.Bosch stojí 3.500.-Kč(sada),servis který opravuje Fiaty.
Když již píši mám prosbu:v tomto počasí se mi nikdy !!! nepodaří nastartovat na poprvé(čekám až zhasnou kontrolky).Když bylo okolo - 15 absolutně bez problému. -
« Zapalovaci kabely
Cavte. Nekupoval jste nekdo zapalovaci kabely
na Bravo/Brava (a asi i Marea)? Popripade nevite
kolik stoji? Asi bych je mel po 4,5 roku vymenit...
Predpokladam, ze se prodavaji/vymenuji cele,
i s tim nastavcem -- mam na 1.6 kabely od civek
a ty jsou zakonceny takovou dlooouhou pogumovanou
trubkou, ktera se nastrkuje na svicky (cca 10 cm, svicky jsou hodne utopene).
Ten nastavec je sundavaci, ci je nedilnou soucasti
kabelu? Moc jsem na to nekoukal... No a kdyz jsme v tom...
Jak casto se u te 1.6 meni svicky? Ze bych to vzal jednim vrzem :-) -
Adyn 09.01.03 08:10
« Facelift?
Tak jsem surfoval na internetu a na jedněch finských a brazilských stránkách jsem objevil fotku Marey s jinými zadními světly a víkem zavazadelníku (vypadala dost dobře - tak nějak sportovněji) Protože však neumím finsky ani portugalsky tak jsem se nic o tom nedozvěděl. Nevíte o tom někdo něco??? -
« Re: CaliWeb
Jo, jo Milane. Je to velká škoda. Vážně jsem dnes zůstal čumět jak puk když mi to napsalo "stránka nenalezena". Chápu, že tě tam asi poslední dobou spousta lidí srala( budu upřímný, mě taky), ale přece kvůli nic nezrušíš celý stránky. Jde to ještě nějak zachránit?? Vážně to bylo super a jelikož jsem byl na "našem" prvním srazu u stadionu tak mě to mrzí dvojnásob. Čuzz sunic -
« Marea na snehu
Predem zasilam uprimnou soustrast Adynovi k bouchlemu kolu na jeho Maree. Doufam, ze nasledky budou co nejmensi.
Mne se testovani zimni jizdy podarilo prezit bez uhony. Holt ne snehu je to obvykle sranda (kdezto na ledu spis "thriller" ;-))). Jinak sve prvni snehove zkusenosti s Mareou jsem popsal v tematu "Jizda na snehu a ledu".
Vsem preji hezky novy rok a hodne uspechu. Nejvic pak koncernu FIAT, ktery to bude potreboval jako sul (vzhledem k pretrvavajicimu utlumu celostvetove vyroby aut atd.).
-
« Re: spotřeba
futura: Je zac - travil jsi hodiny na onom miste,
zajiste nevabnych kvalit, vzhledu a vuni :-)
Posli mi please oba dva Fiatacke motory (jak tu
1.2, tak i tu 1.6, nebo jestli najdes i neco jineho) -- at predejdeme pripadnym dalsim
dotazum a at je to u sebe.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
A k tomu startovani -- To te to naskoci
a chcipne, nebo vubec nenaskoci, prevaluje se to,
ma to snahu naskocit? A kdyz to naskoci, tak je vse OK,
necuka to, neskomira, drzi to ze zacatku zvisene
otacky (tech cca 1000-2000, podle zimy)?