Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

15.01.03  12:02

« Re: Zapalovaci kabely

jacek: Hu, kabely za 3500, tak to jsem nepocital...
    A k tomu startovani -- To te to naskoci
    a chcipne, nebo vubec nenaskoci, prevaluje se to,
    ma to snahu naskocit? A kdyz to naskoci, tak je vse OK,
    necuka to, neskomira, drzi to ze zacatku zvisene
    otacky (tech cca 1000-2000, podle zimy)?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.03  10:05

Jo a svíčky měním na 15000km.Teď sem sehnal Brisky
    BOR 12 GLS,na jaře je tam dám,(mám Brava 1.2)Systém kabelů je stejný
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.03  10:03

Čus Bobe,kabely sem chtěl jednou vyměnit.Cenu orig.neznám,ale od fa.Bosch stojí 3.500.-Kč(sada),servis který opravuje Fiaty.
    Když již píši mám prosbu:v tomto počasí se mi nikdy !!! nepodaří nastartovat na poprvé(čekám až zhasnou kontrolky).Když bylo okolo - 15 absolutně bez problému.
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.03  09:06

« Zapalovaci kabely

Cavte. Nekupoval jste nekdo zapalovaci kabely
    na Bravo/Brava (a asi i Marea)? Popripade nevite
    kolik stoji? Asi bych je mel po 4,5 roku vymenit...
    Predpokladam, ze se prodavaji/vymenuji cele,
    i s tim nastavcem -- mam na 1.6 kabely od civek
    a ty jsou zakonceny takovou dlooouhou pogumovanou
    trubkou, ktera se nastrkuje na svicky (cca 10 cm, svicky jsou hodne utopene).
    Ten nastavec je sundavaci, ci je nedilnou soucasti
    kabelu? Moc jsem na to nekoukal... No a kdyz jsme v tom...
    Jak casto se u te 1.6 meni svicky? Ze bych to vzal jednim vrzem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.03  18:31

« Re: Facelift?

v jižní americe se prodává Marea se zadnímy světly z Lancie Lybra, tak to bude asi ono, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.03  15:42

Mareu sedan s timtez zadkem jsem videl vcera na www.carsfromitaly.com (najed tam na fiaty, modely a mareu).
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.03  09:33

« Re: návod

Af: Díky!! Více mailem. 7thatom
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 09.01.03  08:15

Jo, ta fotka je na stránce www.autokari.fi/ lang/fin/fiat.asp
  • 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 09.01.03  08:10

« Facelift?

Tak jsem surfoval na internetu a na jedněch finských a brazilských stránkách jsem objevil fotku Marey s jinými zadními světly a víkem zavazadelníku (vypadala dost dobře - tak nějak sportovněji) Protože však neumím finsky ani portugalsky tak jsem se nic o tom nedozvěděl. Nevíte o tom někdo něco???
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.03  18:14

« Re: návod

to 7thatom: Dnes sem si ještě udělal dovolenou, ale hned zítrá se ti podívám po tom návodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.03  10:37

« Re: spotřeba

mno mela jej uz minimalne Barcheta. Silnejsi verze ma tusim variabilni casovani ventilu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.03  18:41

« Re: CaliWeb

Jo, jo Milane. Je to velká škoda. Vážně jsem dnes zůstal čumět jak puk když mi to napsalo "stránka nenalezena". Chápu, že tě tam asi poslední dobou spousta lidí srala( budu upřímný, mě taky), ale přece kvůli nic nezrušíš celý stránky. Jde to ještě nějak zachránit?? Vážně to bylo super a jelikož jsem byl na "našem" prvním srazu u stadionu tak mě to mrzí dvojnásob. Čuzz sunic
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.03  13:22

« CaliWeb

Zdar 7thatome, škoda, že jsi ten web uťal. Vím, že na to máš právo jako tvůrce i za to jak se někteří do tebe obouvali. Byl to nejlepší web, který jsem znal. Měj se fajn, ať Ti Fiátek chodí. Beny
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  15:49

Ještě mail pro případné zaslání: 7thatom@wo.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  15:48

To je ale výkon!! Poprosil bych taky i o tu 1.6 a 1.2, ať mám co porovnávat. Jinak na svých stránkách o mém bejvalém stroji publikuji točáky + výkony Caliber, tak kdyby někdo měl zájem.... ahresa je [odkaz] - sekce technika
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.03  13:24

« Marea na snehu

Predem zasilam uprimnou soustrast Adynovi k bouchlemu kolu na jeho Maree. Doufam, ze nasledky budou co nejmensi.

Mne se testovani zimni jizdy podarilo prezit bez uhony. Holt ne snehu je to obvykle sranda (kdezto na ledu spis "thriller" ;-))). Jinak sve prvni snehove zkusenosti s Mareou jsem popsal v tematu "Jizda na snehu a ledu".

Vsem preji hezky novy rok a hodne uspechu. Nejvic pak koncernu FIAT, ktery to bude potreboval jako sul (vzhledem k pretrvavajicimu utlumu celostvetove vyroby aut atd.).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  09:15

Vzhledem k mimoradnosti situace jsem stosy literatury prenesl do civilizovanejsiho prostredi,spolu s trochou zivotabudice to byl prijemne straveny vecer.Poslu vsechno,je tam u toho i 1,9 JTD,treba se to casem nekomu hodi.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  08:47

futura: Je zac - travil jsi hodiny na onom miste,
    zajiste nevabnych kvalit, vzhledu a vuni :-)
    Posli mi please oba dva Fiatacke motory (jak tu
    1.2, tak i tu 1.6, nebo jestli najdes i neco jineho) -- at predejdeme pripadnym dalsim
    dotazum a at je to u sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  08:35

Zadam to kolegovi,ale prijde az v pondeli,takze nekdy pristi tyden.Poslu ti to radsi.Neni zac.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  07:55

futura: Diky. Mas to kde nascanovat a pripadne vystavit?
    Ta 1.6/76kW je ta moje (alespon doufaaaam). Pripadne
    mi to posli (busek@skoda.cz), a muzu to vystavit...
    Jinak za snahu diky :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…