Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Rubensovi opět zkazili zastávku v boxech!!!!!!!!!!
no tak se mi zdá, že tento člověk má buď obrovskou smůlu, nebo to asi dělá někdo schváleně, to není možené!!!! jinak ho musím pocválit, vylepšil kvalifikaci - 3. místo a starty - to je důležitá část celého závodu a ty mu zatím nešly!! Ale včera se dostal na 2. příčku a to bylo fajn, škoda těch technických problémů, mohl být druhý i v cíli, no jinak jsem byl docela spokojen!!! -
« Re: Re:
No s Prostem to vypadá bledě, Mercedes je odmítl, že prý jim motory nemůže dodávat, že na to nemají výrobní kapacity, jednání s Renaultem rovněž zkrachovalo, ale teď prosakují informace, že by prý od roku 2001 mohli požívat motory Mugen-Honda! S čím budou jezdit příští rok, na to si budeme muse kapku počkat. -
Jo, to vim, ze mas rad ty outsidery, ja z outsideru fandim hlavne Buttonovi. Bylo mi ho pred sezonou lito, jak kazdej rikal, ze to nedokaze, a ze bude nebezpecnej apod. Jsem rad, ze jim to ukazal. Jinak, mas pravdu, ze je celkem fadni fandit tem nejlepsim. Na druhou stranu, Schumi se dost snazi a je dobrej, proto mu preju titul. Taky uz to preju Ferrari, je to legendarni znacka, musi vitezit, tak by mel svet fungovat :-)) -
No to jsem rád, že jsem tě potěšil, ono já bych ani nic proti šumimu něměl(a neměl jsem ani předtím když Rubens jezdil u Stewartu - přiliš s ním soupeřit nemohl a tak mi to nevadilo) a uznávám právo všech fandit, komu chtějí! A teď ještě malé vysvětlení - proč nefandím Hakkinenovi a Schumimu?? Bude to asi tím že nerad fandím favortitům, připadá mi to trochu fádní, když furt něko vyhrává a tak i v jiných věcech fandím outsiderům a jak už jsem psal, mojimi dalšími boblíbenými piloty jsou (všemi)k smrti neváviděný Verstappen, Johny Herbert, Marc Gene a G. Mazzacane! Ale to ty asi víš!!!
Měj se fajn! -
Mimochodem, Barichello, mile jsi mne prekvapil. Kdyz jsem psal, ze s Tebou tak trochu nesouhlasim, velmi mne potesilo, jak jsi reagoval. Je fakt, ze kazdy fandime trochu nekomu jinemu, ale na tom nezalezi. Hlavne, ze jsme schopni si podiskutovat, fakt jsi mne potesil. (to plati i o spouste dalsich, ale zrovna ted a v tomto tematu hlavne o Tobe) -
« Re: Rubinho
Uznávám, že jsem to trochu přehnal, ale znáš to, to jsou emoce! Akorát s jedním nesouhlasím - že by to udělal každý tým, MC laren(i když je rád nemám) to nedělá - klidně nechá Coultharda vyhrát a jediný tým, kde bych to chápal je Benetton!!!(jenže Wurz by se na 1. místo nedostal) -
« Re: Rubinho
Rubens jel skvele, nicmene Schumi dotahl opravdu jen a jen diky problemum s brzdama na Schumiho aute. Barichello, ja chapu, ze fandis Rubensovi a vsichni ted uznaji, za jezdi dobre, ale proc se hned navazis do ferrari (ze jsou nejhorsi tym..) a do Michaela (ze je to D..). Nepripada ti to trochu nefer. Michael jel celou dobu dobre, pak mel problemy. Vzhledem k tomu, ze vede sampionat, je logicke nenechat vyhrat Ruibense. Udelal by to kazdy tym, nejen Ferrari. Pokus se byt, prosim, trochu objektivnejsi. (Vim, ze fandeni neni o racionalite, ci objektivnosti, ale tohle je moc, ne?)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!