Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

03.07.00  11:44

« Rubensovi opět zkazili zastávku v boxech!!!!!!!!!!

no tak se mi zdá, že tento člověk má buď obrovskou smůlu, nebo to asi dělá někdo schváleně, to není možené!!!! jinak ho musím pocválit, vylepšil kvalifikaci - 3. místo a starty - to je důležitá část celého závodu a ty mu zatím nešly!! Ale včera se dostal na 2. příčku a to bylo fajn, škoda těch technických problémů, mohl být druhý i v cíli, no jinak jsem byl docela spokojen!!!
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.00  11:40

« No koukám....

že jste si odlevili důkladně, ani jeden příspěvek, hm!!! No ale už jsem tady!!!
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.00  13:33

« Bez nadpisu

Příští tejden tady nebudu, takže si ode mne kapku odlevíte!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  12:55

« Re: Re:

To zas ne, Nick je dobrej, akorát že u prostu letos nevynikne, občas ho předčí i Gaston na Minardi!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  11:24

To mas recht, ale Prost ma Nicka, a ten neni zas tak neschopnej, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  11:23

No jsetli by s tím meďurem jezdili jak Sauber s Ferrari, tak by to asi žádná sláva nebyla!!! Ale jsem zvědavej, jestli peugeot zvolí setrvání u prostu nebo půjde k Minardi.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  11:11

Tak to je skoda. Ja bych bral, aby jezdili s Mercedesem. Quick Nick by mohl ledacos predvest.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  10:51

No s Prostem to vypadá bledě, Mercedes je odmítl, že prý jim motory nemůže dodávat, že na to nemají výrobní kapacity, jednání s Renaultem rovněž zkrachovalo, ale teď prosakují informace, že by prý od roku 2001 mohli požívat motory Mugen-Honda! S čím budou jezdit příští rok, na to si budeme muse kapku počkat.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  09:20

Ja doufam, ze jo. Pak uz bude Schumi mistr a muzeme s klidem fandit Minardi :-)) Mimochodem, nevite nekdo, jak je to s Prostem na pristi sezonu, udajne nejak jednali s Mercedesem, jak to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  08:24

No myslím, že se dočkáš, protože MC Lareny se asi nevzchopí a pokud šumák neudělá velkou chybu, tak by o ten titul příjít neměl, ledaže by překvapil David a vyhrál zbytek závodů??? No nevím, stát se může ještě leccos! (i když tomu moc nevěřím)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  14:32

Jo, to vim, ze mas rad ty outsidery, ja z outsideru fandim hlavne Buttonovi. Bylo mi ho pred sezonou lito, jak kazdej rikal, ze to nedokaze, a ze bude nebezpecnej apod. Jsem rad, ze jim to ukazal. Jinak, mas pravdu, ze je celkem fadni fandit tem nejlepsim. Na druhou stranu, Schumi se dost snazi a je dobrej, proto mu preju titul. Taky uz to preju Ferrari, je to legendarni znacka, musi vitezit, tak by mel svet fungovat :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  13:48

« Re: Rubens je dobrej to Porsche911

no, ze nemas rad jagury to vcelku chapu, ono mit rad firmu, ktera Porschi prekazila vzdy vyhry v zavodech, kam vstoupila ... ( např. skup. C, IMSA atd. )
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  12:57

No to jsem rád, že jsem tě potěšil, ono já bych ani nic proti šumimu něměl(a neměl jsem ani předtím když Rubens jezdil u Stewartu - přiliš s ním soupeřit nemohl a tak mi to nevadilo) a uznávám právo všech fandit, komu chtějí! A teď ještě malé vysvětlení - proč nefandím Hakkinenovi a Schumimu?? Bude to asi tím že nerad fandím favortitům, připadá mi to trochu fádní, když furt něko vyhrává a tak i v jiných věcech fandím outsiderům a jak už jsem psal, mojimi dalšími boblíbenými piloty jsou (všemi)k smrti neváviděný Verstappen, Johny Herbert, Marc Gene a G. Mazzacane! Ale to ty asi víš!!!
    Měj se fajn!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  09:20

Mimochodem, Barichello, mile jsi mne prekvapil. Kdyz jsem psal, ze s Tebou tak trochu nesouhlasim, velmi mne potesilo, jak jsi reagoval. Je fakt, ze kazdy fandime trochu nekomu jinemu, ale na tom nezalezi. Hlavne, ze jsme schopni si podiskutovat, fakt jsi mne potesil. (to plati i o spouste dalsich, ale zrovna ted a v tomto tematu hlavne o Tobe)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  08:53

No tak trochu ano, zvláště ten druhý!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.00  18:18

« Re:

Takze Hakki uz ma dva tituly na dve veci :-))
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.00  13:27

« Bez nadpisu

No kdyby byl rozdíl 4 body(jakože nebude nevěřím ve zmátoření Hakkinena) tak je to rozdíl na draka a tím pádem titul na dvě věci!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.00  12:38

« Re: Rubinho

McLaren je ted dost vyrovnanej, proc by mel nekomu nadrzovat? Schumi ma ted obrovskej naskok, a byla by skoda pak na konci zjistim ze zrovna ty 4 bodiky chybi, ne? (PS: jo, znam to, emoce jsou potvory)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.00  08:46

Uznávám, že jsem to trochu přehnal, ale znáš to, to jsou emoce! Akorát s jedním nesouhlasím - že by to udělal každý tým, MC laren(i když je rád nemám) to nedělá - klidně nechá Coultharda vyhrát a jediný tým, kde bych to chápal je Benetton!!!(jenže Wurz by se na 1. místo nedostal)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  18:34

Rubens jel skvele, nicmene Schumi dotahl opravdu jen a jen diky problemum s brzdama na Schumiho aute. Barichello, ja chapu, ze fandis Rubensovi a vsichni ted uznaji, za jezdi dobre, ale proc se hned navazis do ferrari (ze jsou nejhorsi tym..) a do Michaela (ze je to D..). Nepripada ti to trochu nefer. Michael jel celou dobu dobre, pak mel problemy. Vzhledem k tomu, ze vede sampionat, je logicke nenechat vyhrat Ruibense. Udelal by to kazdy tym, nejen Ferrari. Pokus se byt, prosim, trochu objektivnejsi. (Vim, ze fandeni neni o racionalite, ci objektivnosti, ale tohle je moc, ne?)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…