Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

21.07.00  13:12

« V sekci F1 zřejmě.......

..... chcípnul pes nebo co, nikdo tu nebyl od včerejška!!!! Všichni jsou asi na dovče!!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.00  14:05

« Nějak je tu mrtvo....

... vzhledem k tomu že byla v neděli GP!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.00  09:28

« GP Rakouska - zajímavá jak jsem tušil

Tak míšu nám torpédoval Zonta, fisica a Trulli taky skončili, no rubens ztratil díky té kolizi pár míst a ještě měl poškozenou podlahu díky nárazu Trulliho, takže jsem spokojen se 3. místem, rovněž mě velmi potěšil marc Gene, držel se 3/4 závodu za Buttonem a to je úspěch, dokonce na něj v jednu chvíli i něco stáhl, škoda že to nebylo na body!!!
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  21:20

« A1

Hlavne aby prselo! To je pak vzruso!
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  14:11

« Výsledky 2. pátečního tréninku!!!

1. coulthard(to jsem tušil)2. Hakkinen(tak to mě ani ve snu nenapadlo),3. Salo(go Mika, go)7. Rubens(zklamání po 1. tréninku kde byl první) 14.Marc Gene(ujde to) a 17.Gaston(není špatný)
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  14:08

« Hurááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!

Máme 200 příspěvků, jen tak dále a honem do třístovky!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  13:15

« Re: GP Rakouska - vvyhraje M.Schumacher nebo Coulthard

S tim souhlasim. Stajovi kolegove jim asi budou zdatne konkurovat. Ale DC a MS asi zase budou hrat prim.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  08:44

« GP Rakouska - vvyhraje M.Schumacher nebo Coulthard

To je můj typ - další šance postavit se na bednu mají ještě Rubens, Ralf a Hakkinen, na body pak ještě Trulli, Villeneuve, Verstappen a Fisichella! Ale uvidíme, jak to nakonec dopadne, tším se na volné tréninky!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.00  19:33

« To Mig21

Proc mne. Ja jsem tu asi jedinej, kterej se porad nevytahuje, jak vsemu rozumi. Ja tomu nerozumim tolik jako Ross Brown, Schumi nebo Barichello. Presto jim proste fandim, tak sorry no. Nevedel jsem, ze se to nesmi.
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.00  13:04

« Uvidíme příští rok šlapací monopost - aneb noční můra A.Pros

Jak to tak vypadá, Alain Prost nemá asi klidné sny - trápí ho velký problém - nemá motory na příští sezonu - Peugeot nechce, MC Laren mu je nedá, Mugen končí svou účast v F1, u Renaultu taky utřel nos a tak zbývají 2 možnosti: buď zakoupit drahé, ale spolehlivé starší verze Ferrari nebo zadat svým konstruktérům vyrobit šlapací monopost a angažovat železného zekona!!!!
    A to chce ještě odejít jeden z jeho hlavních sponzorů tabákový Gauliosses!!!
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.00  08:47

« Rubinho si zahrál fočus se šumákem!!!

Nevíte někdo něco bližšího o tom mači??? V Tel. Novinách ukazovali jen šumáka jak kope penaltu a nikoho jiného z pilotů už ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.00  08:44

« Re:Mig

No to já taky ne!!!! To by byly titulky! Ani by je eumseli měnit! Byly by červený s nápisem Schumi je bůh!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.00  17:58

« Re: Ross Brawn je obrovskej idiot!!!!!

Kdybych byl Boda zamestnanej u Ferrari, tak bych si dal jako primarni cil privest do F1 a konkretne k McLarenu takovyho "experta" jako ses ty. Pak uz bych o titul strach fakt nemel...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.00  10:56

No jo, Ross je fakt *. Schumi taky, Montezemollo jak by smet. Vsichni jsou proste uplny hovada a jsou k nicemu. Skoda, ze ve Ferrari nemaji takovy genia, jako jste vy. To by potom byla teprve zabava :-}}
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.00  08:43

Jo, to musí!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  21:39

Na Schumaka se jede i kdyz se vlastne nejede. I kdyz ma Rubinho lepsi postaveni u Ferrari nez Eddie, tak stejne Schumi na sebe strhne veskerou pozornost tymu, s tim holt se asi nic neudela. Rubinho musi udelat to co v Anglii: Porazit Schumaka v kvalifikaci!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  08:16

Za to že nemůžou najít pneu nemůže, ale může za 3 zastávky v boxech a podobné kraviny a za taktiku, díky níž šumi vyhrál v Kanadě!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.00  19:53

Numuze,preklep sem se.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.00  19:52

Ross je skvělej taktik,ty *.Nemoze za to ze
    ty mogori mechanicky nemuzou najit gumu nebo tak neco.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.00  19:47

« Re: Tady má někdo vztek, že naša máša nedojela, že jo????

Tak to teda ne fandim sice Rubensovi,ale Heinz
    amatér není je rozhodně lepší než Hakkinen.
    Svoje nejhorší chyby uz ma za sebou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…