Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« GP Rakouska - zajímavá jak jsem tušil
Tak míšu nám torpédoval Zonta, fisica a Trulli taky skončili, no rubens ztratil díky té kolizi pár míst a ještě měl poškozenou podlahu díky nárazu Trulliho, takže jsem spokojen se 3. místem, rovněž mě velmi potěšil marc Gene, držel se 3/4 závodu za Buttonem a to je úspěch, dokonce na něj v jednu chvíli i něco stáhl, škoda že to nebylo na body!!! -
« Uvidíme příští rok šlapací monopost - aneb noční můra A.Pros
Jak to tak vypadá, Alain Prost nemá asi klidné sny - trápí ho velký problém - nemá motory na příští sezonu - Peugeot nechce, MC Laren mu je nedá, Mugen končí svou účast v F1, u Renaultu taky utřel nos a tak zbývají 2 možnosti: buď zakoupit drahé, ale spolehlivé starší verze Ferrari nebo zadat svým konstruktérům vyrobit šlapací monopost a angažovat železného zekona!!!!
A to chce ještě odejít jeden z jeho hlavních sponzorů tabákový Gauliosses!!! -
« Re: Ross Brawn je obrovskej idiot!!!!!
Na Schumaka se jede i kdyz se vlastne nejede. I kdyz ma Rubinho lepsi postaveni u Ferrari nez Eddie, tak stejne Schumi na sebe strhne veskerou pozornost tymu, s tim holt se asi nic neudela. Rubinho musi udelat to co v Anglii: Porazit Schumaka v kvalifikaci!!!!!!