Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  17:37

« Re: HOCKENHEIM

I kdyby tam nevběhl ten pomatenec, tak by Baryk skončil třetí a i to by se považovalo za velký úspěch. A to nevíme jestli by v dešti někoho nepředjel.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  15:12

Rubens jel skvěle! Velkou gratulaci posílám! I když výsledek byl snad na základě toho úchyla.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  11:05

« Re: Wawrik

Radši jsi zticha viď!!!! Nevím proč bych měl někomu nadávat když to bylo vše O.K.. Každý nadává když se něco zkazí, ovšem to ty asi nechápeš, u vás v kocourkově je to napoak. přece nebudu chválit mechaniky že nemají pneumatiky a že někomu zkazí závod - musel bych bejt padlej nahlavu!!!(totéž týmová řežie, stategie zastávek v boxech apod.)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  10:36

« Re: Wawrik

nejseš náhodou paranoidní???? Na sabotáž jsem tu nikdy nic nesváděl, nevím proč bych měl nadávat šumimu, to že klidoval je jeho věc a taky nejmíň z 35% jeho vlastní vina, Rossovi rovněž nemám proč nadávat, tentokrát kolo nehledali(naštěstí)!!!! Zřejmě máš vztek, že šumák nedojel,co???
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  09:35

« Re: Vivat Rubens!!!!!!

2Barichello: nejako skoro si triezvy :-))

Mimochodom, ako to, ze nepocujem nadavky na

a) timovu reziu
    b) Rossa Browna
    c) Schumachera
    d) vsetko ostatne vcetne sabotaze...

:^) Ale aj tak mu to prajem.

• « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  09:32

« Re: Vivat Rubens!!!!!!

I ja jako zastupce Hornets se pripojuji ke gratulaci. Dnes se na to kouknu sice ze zaznamu, ale i tak si to vychutnam. Gratuluji :-)
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  09:11

« Díky zaměstnanci Mercedesu!!!!

Ačkoliv je to nesportovní a mnozí mi za to budou nadávat, děkuji tomu muži, co zavinil vyjetí Safety Caru!!! Díky, Rubens si to zaloužil!!!
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  09:06

« Vivat Rubens!!!!!!

Tak, včera to byl jeden z nejlepších dnů mého života!!! Věděl jsem, že to jednou dokáže a on mne nezklamal, dojel si pro vítězství po výborným předjížděcích manévrech!!! Blahopřeji a těším se na další vítězství!!!! Jen tál dál Rubinho!!!! Držím ti palce!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  09:03

« Hurááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!

Jupí, sláva, hurá, hoši já tu uhádl, já jsem to uhád, vyšlo mi to, Rubens vyhrál i přes tu neštastnou kvalifikaci a uvidíme ho i příští rok!!!!!!!!!!!!! paráda, super závod, nádherný, prostě krása, dufám v další vítězství letos!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.00  23:44

Rubinho predvedl asi zivotni vykon. Marne patram v pameti, ale dneska by dostal i svuj vzor Ayrtona Sennu. Kdyby tohle predvedl Schumak, tak reknu dobry, ale od Barrichella sem to necekal. Byl v nedeli frajer, jako Enge v sobotu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.00  18:31

Připojuji se ke gratulaci pro Baryka. Jednou to přijít muselo a je dobře, že to bylo teď. Tenhle závod mu skutečně vyšel a jel opravdu dobře. Občas mi v minulých závodech připadal trochu neprůbojný, ale dnes měl jeden hezčí předjížděcí manévr než druhý. Jenom škoda, že nedojel ještě HHF. Ten by si to také zasloužil.
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.00  17:58

« HOCKENHEIM

Barri jel jako dabel, gratulace. Nejlepsi zavod, jakej za svoji karieru zajel. Jenom skoda, ze muze vyhravat jenom, kdyz Schumi vypadne.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.00  12:09

« Výsledky 1. pátečního volného tréninku!!!!

1.M.Schumacher - 1,43,532 2) M.Hakkinen- 1,44,120 3)R.Barrichello 1,44,128 4)D.Coulthard 1,44,379 5)H.H.Frentzen 1,44,587 6)R.Zonta 1,44,906
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.00  08:48

« GM zvažuje vstup do F1

Koncern General Motors zvažuje vstup do Formule 1 - uvedl to nejmenovaný zástupce firmy. zatím není definitivně rozhodnuto o vstupu, případně s jakým týmem by se spojili!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  08:46

« Re: GP Německa vyhraje Rubens Barrichello

No Bodo, já si tu tak hezky sním a on si ze mne dělá srandu, to od tebe není vůbec hezké a s těmi ARROWSY jsi taky moc vtipný nebyl, co mají dělat chudáci, když mají nejmenší rozpočet na sezonu jenom 44 milonů USD. I Minardi má 55!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.00  17:07

« Re: GP Německa vyhraje Rubens Barrichello

Spis vyhrajou Arrowsy, ty sou na rovinkach rychli. No, spis se rozpadnou :-))
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.00  09:57

« GP Německa vyhraje Rubens Barrichello

Je to můj tajný tip a doufám, že to vyjde!!!! Tenhle okruh je poměrně jednoduchý a když máte silné auto, je tu veliká šance uspět!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.00  09:56

« Vlk se nažral a koza.....

.. zůstala celá, no je to blbý, měli hakka diskvalifikovat, Rubens by mu byl blíže. No co se dá dělat. Radost z toho nemám, že se Ferrari vrátilo v týmech na first place je mi fuk!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.00  10:50

« Re: V sekci F1 zřejmě.......

No já o víkendu fachal u dědy, takže jsem počasí moc neužil, jinak jak se máš Migu??
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.00  22:49

« Re: V sekci F1 zřejmě.......

jojo, vsichnii uzivaj hnusnyho pocasi, i kdyz dneska to uslo :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…