Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Wawrik
Radši jsi zticha viď!!!! Nevím proč bych měl někomu nadávat když to bylo vše O.K.. Každý nadává když se něco zkazí, ovšem to ty asi nechápeš, u vás v kocourkově je to napoak. přece nebudu chválit mechaniky že nemají pneumatiky a že někomu zkazí závod - musel bych bejt padlej nahlavu!!!(totéž týmová řežie, stategie zastávek v boxech apod.) -
« Re: Wawrik
nejseš náhodou paranoidní???? Na sabotáž jsem tu nikdy nic nesváděl, nevím proč bych měl nadávat šumimu, to že klidoval je jeho věc a taky nejmíň z 35% jeho vlastní vina, Rossovi rovněž nemám proč nadávat, tentokrát kolo nehledali(naštěstí)!!!! Zřejmě máš vztek, že šumák nedojel,co??? -
« Vivat Rubens!!!!!!
Tak, včera to byl jeden z nejlepších dnů mého života!!! Věděl jsem, že to jednou dokáže a on mne nezklamal, dojel si pro vítězství po výborným předjížděcích manévrech!!! Blahopřeji a těším se na další vítězství!!!! Jen tál dál Rubinho!!!! Držím ti palce!!!! -
« Hurááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!
Jupí, sláva, hurá, hoši já tu uhádl, já jsem to uhád, vyšlo mi to, Rubens vyhrál i přes tu neštastnou kvalifikaci a uvidíme ho i příští rok!!!!!!!!!!!!! paráda, super závod, nádherný, prostě krása, dufám v další vítězství letos!!! -
« Re: HOCKENHEIM
Připojuji se ke gratulaci pro Baryka. Jednou to přijít muselo a je dobře, že to bylo teď. Tenhle závod mu skutečně vyšel a jel opravdu dobře. Občas mi v minulých závodech připadal trochu neprůbojný, ale dnes měl jeden hezčí předjížděcí manévr než druhý. Jenom škoda, že nedojel ještě HHF. Ten by si to také zasloužil. -
« Re: GP Německa vyhraje Rubens Barrichello
No Bodo, já si tu tak hezky sním a on si ze mne dělá srandu, to od tebe není vůbec hezké a s těmi ARROWSY jsi taky moc vtipný nebyl, co mají dělat chudáci, když mají nejmenší rozpočet na sezonu jenom 44 milonů USD. I Minardi má 55!!!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!