Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  09:35

« Re: Uvidíme....

Hlavni je, ze se vsichni tesime, a ze bude zabava, ne?
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  08:41

« Uvidíme....

...hodně napoví už pátek a hlavně sobota!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  15:26

« Re: GP Maďarska vyhraje Mika Hakkinen

Můj sřízlivý typ je
    MH
    MS
    DC
    RB
    HHF
    RS
    JV
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  14:57

« Re: GP Maďarska vyhraje Mika Hakkinen ???

Já netvrdím že by to bylo špatný, tebou váděné pořadí bych taky bral, jenom se obávám že se to nevyplní... ale kdož ví..
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  14:52

Vyhraje Schumi, druhy Rubens a treti Villeneuve. To je jasny, jak facka :-)) Ne vazne, tak by se mi to libilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  14:44

neboj se, myslí mi to naprosto vpořádku, jenom trochu nevěřím tomu že Rubens a MS vyhrajou. tím to bude. O tom, kdo bude na druhém až x. místě nehodlám spekulovat!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  09:48

Hele Ruby, ty ses musel pomatnout na rozumu, ne ? Co takhle verit RB a MS ? Muj tip je:

1. MS

2. RB

3. MH

4. DC

5. HHF

6. JV

uz dlouho nedojely obe Ferrari i McL do cile, proto verim, ze ted to vyjde. A doufam, ze pres dosavadni predpovedi bude nakonec v Madarsku prset, aby bylo nac se koukat. Jinak se totiz asi mnoha predjizdecich manevru nedockame...
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.00  08:36

« GP Maďarska vyhraje Mika Hakkinen

Tak to je můj tip na nedělního vítěze závodu - uvidíme jestli mi to vyjde jako minule s Rubensem!! No uvidíme, každopádně bude to určitě napínavý závod!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  08:34

« Re: Ahoj Ruby

J, už jsem tam koukal, vypadá to dobře, řekl bych že je to lepší než ta minulá verze, ale mohlo by tam být víc věcí česky... ale jinak pěkný!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.00  17:58

Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.00  16:07

Jasná páka kámo, hned na něj mrknu!!!! A svůj názor ti napíšu!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.00  13:09

« Ahoj Ruby

trochu jsem zmenil svuj web, tak se na nej koukni a napis mi svuj nazor. Dik Filip
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.00  09:12

« Re: hip, hip Hurááááááá!!!!

Hele, MK44, ty asi slavíš víc než já a to už je co říct!!! Ale je to dobře, slaví se správná věc!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.00  16:45

« Re: hip, hip Hurááááááá!!!!

A ještě jednou : V I V A T R U B E N S

a ještě dvakrát sláva!!!
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.00  13:30

« hip, hip Hurááááááá!!!!

Ještě jednou sláva!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.00  13:29

« Re: Vivat Rubens!!!!!!

No Berkute, já jsem tvrdil že letos vyhraje, jen mi to nikdo nechtěl věřit a to jsem si ještě tipnul že to bude v Německu a vyšlo mi to!!!! Vivat Rubens!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.00  10:06

Rubinho je frajer. Mám ho mnohem radši než jsem měl Irvinea. SIce přeju nejvíc Šumimu ale lepší záplatu na zklamání ze startu než Rubinhův triumf sem si nemohl představovat...
    a ještě jednou VIVAT RUBENS...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.00  09:55

Tak jses konecne dockal, ty pacholku! I ja se pripojuji ke gratulaci. Rubens zajel opravdu skvele, skoda ze jsem tu paradu nemohl videt. Americani to neprenasi, burani. No v Indianopollis to snad bude jine.
    Jeste jednou: Vivat Rubens!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.00  14:34

« Víte, že.....

..... Rubens nosí kontaktní čočky a že má rád colu a italské ěstoviny??? A že jeho děděček byl Ital??? no jestli jste to nevěděli, tak jsem vám to teď řekl!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.00  08:28

« No, v každém případě.....

... si to vítězství po 8 letech v F1 zasloužil. A i v zahraničním tisku a web. stránkách jsem žádné špatné ohlasy na jeho adresu neyslyšel, jenom chválu za to, jak se probojoval z 18 pozice dopředu!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…