Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Monza
Tak jse se opět trefil opět mi vyšel můj tip. Shumacher vyhrál, Hakkinen druhej, to jsem uhádl taky, ovšem zbytek mi nevyšel, neboť jsem nepředpokládal tu nehodu, Rubens měl špatnej start, za to ho musím pokárat, jinak jsem rád, že se nikomu z jezdců nic nestalo, s De La Rosou to vypadlo ošklivě, příjemně mě překvapil Jos Verstappen, který jel opravdu skvěle a pochvalu si zaslouží i Zonta!!!!! -
« Re: Belgie
No ono to bylo takto: R.Brown ho chtěl dostat před Ralfa, začal kalkulovat a a kalkulaovat tak důkladně, že se o 1 kolo překalkuloval(neboť ono tam ve skutečnosti trochu paliva bylo, jenže klesl tlak v nádrži a palivovém systému) no a milému Rubensovi to prostě chcíplo. Logické, že. Nebo 2 možnost: nekalkuloval to Ross Brown - asi prožíval krizi po Maďarsku a půjčili si stratéga od Minardi - ti jsou taky schopní jet 2 kola před koncem závodu do boxů pro 1/2 litru paliva!!!! Neuvěřitelné!!!