Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  22:06

« Re: Hurrráááááá!!!! Mám Rubensův autogram!!!!!

Huraaaa, muj autogram ma od vcerejska Rubens Barrichello!!!! :o)))))) Ne vazne, jak si k nemu dosel???? Zajel si do Brazilie???
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  22:05

« Re: Montoya - porazí někdy Schumachera????

No kdyz se dostal tak vysoko Knoflik, tak Montoya by moh dojet i na stupne vitezu, ale jako mistra sveta ho nevidim ani v dalsich letech. To by musel mit stesti jako Villeneuve na bezkonkurencni tym.
  • 00 Reagovat !

foto

19.09.00  15:27

« Hurrráááááá!!!! Mám Rubensův autogram!!!!!

Jupí juchů já se mám, mám Rubensův autogram... Hurráááááááá!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  08:47

Myslím že úplně jako Zanardi nebude, ale rozhodně příští rok nevyhraje závod!!! Ale nějaký bod mít asi bude!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.00  14:17

Montoya bude spis propadak, stejne jako Zanardi. Ten byl taky dobrej, ale F1 na nej byla moc.
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.00  08:36

« Hurááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A máme 300 příspěvků, děkuji všem, kteří sem přispěli a doufám, že v tom budou i nadále pokračovat!!! vivat Rubens!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.00  08:26

« Montoya - porazí někdy Schumachera????

Myslíte, že Montoya porazí příští rok šumiho??? Tvrdí, že nikdo není neporazitelný - no já tomu moc nevěřím, hlavně ne příští rok, možná ten další....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.00  08:24

« Re: Anketa

No asi to bude ona, musím doma někde tu fotku vyhrabat a juknout se jak vypadá, já vím že Rubinho o úspěch před Italy stál, loni tam za sebou udržel coultharda a Italové měli radost, ale co se dá dělat!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.00  15:48

No v publikaci Motorsport RTL95 sem videl nekolik fotek manzelek a pritelkyn a jestli ma Panis tu samou tak je fakt pekna, taky se mi libila pritelkyne Boulliona nebo i ta Alesiho japonka nejni spatna :))))

Rubinho to podle me neprehnal. HHF udelal fakt skolackou chybua a navic Rubinho hodne stal o uspech zrovna pred italy.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.00  13:32

Jo tak tu jsem ještě neviděl, to je nějaká nová nebo už ji má delší dobu??? Před léty jsem nějakou jeho plovičku viděl, ale už si nepamatuju jak vypadala. No uvidíme..... jestli něco uvidíme...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.00  13:27

Chlapi, pockejte na pristi rok az se objevi v depu krasnejsi polovicka Oliviera Panise (pokud vim tak na F1 moc nejezdila, ale mozna jednou...)
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.00  13:14

« Ozvi se Rubo,

poekcáme....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.00  14:05

« Re: Alesi

Je to správnej člověk, s nikým se nehádá, fajn chlap!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.00  09:20

« Re: Vítám tě, Rubo!!

Je to ale stejne skoda, i ted s tim * na kterem jezdi predjizdi a je to jeden z nejvetsich bojovniku v F1. Alesi je sympaticky a navic dobry pilot. Jeden z tech, co si zaslouzili titul a neziskali ho. Narozdil od lidi typu D.Hill nebo J.Villeneuve.
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.00  08:37

« Vítám tě, Rubo!!

Jinak vítám tě mezi námy příznivci Rubense, no alesi nebyl špatný, jezdil a jezdí dobře, ale už je na konci kariéry!!! Ještě jednou tě vítám!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.00  08:36

« Re: Trošku to přehnal

No určitě to kapku přehnal, to víš, to jsou emoce, když ho kleplo něco do přilby tak se naštval a šel Frentzenovi vynadat!!! No ale uznávám, že ta rekce byla přehnaná!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  22:29

« Re: Trošku to přehnal

Podle mě jo
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  22:19

« Trošku to přehnal

Zdravím všechny, jsem novým fanouškem Rubense (dříve Alesi). Je prostě nejlepší, ale podle mě neměl tak nadávat na Frentzna, co ? Já vím v zápalu boje, ale nemá se to přehánět.
    Díky za odpovědi.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  13:16

« Anketa

Neuděláme anketu, která z těch čtyř je nejhezčí, co ty na to Migu???? Ostatní se mohou připojit též!!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  15:32

« Re: Sylvana

No příjemná změna by to byla, kromě Erjy, Heidi a Coriny jsem žádnou jinou manželku či přítelkyni pilota nikdy nikde neviděl, až těď na RTL Silvanu, ale byl to záběr tak na 5 sekund, ale poznal jsem jí hned!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…