Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

02.10.00  10:08

« Re: ANATHEMO

Jestli jsem někdy skutečně chladná, tak je to v případě nadávek. Nestojí mi za to nadávat či ponižovat jiné jezdce jen proto, že ten "můj" je modla. Takže kdo bude další....?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.00  08:58

« Re: Alesi

Nebudem se o tom hádat, oba - Minardi i Prost mají svoje slabiny a výhody oproti tomu druhému, v některých závodech má navrch prost, v jiných Minardi. Uvidíme příští rok, to už budou mít oba lepší motory... tak se necháme překvapit!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.00  08:53

« Re: ANATHEMO

Anathema ještě spí...
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  08:43

« ANATHEMO

Kde jsi ? Ja ti tu nadavam na tvojeho Ayrtona a ty nic ?? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.00  19:44

« Alesi

A Jean byl 4. ve Spa, když už mluvíš o tomhle. Uznávám, že Minardi mnohem efektivněji využívá finance, ale když by zmizelo několik stájí, tak by měl Prost víc bodů.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  08:52

« Re: Prost

No motorově se spolehlivostí je na tom hůře - minardi zradil motor asi 4 krát Prost nekméně 10 krát!!! Uznávám, že v kvalifikacích jsou rychlejší, ale v závodech skončil Nick kolikrát za Gastonem!!!
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.00  12:31

« Prost

Ale i s ohledem na spolehlivost je Prost lepší. V USA jeli dojel Nick na slušném 9. místě. A podívejte se na kvalifikace, kolikrát Minardi okupovalo ostudnou poslední řadu. Co se týče osoby Alaina, moc jsem mu fandil. Nigel byl sice sympaťák, ale na Sennu s Prostem neměl. Senna ve mě svým stylem vzbuzoval spíše nenávist. Riskoval nejen svůj život, ale i životy ostatních.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.00  08:31

« OK

Souhlasím, Senna a Mansell byli správní hoši, ale všichni nemohou být stejní, a jde dnes opravdu jen o výsledky - jak se jich dosáhlo se už nikdo neptá! Měj se Baryk
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  17:51

« Re: Bari

Z tohohle hlediska máš pravdu. Ono neudělat zásadní chybu a jet zhruba stále stejně také vede k úspěchu a ty se počítají. Za rok se nikdo nezeptá, jak toho dosáhl. tak že to s tím ferrari beru zpět. Mám jen ráda závodníky - draky, kteří tomu dávají tu šťávu. třeba Prostuv styl mne ponechal zcela chladnou. Naproti tomu Senna, Mansell, Mika, Coulty či Šumák jsou ( v případě prvních dvou byli) divácky vděčným tématem. Strategie je chobotnice, která z formule1 přestává dělat to, co mne na nich přitahuje. Neříkalo se kdysi nejrychlejší rakve světa? Občas to tak i dopadlo....je to zmatek, v té mé malé hlavičce. Ale opravdu by mu více slušelo tentokrát 3. místo, alespoň v rámci relativní spravedlnosti. i když je to zpochybnitelné ze všech stran v jeho prospěch i neprospěch. V pohodě a pozdravem. Anathema
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  11:40

« Re: Nenenenene

Sorry Dizzy, Minardi je lepší - Mazzacane byl chvíli na 4 místě a to se prostu nepodařilo!!! A Gene byl chvíli 7 a kdyby to enzvoral v boxech, mohl být místo 12 tak 8!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  11:38

« Re: Anathema

Dobrá, ale ono jde o to, kdo jel s jakou strategií a ta zastávka v boxech byla moc brzy, díky tomu ho předjel i Herbert, ale druhá zastávka byla OK, a dokázal se dostat na 2. místo. U Jordanu a B.A.R. to prohospodařili, navíc Villeneuve si bednu taky nezasloužil - ta chyba nebyla hodna mistra, šumi taky udělal chybu a Rubens, ne, takže na bedně si zasloužil 3 místo určitě, 2 už tolik ne, s tím souhlasím!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  09:01

Gratuluji, vzpínající se koníku! Gratuluji se smíšenými pocity. Zatímco Šumi k mé velké nelibosti převálcoval, co se dalo a nikdo na něj včera neměl, Rubens na bedně neměl co dělat!!! Statista a komparzista dohromady!! V první polovině závodu jen sbíral drobky, na špičku neměl. A extempore s HHF? Proč ještě jezdí u Ferrari? Otevřete oči ! HHF či Villeneuve jsou mnohem lepší. ja vím drsné, ale ja jsem upřímná
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  02:12

Mozna na 1km, ale ne na celej zavod. A GP se jezdi na 304km, takze Minardi je lepsi!
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.00  13:42

« Nenenenene

Prost neni horsi, je lepsi. O moc ne, ale lepsi je.
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.00  13:09

« GP USA - jsem zvědavej, jak si povede Rubens

Jestli mu to pojede, mohl by být na bedně aspoň 3 !!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  13:01

« Re: Montoya - porazí někdy Schumachera????

Já si myslím že příští rok ho rozhodně neporazí - a jak to bude dál si netroufám odhadnout a s Minardi - nemusíš se omlouvat, každý přece ví, že jsou nejhorší, lépe řečeno skoro nejhorší( Sorry, Alaine, ale Prost je horší!!)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  11:34

NIKDY V ZIVOTE, pokud se Sumacherovi neporoucha auto, nebo nevylitne nebo neprestoupi do Minardi (promin Barrichello). Ani kdyby se rozkrajel na 10 000 kousku.
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.00  13:32

« Aktualizace na RubensF1

Nové obrázky, rubensův podpis, ... ovšem jestli to bude fungovat....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  08:35

Uvidíme jestli dokáže to, co si předevzal!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  08:34

« Re: Hurrráááááá!!!! Mám Rubensův autogram!!!!!

Do Brazílie jsem nezajel MIGu, mám ho z jedné internetové stránky, jestli chceš, mohu ti ho poslat mailem!!!!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…