Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Prost
Ale i s ohledem na spolehlivost je Prost lepší. V USA jeli dojel Nick na slušném 9. místě. A podívejte se na kvalifikace, kolikrát Minardi okupovalo ostudnou poslední řadu. Co se týče osoby Alaina, moc jsem mu fandil. Nigel byl sice sympaťák, ale na Sennu s Prostem neměl. Senna ve mě svým stylem vzbuzoval spíše nenávist. Riskoval nejen svůj život, ale i životy ostatních. -
« Re: Bari
Z tohohle hlediska máš pravdu. Ono neudělat zásadní chybu a jet zhruba stále stejně také vede k úspěchu a ty se počítají. Za rok se nikdo nezeptá, jak toho dosáhl. tak že to s tím ferrari beru zpět. Mám jen ráda závodníky - draky, kteří tomu dávají tu šťávu. třeba Prostuv styl mne ponechal zcela chladnou. Naproti tomu Senna, Mansell, Mika, Coulty či Šumák jsou ( v případě prvních dvou byli) divácky vděčným tématem. Strategie je chobotnice, která z formule1 přestává dělat to, co mne na nich přitahuje. Neříkalo se kdysi nejrychlejší rakve světa? Občas to tak i dopadlo....je to zmatek, v té mé malé hlavičce. Ale opravdu by mu více slušelo tentokrát 3. místo, alespoň v rámci relativní spravedlnosti. i když je to zpochybnitelné ze všech stran v jeho prospěch i neprospěch. V pohodě a pozdravem. Anathema -
« Re: Anathema
Dobrá, ale ono jde o to, kdo jel s jakou strategií a ta zastávka v boxech byla moc brzy, díky tomu ho předjel i Herbert, ale druhá zastávka byla OK, a dokázal se dostat na 2. místo. U Jordanu a B.A.R. to prohospodařili, navíc Villeneuve si bednu taky nezasloužil - ta chyba nebyla hodna mistra, šumi taky udělal chybu a Rubens, ne, takže na bedně si zasloužil 3 místo určitě, 2 už tolik ne, s tím souhlasím!!! -
« Re: Nenenenene
Gratuluji, vzpínající se koníku! Gratuluji se smíšenými pocity. Zatímco Šumi k mé velké nelibosti převálcoval, co se dalo a nikdo na něj včera neměl, Rubens na bedně neměl co dělat!!! Statista a komparzista dohromady!! V první polovině závodu jen sbíral drobky, na špičku neměl. A extempore s HHF? Proč ještě jezdí u Ferrari? Otevřete oči ! HHF či Villeneuve jsou mnohem lepší. ja vím drsné, ale ja jsem upřímná -
« Re: Montoya - porazí někdy Schumachera????
Já si myslím že příští rok ho rozhodně neporazí - a jak to bude dál si netroufám odhadnout a s Minardi - nemusíš se omlouvat, každý přece ví, že jsou nejhorší, lépe řečeno skoro nejhorší( Sorry, Alaine, ale Prost je horší!!)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!