Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

21.11.00  20:08

« Re: www.jaguarracing.cz opet zije

4 Fik: Přesně Ti svůj názor vyložim přes mail, ale co je hlavní je to myslim přehlednější a víc obrázků. Ty vždycky dokážou hodně oživit, když jsou v rozumný míře. Ale co nejhezčí je ta zelená :-) Jooo British Racing Green... hezčí už je jenom rudá a modenská žlutá...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.00  13:39

Tak co ? Libi ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.00  12:12

Jo???? Tak to se musím mrknout fiku!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.00  17:11

« www.jaguarracing.cz opet zije

a v novem havu, opet v jaguari zeleni, doplnene rubriky atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.00  09:52

« Re: Re

No to jo, já neříkám že ne, ale mnozí příznivci šumiho nemají Baryka rádi. Šumi ho chválí to já vím.
  • 00 Reagovat !

foto

14.11.00  14:19

« Re

Mas pravdu.Ale zabudol si,ze sam Michael Barrichela velmi chvali.Vraj je to najlepsi timovy kolega akeho mal.A to od majstra sveta znamena vela.
  • 00 Reagovat !

foto

14.11.00  14:16

« Re

• 00 Reagovat !

foto

13.11.00  09:59

« Coulthard kritizuje šumiho, Rubens ho podpořil!

Nevím proč pořád nadávají příznivci šumiho na Rubense, když se za něj pořád staví. Takovéhohle kolegu by šumi hned tak nenašel.
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.00  09:20

« Šumi po opearaci

Michael Schumacher již má za sebou úspěšnou operaci, při níž mu lékaři vyjmuli z pravé nohy poslední šroub, který byl památkou na hroznou havárii v Silverstone 1999. Operace trvala pouhých 25 minut a Schumacher se zdrží do pátku v nemocnici, poté by měl být propuštěn do domácího léčení a dva týdny mu lékaři nařizují absolutní klid.
    Při závodě v Silverstone v minulém roce havaroval Schumacher v úvodním kole na zatáčce Stowe, kde čelně narazil do svodidel. Následkem nárazu si zlomil holenní i lýtkovou kost a tři měsíce potřeboval na zotavení. Oficiální příčinou havárie bylo povolení odvzdušňovacího ventilu na zadním kole, následkem čehož došlo k poruše brzdového systému.
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.00  13:36

« Zmatek

Tak to je v tom zmatek, jedna zpráva tvrdí že odchází, druhá že zůstává...... Jako s novým americkým prezidentem, taky hlásili jednou to a jednou ono..
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  13:28

« Re: Tak tedy ten prispevek nehadejte se paka jsem nepsal

Co ja vim, tak to Jag dementoval, takze Stepney zustava u Feracu.
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.00  13:27

« Rubens prý věřil, že Ferrari vyhraje!

Rubens řekl, že prý od začátku sezony věřil a doufal, že Ferrari vyhraje a že titul Michaelovi přeje, ale že příští rok chce vyhrát on! Uvidíme, ale musí se zlepšit, hlavně starty!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  08:56

« Re: Tak tedy ten prispevek nehadejte se paka jsem nepsal

To víme fiku, resp. já to vím a blahopřeji. Snad vám Stepney pomůže. Jestli není moc přejetej, hahahaha! Asi přestal mistra vitacita mít odjisté doby rád, hahaha
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  08:54

« Re: Nzadar tífo!llll

Zrušit registraci??? No proč ne, ale nemám na to čas. Běž si otrvovat někam jinám, pablbe. Jinak trapné h....
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.00  20:44

« Tak tedy ten prispevek nehadejte se paka jsem nepsal

ale to je jedno - dulezite je, ze Nigel Stepney, Ferrari's chief mechanic, is believed to be leaving Ferrari and to join Jaguar Racing !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  19:30

« Re: Nzadar tífo!llll

Jo brouku tak TiFoSi nebudeš nikdy, leda by si mi tu zrušil registraci a převdel ji na sebe...

Miluju tohle bezpatkový písmo. Mimochodem ten nic nebyl "T" "I" "F" "O" "S" "I" ale "T" "I" "F" "O" "S" "L" malý "l" vypadá jako "I" tak vychladni
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.00  19:26

« Bez nadpisu

Jsem největší blb na tomto fóru.

• « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  19:20

« Re: Nzadar tífo!

Nehádejte se, paka.
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.00  09:06

« Nzadar tífo!

Ríkám, že to umím též!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  09:03

« Re: Zajímavý článek...

Jo, to umím taky, můžu být tiFoSi za 1 minutu!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…