Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  13:27

« Re: Včera jsem vyhrál za Rubense v GP3

No, to je ta vaš kočka fakt dobrá. P.S. za ammatéra nejezdím,narozdíl od tebe!
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.01  19:44

« je rubin šizen?!!!!???

Todt otázka! Jistě že ano.Nedostává se mu stejné techniky jako Michaelovi ! Důkaz -GP Anglie,Kanady,Německa,Brazílie,Australie… ,Malaisie.Todt vše.A nazdar !!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.01  19:36

« Re: Nikomu nic nenatre

diru do světa ne, ale tebe do * jo!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.01  19:35

« Re: Včera jsem vyhrál za Rubense v GP3

Na amatéra by to vyhrála i naše kočka s ocasem v hubě!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.01  09:12

« Včera jsem vyhrál za Rubense v GP3

na Monze!!!! Hurá!!! At žije Rubens a Stewart!
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.01  09:45

« Luca Badoer havaroval!

Ale prý je v pořádku, jen si 2 týdny poleží. Jsem rád, že se mu nic vážného nestalo, je to sympatický pilot.
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.01  12:19

« Nějak je tu

mrtvo...
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.01  13:48

« Rubens si válí šunky v Madonně!!!

Jsem zvědav, kdo letos vyhraje ten závod motokár na ledové trati. No s Rubensem se tam bude válet Schumi a Luca Badoer. Doufám, žš se všichni dostatečně zrekreují a v Melbourne budou fit!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.01  11:10

« Re:

No, to co se stalo v 99 se stát nemusí, Rubens nemusí ani vyhrát šampionát. Mě by úplně stačilo k radosti, kdyby vyhrál tak 3 nebo 4 závody.
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.01  11:50

« Bez nadpisu

Rubens by si musel vysoko potkasat gate,aby na Schumiho vyskocil.Je tam len rok a uz ma take vysoke ambicie.Bude musiet pockat,az Schumi odide,az potom moze vyhrat titul.Alebo si myslite,ze Ferrari vyplati Michaelovi miliony a potom necha vyhrat novacika.Ale no tak!Jedine vtedy ma Rubens sancu na titul,keby sa stalo nieco podobne ako minuly rok.
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.01  11:03

« Rubens věří v zisk titulu v roce 2001

Prý bude více vyhrávat a jezdit rychleji a lépe. No uvidíme, držím mu palce.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.01  11:02

« Re: Uspesny rok 2001

d9kz fiku, tobe opozdene tez.
  • 00 Reagovat !

foto

29.12.00  21:56

« Uspesny rok 2001

preje Filip
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.00  14:57

« Veselé Vánoce, bohatého ježíška

pohodové svátky a příjemnou vánoční atmosféru vám přeje Barrichello.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.00  13:09

« Re: Výzva

Asi si nechám tak, jak to je. Stejně letos nevyhraju. (ledažeby Hockenheim). A budu mít alespoň svůj tým.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.00  09:43

Obsazeno nemame, ale je neco rozjednano, tak pokud chces, tak mi napis. Pokud by jednani nevyslo, tak bys byl vitan.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.00  09:13

« Brawn: Rubens měl Schumacherův syndrom

Ross Brown tvrdí, že měl ze začátku Rubvens problémy s tím, že nebyl tak rychlý jako šumi. Pak to ale pochopil a byl pro tým velkým přínosem. rubens sám tvrdí, že až šumi odejde v roce 2002, bude jedničkou u Ferrari on. ale musí na sobě ještě zapracovat, a letos jezdit rychleji a tvrději!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.00  09:10

Vždyt už máte obsazeno ne??
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.00  16:37

Nechceš raději přejít pod nás ?
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.00  08:56

« Výzva

Pokud se někdo chce přihlásit do mnou založeného týmu Stewart Racing CZ v soutěži GP3, jsou ještě 3 místa volná.Registrace na www.*.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…