Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Fantasitcký závod
Bylo to velmi zajímavé, když jsem viděl obě Ferrari mimo tra´t viděl jsem to černě, ale naštěstí to oba zvádly. Nádherné jak všechny předjížděli, hlavně Mc Lareny. Musím pochválit šumiho i Rubense, jeli skvěle. A taky Jos Verstappen, obdivuhodný výkon. -
« Re: Ruby je prase
Taková slova bych nevolil, podle mne se tam Ralf moc cpal, musel vědět že ho tam Rubens nepustí. Měl lepší pozici, Ralf měl prostě bojovnou náladu z kvalifikace a přehnal. Za tohle Rubens nemohl, narozdíl od Melbourne, tam to s Frentzenem zavinil víceméně on, ale tady si za to může Ralf. Stejně se pak díky té zastávce propadl na 5 místo.
-
« Ruby je prase
podruhe za sebou, to uz neni nahoda. Je to dobytek :-))) Ralfa tam byl prvni, to nikdo nepopre, a pred Rubym byl uz 100m pred zatackou. Kdyz jsem nekde prvni (o cele auto), tak ten druhy nema do mne bourat, to se neda svitit. Misto tam Rubymu nechal, ne ze ne ... -
« Re: Destruction derby
Ja jsem nerikal, ze to udelal umyslne, jen se mi zda divne, ze se to stalo uz po druhe za sebou, uvidime v Brazilii. Muj nazor je ten, ze se proste nediva vpravo vlevo a jede a mysli si, ze vsichni mu budou uhybat, a pak uz je pozde brzdit. V zavode jsem videl spoustu podobnych situaci, ve kterych ten ci onen jezdec mohl tomu prednim tuknout do zadi a poslat ho do hodin. Jak rikam, uvidime v dalsich zavodech ... Priznavam vsak, ze je to muj subjektivni nazor. -
« Re: Rubesn chce potrápit šumiho,
Rubino tusim zacina robit zleho muza F1 :-)) Dva starty v sezony, dvakrat vysankoval supera von. Esteze to vzdy rozchodi...
Inak pozdravujem toho cloveka, co mal nejake pripomienky k obom Schumacherovcom. Robili kvalifikaciu aj zavod zaujimavym... -
« Musím Rubensovi trochu vynandat,
to s Frentzenm bylo zbrklé a nakonec s tím uškodil, šumáka by stzejně nedohnal a Frentzena by dřív či později předjel. No doplatil na to, poškodil si pneumatiku a křídlo a Coulthard ho předjle. Krom toho mu opět nevyšel star. Měl by na nich silně zapracovat. Jinak v kvalifikaci jezdil skvěle.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!