Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Ruby je prase
Hihi, kuželky, to mě dostalo. Tak zaáleží zase na technice, hráčů. Mimochodem, nikdy jsem netvrdil, že je Rubens nejlepší že všech brazilců co kdy byly v F1, to bych si ani netroufl, tvrdím pouze že je nejlepší z těch co jsou tam nyní. Burti je takovej střed a Bernoldi s Marquesem, darmo mluvit. Jeden rozbíjí auta a druhý jezdí se 4 kolovou ztrátou.... -
Ahoj kluci. Necítím se být chudák a věčně nespokojená? Jasně! Kdo se spokojí sám se sebou, ten toho moc nedosáhne či co. Servery o vaření, pletení a věčném tlachání mě totálně odpuzují, raději budu trpět tím, jak ten Brazilec (mimochodem, znala jsem nejméně 3 mnohem lepší) předjíždí Meky. Co na to říct, je to bída s nouzí, ale není to chyba ferrari. A Ralf? tak teď vás překvapím - on je to klon Michaela. To je zaručená pravda jako vyšitá ze seriózního periodika BLESK. A s klonem nejsou žádné žerty. Asi začnu fandit kuželkám, tam snad technika ještě nepronikla. I když....Ona ta formule 1 připomíná tak trochu sex: jednou jsi dole, jednou nahoře, takže se moc neradujte, farmáři :-))) ANA -
Chlapi, už dost. nejsem nikterak odvázaná z Barika, ale oproti Australii, kdy mě dost naštval, bych to tentokrát viděla trochu jinak. A ač mu opravdu nefandím, pokusím se být objektivní (jde to vůbec?). fakt je, že tam byla skutečná mela a asi nebylo kam. A nechat se předjet nebo zezadu rozbít dalším autem? Nevím, tentokrát mi to jako "zločin" nepřipadlo. A hlavně, už je to pár dní pryč, tak proč pořád....Ahoj ANA -
Tak tohle se Ti zda jako normalni zavodni kolize? A kdes to videl, takhle se zbavovat souperu? Ten, kdo je prvni v zatacce ma prednost a ne ze se tam RB bude cpat za kazdou cenu. Ja osobne jsem tam videl drive Ralfa. Jestli je normalni, ze kdo je zrovna predjizden, tak do toho druheho strci, no tak potes koste...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!