Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  07:54

« Re: Hezke prirovnani

On je sice ruby velice sympaticky, ale Nelson to fakt neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  07:53

No on Picquet byl preci jen trojnasobny mistr sveta a pan jezdec Alexi.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  14:16

Asi Piqet, on zas tak špatnej nebyl...... i když, no, radši to nechme být........
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.01  12:01

« Hezke prirovnani

:-) Anathemko. Bodo, ja bych to radsi moc nerozebiral :-)))) Mimochodem, Anahemko, ktere tri Brazilce jsi mela na mysli, teda kdyz pominu "toho jednoho", napada me jeste Emerson Fittipaldi.... a ten treti? Snad ne Piquet, proboha :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  09:50

« Re: Ruby je prase

Klon jo? Klon by mel vypadat stejne, ne? :-))) To s tim sexem nebylo asi nejstastnejsi, tam jsi nahore/dole fyzicky. Oni jsou nahore/dole jen tak nejak dusevne. V sexu jsi dusevne vzdy nahore, ne??? ;-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  09:34

Hihi, kuželky, to mě dostalo. Tak zaáleží zase na technice, hráčů. Mimochodem, nikdy jsem netvrdil, že je Rubens nejlepší že všech brazilců co kdy byly v F1, to bych si ani netroufl, tvrdím pouze že je nejlepší z těch co jsou tam nyní. Burti je takovej střed a Bernoldi s Marquesem, darmo mluvit. Jeden rozbíjí auta a druhý jezdí se 4 kolovou ztrátou....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  09:02

Ahoj kluci. Necítím se být chudák a věčně nespokojená? Jasně! Kdo se spokojí sám se sebou, ten toho moc nedosáhne či co. Servery o vaření, pletení a věčném tlachání mě totálně odpuzují, raději budu trpět tím, jak ten Brazilec (mimochodem, znala jsem nejméně 3 mnohem lepší) předjíždí Meky. Co na to říct, je to bída s nouzí, ale není to chyba ferrari. A Ralf? tak teď vás překvapím - on je to klon Michaela. To je zaručená pravda jako vyšitá ze seriózního periodika BLESK. A s klonem nejsou žádné žerty. Asi začnu fandit kuželkám, tam snad technika ještě nepronikla. I když....Ona ta formule 1 připomíná tak trochu sex: jednou jsi dole, jednou nahoře, takže se moc neradujte, farmáři :-))) ANA
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  09:41

No jo, ona je vlastne chudak. Ale to je, mila ANATHEMKO, osud vsech zen. Vecne nespokojene ;-)) Alespon mi to tak pripada :-))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  09:39

To je vlastně fakt, Anathema by měla mít radost, hihi. Na druhou stranu zase Rubens dotáhl Coultharda v součtu bodů, takže radost mít nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:40

ANATHEMO, ty fandis McLarenum, ze je to tak? Sejmutim Ralfa odpadl konkurent Mekum, tak jsi spokojena, co?? ;-))) Hlavne to neber vazne, ja jen tak provokuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  16:38

Chlapi, už dost. nejsem nikterak odvázaná z Barika, ale oproti Australii, kdy mě dost naštval, bych to tentokrát viděla trochu jinak. A ač mu opravdu nefandím, pokusím se být objektivní (jde to vůbec?). fakt je, že tam byla skutečná mela a asi nebylo kam. A nechat se předjet nebo zezadu rozbít dalším autem? Nevím, tentokrát mi to jako "zločin" nepřipadlo. A hlavně, už je to pár dní pryč, tak proč pořád....Ahoj ANA
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  14:38

Závodění to je, ale nějaká ohleduplnost tam taky musí bejt. Teď jde o to, nesnažit se předjet za každou cenu a bezhlavě a nechat soupeři místo.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  14:18

Faktem ale zustava,ze ho strcil. Ted uz na to sere pes, takovy veci se v zavode stavaji. Kdyby to udelal v beznym provozu, tak bych ho klidne nazval prasetem, ale tohle mi prijde OK. Je to zavodeni, tak proc by si tam meli davat prednost?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  14:04

On ho nestrčil do zadní části, ale do boku, špíš do přední pneumatiky.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  10:24

Kdyz tam mel jen cumak, tak jak je mozny, ze ho strcil do zadni casti vozu?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  09:28

« A navíc...

... tam nebylo skoro žádné místo!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  09:26

On ještě předjížděn nebyl ralf tam měl jen čumák, pokud jsem dobře viděl a myslel si, že ho tam Rubens pustí, jenže to se šeredně mýlil.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  23:39

Tak tohle se Ti zda jako normalni zavodni kolize? A kdes to videl, takhle se zbavovat souperu? Ten, kdo je prvni v zatacce ma prednost a ne ze se tam RB bude cpat za kazdou cenu. Ja osobne jsem tam videl drive Ralfa. Jestli je normalni, ze kdo je zrovna predjizden, tak do toho druheho strci, no tak potes koste...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  14:09

Já bych řekl tak z 30%(v Malajsii)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  11:27

Souhlas. V Melbourne to byla vina RB tak z 80%, tady tak z 50%.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…