Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Ferrari - Barrichello může doma vyhrát, ale musí být.....
rychlejší než šumi. Ferrari říká, že nebudou Rubensovi bránit ve vítězství při jeho domácí velké ceně - tedy GP Brazílie, ale musí být rychlejší než šumi. Od Ferrari velmi chvályhodné, uvidíme, jak se s tím rubens vypořádá, zatím byl vždy o chlup pomalejší než Michael, ale bude mít výhodu domácíého a prostředí a také zná výborně okruh. Necháme se překvapit... -
« Re: Ruby je prase
Hihi, kuželky, to mě dostalo. Tak zaáleží zase na technice, hráčů. Mimochodem, nikdy jsem netvrdil, že je Rubens nejlepší že všech brazilců co kdy byly v F1, to bych si ani netroufl, tvrdím pouze že je nejlepší z těch co jsou tam nyní. Burti je takovej střed a Bernoldi s Marquesem, darmo mluvit. Jeden rozbíjí auta a druhý jezdí se 4 kolovou ztrátou.... -
Ahoj kluci. Necítím se být chudák a věčně nespokojená? Jasně! Kdo se spokojí sám se sebou, ten toho moc nedosáhne či co. Servery o vaření, pletení a věčném tlachání mě totálně odpuzují, raději budu trpět tím, jak ten Brazilec (mimochodem, znala jsem nejméně 3 mnohem lepší) předjíždí Meky. Co na to říct, je to bída s nouzí, ale není to chyba ferrari. A Ralf? tak teď vás překvapím - on je to klon Michaela. To je zaručená pravda jako vyšitá ze seriózního periodika BLESK. A s klonem nejsou žádné žerty. Asi začnu fandit kuželkám, tam snad technika ještě nepronikla. I když....Ona ta formule 1 připomíná tak trochu sex: jednou jsi dole, jednou nahoře, takže se moc neradujte, farmáři :-))) ANA -
Chlapi, už dost. nejsem nikterak odvázaná z Barika, ale oproti Australii, kdy mě dost naštval, bych to tentokrát viděla trochu jinak. A ač mu opravdu nefandím, pokusím se být objektivní (jde to vůbec?). fakt je, že tam byla skutečná mela a asi nebylo kam. A nechat se předjet nebo zezadu rozbít dalším autem? Nevím, tentokrát mi to jako "zločin" nepřipadlo. A hlavně, už je to pár dní pryč, tak proč pořád....Ahoj ANA
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jak tomu rozumite?
Jinak jsem moooooc zvedavy, jak si RB doma povede.