Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: GP Brazílie
Sakra, tohle se tedy nepovedlo. A to dost silně. Koukal jsem na to jak na zjevení, Taková blbá chyba, to si mohl tedy Rubens odpustit. A to před závodem tvrdil, že pojede na jistotu, že chce hlavně dojet do cíle. Hm..... Jak se tak zdá, nemí jezdit pod tlakem, a domácí GP Brazílie je pro něj zřejmě prokletá! -
« Co to ten sasek Rubens dela ???
Vzdyt to je uz terti zavod po sobe, kdy do nekoho vrazil. Opravdu mu preju, ze vypadnul. Chova se jako idiot, stejne nikdy na Sumaka mit nebude. Navic JPM je asi taky lepsi nez on. Je to maralni vitez GP Brazilie. Je ale otazka, jak by jel na mokru. -
« Re: GP Brazílie
Právě před několika hodinami se Rubensovi podařilo stát se nesmrtelným Brazilcem. Nikdy na něj opravdu nezapomenu. Třetí závod, třetí kolize...chce tohle někdo obhajovat? nevěděla jsem dlouho, kam jej zařadit. Teď již to vím....Opravdu nesmrtelný ... Ale, nemá cenu se čílit, on za to nestojí... -
« Re: 1 rok
Díky za blahpřání, a za uznání, že je nejlepším brazilcem v současné F1. S těmi kuželkami - no zase na druhou stranu mít digitálního strejdu....hihihi. Tvrzení, že jezdí za špatnou firmu, hlavně ať jezdí na stupních vítězů, za jakou "firmu" jezdí mě tak dalece nezajímá. Fandím jemu ne té "firmě". jinak tomu bylo u Stewartu, ale to je jiná kapitola. I když proti Ferrari celkem nic nemám. -
« Re: 1 rok
Přestože sem asi nepatřím, přeji vše nejlepší k výročí! Causa tři brazilci: samozřejmě krom toho všemohoucího myslím Emersona a Nelsona. Nicméně nikde není psáno, že se jim Barik nemůže přiblížit. V současnosti bezpochyby nejlepším Brazilcem je a přesto, že mám v této zemi příbuzenstvo, nemusím mu fandit. Jezdí pro jinou firmu...Causa Klon: To je chlapi jasné, přece nemůže být úplně stejný, z toho by byl skandál. Takže prošel drobnými úpravami...:-))). Causa kuželky: Už vidím svého digitálně naprogramovaného strejdu, jak se stává mistrem světa v kuželkách...hnus! causa sex: není to tak jednoznačné, jak se na první pohled (pocit) zdá... ANA
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!