Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

02.04.01  16:49

« Niki Lauda pry chce

aby Ruby dostal na par zavodu stop a trochu se zklidnil. No jestli jeste sejme nekoho pristi zavod, mozna dostane konecne sanci Badoer.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  14:22

« Re: GP Brazílie

Jose skutečně uhýbal, ale asi neodhadl brzdou dráhu Williamsu (oni skutečně brzdili jinak než ostatní) a bylo to. Doufám, že se Montoyovi omluvil.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  13:38

To jo, naprostej souhlas, jinak tomu ani být nemůže. Co jste říkali na Jose??? Podle mne za to zas tak úplně nemohl, chtěl mu uhnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:43

To jo, v Brazílii se mu vůbec nedaří. Z devíti závodů jich osm nedokončil. Škoda, že sejmul Ralfa. Tohle neokecá. V prvních dvou závodech to podle mě nebyla jeho vina, ale teď to byl normální sestřel.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:39

A tentokrát ho tedy obhajovat nebudu, není za co.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:38

Sakra, tohle se tedy nepovedlo. A to dost silně. Koukal jsem na to jak na zjevení, Taková blbá chyba, to si mohl tedy Rubens odpustit. A to před závodem tvrdil, že pojede na jistotu, že chce hlavně dojet do cíle. Hm..... Jak se tak zdá, nemí jezdit pod tlakem, a domácí GP Brazílie je pro něj zřejmě prokletá!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:16

Vy jste na nej zli. On to tak urcite nemyslel :o)))

Chudak Ralf, asi Rubense mit rad nebude.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:16

« Co to ten sasek Rubens dela ???

Vzdyt to je uz terti zavod po sobe, kdy do nekoho vrazil. Opravdu mu preju, ze vypadnul. Chova se jako idiot, stejne nikdy na Sumaka mit nebude. Navic JPM je asi taky lepsi nez on. Je to maralni vitez GP Brazilie. Je ale otazka, jak by jel na mokru.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  09:51

Pred GP jsem chtel dat tipovaci otazku, koho zase sestreli, skoda, ze jsem to neudelal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  09:49

Právě před několika hodinami se Rubensovi podařilo stát se nesmrtelným Brazilcem. Nikdy na něj opravdu nezapomenu. Třetí závod, třetí kolize...chce tohle někdo obhajovat? nevěděla jsem dlouho, kam jej zařadit. Teď již to vím....Opravdu nesmrtelný ... Ale, nemá cenu se čílit, on za to nestojí...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  09:17

To je ten * Chaos, buzeruje i na jinych serverech
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  09:15

Změň si nicka!!!
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.01  09:06

« Co to má znamenat?

Jak je možné že někdo používá stejnou přezdívku jako já!!!!! Viz 1.4. 2001. Já nikdy nemluvím hrubě!!! Je to pěknej binec!!!
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.01  23:14

« Je to normalni chudak

Uz jsem to rikal pred Brazilii a bohuzel to odnesl zase Ralf. To jsem zvedavy, jestli ho budete jeste obhajovat. Cetl jsem Ralfuv komentar po Malajsii o tom, jak ho poprve RB sestrelil: "Nekteri jezdci proste navic nemaji."
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.01  21:20

S tím se nedá, než souhlasit.
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.01  21:03

« GP Brazílie

Koukal jsem, že Barrichello jako Barrichello.
    Prostě hovado.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.01  17:11

« Re: 1 rok

To už tady opruzuješ celej rok? Hrůza!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  12:45

Díky za blahpřání, a za uznání, že je nejlepším brazilcem v současné F1. S těmi kuželkami - no zase na druhou stranu mít digitálního strejdu....hihihi. Tvrzení, že jezdí za špatnou firmu, hlavně ať jezdí na stupních vítězů, za jakou "firmu" jezdí mě tak dalece nezajímá. Fandím jemu ne té "firmě". jinak tomu bylo u Stewartu, ale to je jiná kapitola. I když proti Ferrari celkem nic nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  09:36

Přestože sem asi nepatřím, přeji vše nejlepší k výročí! Causa tři brazilci: samozřejmě krom toho všemohoucího myslím Emersona a Nelsona. Nicméně nikde není psáno, že se jim Barik nemůže přiblížit. V současnosti bezpochyby nejlepším Brazilcem je a přesto, že mám v této zemi příbuzenstvo, nemusím mu fandit. Jezdí pro jinou firmu...Causa Klon: To je chlapi jasné, přece nemůže být úplně stejný, z toho by byl skandál. Takže prošel drobnými úpravami...:-))). Causa kuželky: Už vidím svého digitálně naprogramovaného strejdu, jak se stává mistrem světa v kuželkách...hnus! causa sex: není to tak jednoznačné, jak se na první pohled (pocit) zdá... ANA
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  09:14

« Já tomu rozumím takto:

Rubens si myslí, že měli Frentzen a Ralf přijít za ním a vyříkat si to osobně a ne přes média. to je vše.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…