Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  10:58

« Re: A Schumi jr. zase rika

Byl jsem tady, ne v Mongolsku. Parkrat se Stewartem nebo Jordanem neco zajel, ale diru do sveta neudelal. Myslel si, ze MS porazi a kdyz se mu to uz druhym rokem nedari, tak z toho blbne a boura do vsech, co se kolem nej vyskytnou ...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  10:21

Znojmo fotbal nehraje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  09:48

Já vám váš názor neberu, chraň bůh, mylsete si co chcete, já si myslím taky co chci. To Fija: o Rubensovi nebylo sylšet před vstupem do Ferrari??? To je mi panečku novinka, asi jsi byl po celou sezonu 99 v Mogolsku, tam F1 nedávaj a tak ti zřejmě uniklo, že jezdil naprosto skvěle. a GP Monaka 97 jsi jistě též neviděl. To fik: neřekl jsem že je R2 šmejd, ale takovej zázrak to taky není. Troufám se tvrdit, že co se týče podvozku je na tom Minardi MS01 daleko lépe, hlavně díky tomu, že mají Brunnera. Jenže zase nemají motor, ono je všude něco.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  09:44

Jéje fotbal, a co hokej??? To bysme mohli taky prodiskutovat a možná ještě box no a třeba kdo v kulečníku koho štouchl táglem, hihi
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  22:21

nebo jak Znojemaci v 5. zapase :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  15:39

Dizzy, dlohodobe veci sem netahej, Rubinho dokud nemel poradny auto, tak o nem nebylo pomalu vidu ani slechu, tak tezko porovnavat, jak kdo jezdil ... vloni to jeste slo, ale letos si zrejme uminil, ze MS dotahne, nejde mu to a ujizdi mu nervy. Je to prase, neco jak Slavisti ve druhym zapase ve Znojme. Ale to uz jsme si vyjasnili, tak mi nech muj nazor, ja ti tvuj tez neberu :-))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  13:55

« Re: Niki Lauda pry chce to Rubby

nerozciluj se, ja klidne priznam, ze R2 je smejd. Akorat Ty musis take uznat, ze Rubens jezdi momentalne jako nejvetsi cune v F1.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  13:11

No, z dlouhodobeho hlediska bych nerekl, ze je RB vetsi prase nez MS.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  12:39

Hm, krásná slova, opravdu hodnotný výkon, gratuluji, lépe už to říci nešlo.........(!)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  10:37

Rubens nema celou letosni sezonu ... je to prase a uz jsem to rikal po prvnim zavode. PROC NECO TAKOVEHO JEZDI ZA FERRARI ????? Znevazuje dobre jmeno, zaslouzi povesit za koule do pruvanu! A navic neumi priznat chybu ....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  09:22

My jsme to četli fiku, nmusíš nám to tady přepisovat. Vím to, a souhlasím, že Rubensovi výmluvy - cituji "Ralf změnil stopu a já jsem to nečekal a tudíž jsem do něj musel narazit" jsou dosti trapné. Co se dá dělat. Rubens němel asi v neděli den.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  09:20

« Re: Niki Lauda pry chce

Niki Lauda, čest jemu i jeho výsledkům jako jezdce, by se měl hlavně starat, aby taky Jaguary dojely jednou do cíle, nebo je ještě předstihne i Minardi, to bych se popukal smíchy!!!! Můžeš mu to vyřídit!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  09:19

« Re: GP Brazílie

Jo, Jos se omluvil a navíc bude muset vysolit pokutu 15 000 USD. Má holt smůlu.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.01  16:49

« A Schumi jr. zase rika

aby se Ruby prestal snazit byt rychly jako bracha, ze to stejne nikdy nezvladne.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.01  16:49

« Niki Lauda pry chce

aby Ruby dostal na par zavodu stop a trochu se zklidnil. No jestli jeste sejme nekoho pristi zavod, mozna dostane konecne sanci Badoer.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  14:22

Jose skutečně uhýbal, ale asi neodhadl brzdou dráhu Williamsu (oni skutečně brzdili jinak než ostatní) a bylo to. Doufám, že se Montoyovi omluvil.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  13:38

To jo, naprostej souhlas, jinak tomu ani být nemůže. Co jste říkali na Jose??? Podle mne za to zas tak úplně nemohl, chtěl mu uhnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:43

To jo, v Brazílii se mu vůbec nedaří. Z devíti závodů jich osm nedokončil. Škoda, že sejmul Ralfa. Tohle neokecá. V prvních dvou závodech to podle mě nebyla jeho vina, ale teď to byl normální sestřel.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:39

A tentokrát ho tedy obhajovat nebudu, není za co.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  10:38

Sakra, tohle se tedy nepovedlo. A to dost silně. Koukal jsem na to jak na zjevení, Taková blbá chyba, to si mohl tedy Rubens odpustit. A to před závodem tvrdil, že pojede na jistotu, že chce hlavně dojet do cíle. Hm..... Jak se tak zdá, nemí jezdit pod tlakem, a domácí GP Brazílie je pro něj zřejmě prokletá!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…