Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: A Schumi jr. zase rika
Já vám váš názor neberu, chraň bůh, mylsete si co chcete, já si myslím taky co chci. To Fija: o Rubensovi nebylo sylšet před vstupem do Ferrari??? To je mi panečku novinka, asi jsi byl po celou sezonu 99 v Mogolsku, tam F1 nedávaj a tak ti zřejmě uniklo, že jezdil naprosto skvěle. a GP Monaka 97 jsi jistě též neviděl. To fik: neřekl jsem že je R2 šmejd, ale takovej zázrak to taky není. Troufám se tvrdit, že co se týče podvozku je na tom Minardi MS01 daleko lépe, hlavně díky tomu, že mají Brunnera. Jenže zase nemají motor, ono je všude něco. -
Dizzy, dlohodobe veci sem netahej, Rubinho dokud nemel poradny auto, tak o nem nebylo pomalu vidu ani slechu, tak tezko porovnavat, jak kdo jezdil ... vloni to jeste slo, ale letos si zrejme uminil, ze MS dotahne, nejde mu to a ujizdi mu nervy. Je to prase, neco jak Slavisti ve druhym zapase ve Znojme. Ale to uz jsme si vyjasnili, tak mi nech muj nazor, ja ti tvuj tez neberu :-)))))))) -
My jsme to četli fiku, nmusíš nám to tady přepisovat. Vím to, a souhlasím, že Rubensovi výmluvy - cituji "Ralf změnil stopu a já jsem to nečekal a tudíž jsem do něj musel narazit" jsou dosti trapné. Co se dá dělat. Rubens němel asi v neděli den. -
« Re: GP Brazílie
Sakra, tohle se tedy nepovedlo. A to dost silně. Koukal jsem na to jak na zjevení, Taková blbá chyba, to si mohl tedy Rubens odpustit. A to před závodem tvrdil, že pojede na jistotu, že chce hlavně dojet do cíle. Hm..... Jak se tak zdá, nemí jezdit pod tlakem, a domácí GP Brazílie je pro něj zřejmě prokletá!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!