Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Nedivte se..
Ale já se divím!!! vynoří se zde někdo, kdo všechno pálí plamennými řečmi o buzerantech...ale, ale....Ferrari jsou asi ti poslední, komu budu někdy fandit, ale urážet je do buzerantů? mám takový pocit, že to sem skutečně nepatří...rivalita je jedna věc, ale vulgarita? To tedy hážete pěkné světlo na fans McLarenu, pěkně děkuji. Že jste pro fér boj na trati? Lžete!!! Tak proč nevedete fér boj tady? Vzpamatujte se, zatím to jde léčit!!! A když je vulgární i ženská, tak je to k smíchu i pláči zároveň...na Tebe asi chlapy berou, že jo? ANA -
« Re: Nedivte se..
Drahá Grand Prix, rozčiluješ se naprosto zbytečně, jedná se o Fan Club R.Barrichella a ne Faerrari ado žádného Fan Clubu MC larenu já osobně nelezu - nevím, co bych tam hledal za štěstí. Jediným týmem, kterému v současné době fandím je Minardi a tak trochu Arrows. A Rubensovi fandíma budu fandit, ať už jezdí u Ferrari nebo u sauberu nebo třeba nevím u koho. Jasný???? -
« Re: Rubinho rulez!
No - ANATHEMA je pisatelka a ne pisatel a to s Herbertem - o tom nevím, pokud to opravdu prohlásil tak nevím, Johny vyhrál zaslouženě, byl daleko vpředu, Rubens mohl předjet Trulliho ale nějak se mu to nepovedlo, on se Trulli toiž nenechá jen tak předjet, to je o něm známo. -
« Re: Rubinho rulez!
Naprosto souhlasim s pisatelem ANATHEMA, Rubino neni dobytek. Nejsem jeho fanousek, to ani omylem, ale nepodezrivam jej ze zakernosti. Ze jezdit umi, to uz dokazal nekolikral poradne, napr. prave v Brazilii predloni (jeste s Stewartem) nebo zejmena loni v Hockenheimu, kdy staroval myslim ze z 18. pozice a dokazal zvitezit. Na druhou stranu, trochu sportovnejsiho ducha by mu jen prospelo - k jeho usmevave tvari se moc nehodi vyroky jako napr. kdyz se na adresu Johnnyho Herberta - viteze predlonskeho Nurbugringu - vyjadril, ze je to nepsravedlive, ze svitezit mel on. Preju mu, aby byl sportovec, ma na to. A ctenarum teto rubriky preju, aby byli sportovci taky. A je jedno, komu fandi. -
« Re: Rubinho rulez!
Vážení přátelé, piloti rychlých monopostů, gentlemani! Přestaňte se cpát, předjíždět, strkat. Někteří jsou k tomu takřka předurčeni, zatímco jiní se tomu téměř vyhýbají. To je asi můj náhled na věc. Ale nikdo není prase, nebo něco spostějšího. Jen někteří chtějí za každou cenu a druzí to vidí trochu jinak. Přestaňme rýpat do toho, kdo za to vlastně ani nemůže...začínám mít totíž pocit, že dnes je povoleno vše a vše je omluvitelné. Každý ať si to přebere jak chce, já na téma Viktora Čističe končím...tedy jen do doby, než to udělá znovu. Ale statistiku, kdo kolikrát v tomhle roce už si vedu...:-))) ANA -
« Re: Co to ten sasek Rubens dela ???
bylo, ale to vis, vzdycky za to muze ten vepredu, takze pro Mikulase je letos na vine HHF, 2x Schumi jr. a jednou JPM. Jsou to *, drze brzdit driv nez ten za nema a jeste mit tu opovazlivost neuhnout tomu vzadu a nechat se schvalne nabourat !