Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

28.04.01  13:58

« Re:

Nestarám se o to,jestli Barrichello něco někdy vyhrál,protože mě absolutně nezajímá.Ale je pravda,že je horkým kandidátem na prestižní ocenění Vorač trávníků 2001.V tom na něj Mika rozhodně nemá.
    A aby vám to bylo všem jasný: vůbec mě neberou
    ty vaše rádobyvtipný připomínky,typu BODO.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.01  13:54

« Re: Nedivte se..

Oho! Kde žijete?? Proberte se,je 21. století a
    doby úslušných princátek a princezen jsou už dávno pryč!A aby bylo jasno: je úplně jedno,co si
    kdo o mě myslí.Stejně tak vám může bejt jedno,co
    si myslím o vás já,protože vy,ani jeden z vás,
    nemáte šanci to změnit.A byla bych vám vděčná,
    abyste mě nesrovnávali s nějakou Anathemou,
    protože TA NENÍ fanynka McLarenu ani v nejmenším.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.01  13:50

A k těm buzerantům.To je ještě mírný označený
    proti tomu,co si dovolej fanoučci Ferrari v Fc
    McLaren.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.01  13:49

Já se řídím heslem: Jak kdo mě,tak já jemu.
    Jasně,že všichci fanoušci Ferrari nelezou do Fc
    Mclarenu,ale je jich požehnaně.
    A proč tě tak zajímá,jestli na mě chlapy berou??
    Tak si myslím,strkáš nos,tam kam nemáš,takže prr
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.01  13:46

Já nikomu neberu,komu fandí a je mi to srdečně jedno,tím si buď jistej.Když si myslíte,že
    kecam,tak si skočte do Fc McLaren a podívejte se
    sami,kolik je tam ferraráků a jak urážej nejen
    nejlepšího jezdce Miku,ale celej McLaren!
    Místo toho by měli komentovat výkon Schumachera
    a pak se můžem bavit.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  19:33

Ja vim, ze je ANATHEMA taky zena. V jejim pripade bych spis pouzil jemnejsiho oznaceni (divka, dama...), nebot se chova hezky, mile, a nikomu nenadava. Neni jako ta moznazena GrandPrix!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  14:11

a chybi mi tam a kurna :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  14:11

Bodo, Anathem je take zena :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  12:01

« Divte se..

Rubens druhý v prvním pátečním tréninku!! Go on, Rubinho!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  13:56

ANATHEMO, pekne receno. Ja jsem na prispevky GrandPrix nechtel vubec reagovat, ale tys to udelal velmi peknym a vkusnym zpusobem. Pridavam se k tobe!!!!!! Skoro pochybuju, ze GrandPrix je zena, neverim, ze nejaka takovato existuje :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  08:56

Ale já se divím!!! vynoří se zde někdo, kdo všechno pálí plamennými řečmi o buzerantech...ale, ale....Ferrari jsou asi ti poslední, komu budu někdy fandit, ale urážet je do buzerantů? mám takový pocit, že to sem skutečně nepatří...rivalita je jedna věc, ale vulgarita? To tedy hážete pěkné světlo na fans McLarenu, pěkně děkuji. Že jste pro fér boj na trati? Lžete!!! Tak proč nevedete fér boj tady? Vzpamatujte se, zatím to jde léčit!!! A když je vulgární i ženská, tak je to k smíchu i pláči zároveň...na Tebe asi chlapy berou, že jo? ANA
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.01  09:02

« Rubens není nadšen kontrolou prokluzu!

a ani se mu nedivím, oni vůbec u Ferrari z toho radost nemají, přijdou totiž o výhodu na mokru, ale zase by jim to mělo pomoci ve startech.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.01  09:19

« Kontrola trakce

jsem zvědav, jak se sní vypořádá Ferrari a taky MC laren s Wiliamsy, bude to zajímavá kvalifikace a ještě zajímavější závod. Už se těším.
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.01  12:08

« Bez nadpisu

P.S. - Rubens byl třetí letos už 2x a jednou druhý, tak že nechápu výraz "byl jednou třetí a zakládáte Fan club", navíc tento fan club existuje už 1 roky. Takže trochu pletení si pojmů.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.01  12:07

Drahá Grand Prix, rozčiluješ se naprosto zbytečně, jedná se o Fan Club R.Barrichella a ne Faerrari ado žádného Fan Clubu MC larenu já osobně nelezu - nevím, co bych tam hledal za štěstí. Jediným týmem, kterému v současné době fandím je Minardi a tak trochu Arrows. A Rubensovi fandíma budu fandit, ať už jezdí u Ferrari nebo u sauberu nebo třeba nevím u koho. Jasný????
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.01  17:11

A tím mistrem myslím samozřejmě Miku Häkkinena,
    aby jste mohli klidně spát a nešrotovalo vám to
    celou noc,kohože jsem to měla na mysli
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.01  17:10

« Nedivte se..

A nedivte se,že vám sem lezu!
    Vy se taky serete do FC McLarenu!
    Ne,že bych byla jako vy-podlá feraristická bestie-
    ale co je moc,to je moc!
    A nezapomeňte: Ono se říká,že mistr světa nemusí
    mít nejvíc fanoušků,nýbrž nejvíc schopností.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.01  17:07

« To zírám...

No to zírám!! Jednou je třetí (jistě náhodou,blbcům štěstí přeje)a vy už zakládáte
    FC!! Neřeknu Schumacher,ten je občas vidět mimo
    dráhu,ale Rubens??
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.01  09:17

« Re: Rubinho rulez!

No - ANATHEMA je pisatelka a ne pisatel a to s Herbertem - o tom nevím, pokud to opravdu prohlásil tak nevím, Johny vyhrál zaslouženě, byl daleko vpředu, Rubens mohl předjet Trulliho ale nějak se mu to nepovedlo, on se Trulli toiž nenechá jen tak předjet, to je o něm známo.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.01  00:00

« Re: Rubinho rulez!

Naprosto souhlasim s pisatelem ANATHEMA, Rubino neni dobytek. Nejsem jeho fanousek, to ani omylem, ale nepodezrivam jej ze zakernosti. Ze jezdit umi, to uz dokazal nekolikral poradne, napr. prave v Brazilii predloni (jeste s Stewartem) nebo zejmena loni v Hockenheimu, kdy staroval myslim ze z 18. pozice a dokazal zvitezit. Na druhou stranu, trochu sportovnejsiho ducha by mu jen prospelo - k jeho usmevave tvari se moc nehodi vyroky jako napr. kdyz se na adresu Johnnyho Herberta - viteze predlonskeho Nurbugringu - vyjadril, ze je to nepsravedlive, ze svitezit mel on. Preju mu, aby byl sportovec, ma na to. A ctenarum teto rubriky preju, aby byli sportovci taky. A je jedno, komu fandi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…