Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: To: Grand Prix
No sice všem ukázal, jak se F1 jezdí, ale výsledkem je nula bodou, což je pro mnohé "fanatické" fanoušky MC larenu důvod nadávat protivníkům. Ještě by jsi mohla obvinit Marquese a Bernoldiho atd., že si dovolili milého Coultharda zdržovat a okamžitě ho nepustili před sebe. Mohl být přece čtvrtý kdyby...... kdyby...mikovi neodešla spojka..kdyby.... jenže na kdyby se nehraje.... -
« Re: To: Grand Prix
Tak to teda vztek nemám. A víš proč??
Protože jim ukázal,jak se F1 jezdí a jak se
prohrává.To by Šumák psychicky neunes a zhroutil by se vedle trati,která mu slušně vynáší body na
titul Vorač trávníků 2001.
A klidně si lez do McLaren fans.Pro mě za mě.
Myslíš si,že si z takovýho jako ty něco dělám??
Tak tos asi nemyslel vážně -
« To: Grand Prix
Tak ty zastáváš jak mě oni, tak já jim. Správné, jenže jak už jsem tu psal, já do MC larenFanbs nelezu, takže nechápu proč lezeš sem, když nefandím RB. Laskvaě tě žádám aby si šla otrvovat k těm, co toravují tebe a ne sem. Já tě neotravuji. pokud to nepřestane, tak se shledáme v MC larenFans a ty příspěvky rozhodně hezký nebudou. Myslím že máš vztek že Mika nedojel, byla to smůla, rozhodně mu to narozdíl od jiných nepřeju, ale co se dá dělat. Rubens taky nedojel, ale kvůli tomu nebudu otravoat jinde. -
« Barykovi se nedařilo
Škoda, že Rubino vylétl z trati a tím pádem si způsobil i odstoupení ze závodu. Připravil sebe a stáj zbytečně o třetí místo a 4 body. Jsem zvědavý jestli to svede na tech. závadu nebo přizná, že udělal chybu. Na Schumiho nemá to je jasné, ale měl by zlepšit svoji výkonnost co by dvojka Ferrari. Způsobem jakým jezdí letos by mu nemuseli prodloužit smlouvu pro příští sezónu. Přece jenom s tímhle autem má navíc. -
« GrandPrix
ono nikdo po Tobě nechce, aby jsi byla úslužná princeznička. ale važ trochu svá slova, být sprostá totíž není žádná frajeřina. Ale to nic, možná to jednou pochopíš....a že nejsem fanynka McLarenu? Hm, ty to asi budeš vědět lépe než já, že jo? Jsem z toho teď úplně pomatená....komu to vlastně fandím? Byla jsem vůbec v Praze a v Mostě, když tu ta stáj byla? A do kterého to fanclubu vlastně píšu, když je to v Anglii? Vždy´t ty máš, holka, pravdu! To asi není McLaren, to budou asi ufóni...mě to bylo hned divné.....a moje cesta do Finska....šla jsem po stopách Santa Clause....tak že promiň, omlouvám se. Pá...ANA
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!