Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

03.05.01  09:12

« Rubens zajel osobní rekord ve Fioranu!

Baryk testuje jak divý a už jsou vidět výsledky -jeho nelepší čas na tomto okruhu!Doufám že mu vydrží forma do Rakouska...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  19:35

« Re: To Alex

Kdyz jses tak velka fanynka MH, tak co ti rika Adelaide ??? Jestli to nevis, tak si jdi hrat radsi s panenkama a neutracej tatinkovi penize.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  12:57

« To Alex

Nevahej a rejpni ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  12:55

« Re: To: Grand Prix

to víže to nemá cenu ale někdy to člověka naštve....a z toho ona má radost...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  12:51

Tak premyslim jestli k tomu co pise GrandPrix mam napsat nejaky komentar, ale myslim ze je to zbytecne... A rejpnul bych si do Body ale necham toho :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  12:45

To víš Bodo, internet se dotává všude, hihi....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  12:42

Do dneska jsem nevedel jestli do leceben pro chorobomyslne zavadeji internet. Ted uz to vim. Dekuji ti, GrandPrix, bez tebe bych to nikdy nezjistil.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  09:22

No sice všem ukázal, jak se F1 jezdí, ale výsledkem je nula bodou, což je pro mnohé "fanatické" fanoušky MC larenu důvod nadávat protivníkům. Ještě by jsi mohla obvinit Marquese a Bernoldiho atd., že si dovolili milého Coultharda zdržovat a okamžitě ho nepustili před sebe. Mohl být přece čtvrtý kdyby...... kdyby...mikovi neodešla spojka..kdyby.... jenže na kdyby se nehraje....
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.01  09:21

« Český jazyk

Za čárkou se většinou dělá mezera.......
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.01  20:16

« Re: GrandPrix

Tak to je smůla,protože narozdíl od tebe na večerníček nekoukám a do toho,kde proč jak a na co my máme internet,ti nic není
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.01  20:15

Tak to teda vztek nemám. A víš proč??
    Protože jim ukázal,jak se F1 jezdí a jak se
    prohrává.To by Šumák psychicky neunes a zhroutil by se vedle trati,která mu slušně vynáší body na
    titul Vorač trávníků 2001.
    A klidně si lez do McLaren fans.Pro mě za mě.
    Myslíš si,že si z takovýho jako ty něco dělám??
    Tak tos asi nemyslel vážně
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.01  20:11

Myslíš si,že seš vtipná??
    Tak to tě upozorňuju,že nejsi.
    P.S. Nejsi náhodou blondýna??To by odpovídalo
    tvému IQ
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  11:39

tak ji zalozime tema Pro deti, a tam si muze nerusene psat svoje nesmysly.
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.01  11:06

« To: Grand Prix

Tak ty zastáváš jak mě oni, tak já jim. Správné, jenže jak už jsem tu psal, já do MC larenFanbs nelezu, takže nechápu proč lezeš sem, když nefandím RB. Laskvaě tě žádám aby si šla otrvovat k těm, co toravují tebe a ne sem. Já tě neotravuji. pokud to nepřestane, tak se shledáme v MC larenFans a ty příspěvky rozhodně hezký nebudou. Myslím že máš vztek že Mika nedojel, byla to smůla, rozhodně mu to narozdíl od jiných nepřeju, ale co se dá dělat. Rubens taky nedojel, ale kvůli tomu nebudu otravoat jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  11:02

« Re: Barykovi se nedařilo

Prej to byla chyba na zavěšení kol, docela tomu věřím, proč by Baryk - když jasně nemohl dohonit soupeře před sebou zmatkoval a dělal chybu??? Podle mě to tentokrát byl na technice,navíc šumi měl taky problémy s kolama, jenže jiného rázu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  09:06

To si zase zavedl tatinek domu internet. Kdyby videl, co pises za blaboly, tak bys dostal/a na zadek a byl/a bez Vecernicka.
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.01  16:43

« Barykovi se nedařilo

Škoda, že Rubino vylétl z trati a tím pádem si způsobil i odstoupení ze závodu. Připravil sebe a stáj zbytečně o třetí místo a 4 body. Jsem zvědavý jestli to svede na tech. závadu nebo přizná, že udělal chybu. Na Schumiho nemá to je jasné, ale měl by zlepšit svoji výkonnost co by dvojka Ferrari. Způsobem jakým jezdí letos by mu nemuseli prodloužit smlouvu pro příští sezónu. Přece jenom s tímhle autem má navíc.
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.01  16:36

« Velká cena Španělska

:-)))))))))))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.01  09:14

« GrandPrix

ono nikdo po Tobě nechce, aby jsi byla úslužná princeznička. ale važ trochu svá slova, být sprostá totíž není žádná frajeřina. Ale to nic, možná to jednou pochopíš....a že nejsem fanynka McLarenu? Hm, ty to asi budeš vědět lépe než já, že jo? Jsem z toho teď úplně pomatená....komu to vlastně fandím? Byla jsem vůbec v Praze a v Mostě, když tu ta stáj byla? A do kterého to fanclubu vlastně píšu, když je to v Anglii? Vždy´t ty máš, holka, pravdu! To asi není McLaren, to budou asi ufóni...mě to bylo hned divné.....a moje cesta do Finska....šla jsem po stopách Santa Clause....tak že promiň, omlouvám se. Pá...ANA
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.01  13:59

« Re: Re:

Drz uz hubu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…