Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Škoda
No Ruby pry po zavode uz zase vtipkoval a tvrdil, ze jeho casy se vlastne od Michaelovych moc nelisi a ze je motivovan do dalsich zavodu. Jezdec Minardi tvrdil, ze nechape, proc musel Rubens poustet Michaela, kdyz neni jasne kdo jede o titul ?!? Ale je to jasne - DC a Michael. Rubymu muselo byt jasne, ze byt v tymu s lepsim pilotem nez je on je problem. Stejne na tom byl i Eddie a to v dobach, kdy Ferrari bylo horsi nez Mekace. -
« Výsledky pátečních tréninků:
1. 4 COULTHARD McLaren Mercedes B 1'11"245 218.592 Km/h 43
2. 3 HAKKINEN McLaren Mercedes B 1'11"272 + 0'00"027 42
3. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1'11"401 + 0'00"156 44
4. 5 R.SCHUMACHER Williams BMW M 1'11"555 + 0'00"310 45
5. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B 1'11"647 + 0'00"402 32
6. 16 HEIDFELD Sauber Petronas B 1'11"776 + 0'00"531 44
Rubens třetí a byl druhý, jenže na poslední chvíli se vecpal na první místo Coulthard. AHeidfeld jen kusek za Michaelem.... -
Tak aby bylo jasno:
sezona 96 už je dávno pryč a já se v minulosti
nevrtám. Jestli nevíš o co de,tak tu historii
začni studovat.A buď tak laskav a přestaň se
do mě navážet,protože jestli sis nevšim,tak
tohle je fanklub R. Barrichella.Nemám v plánu tady
oxidovat,na to nemám nervy.Ale abys věděl,Mika
Häkkinen jim to natře a ty si můžeš říkat co chceš! -
« Re: Todt: Rubens za nás pojede i poítí rok!
Videl jsem nekde video z te inkriminovane havarie. Bylo to z te kamery nad hlavou pilota. V momente narazu Hakkinenova hlava ohromnou rychlosti skubla smerem dopredu, cele se to snad veslo na dva nebo tri obrazky, proste prask a hlava byla uplne jinde. Sice jsem vedel jak to dopadlo, ale delalo se mi z toho zle. Pak tam byl strih na Coultharda (tehdy jeste z Williamsu), ktery to sledoval na monitoru a tim pruzorem v helme bylo videt obrovske, ale obrovske zdeseni.