Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
"-- skrytý --" 29.03.07 13:58
« Bez nadpisu
Jo Kimi je dobrej jezdec i když bohužel studenej čumák.Ale nedivím se že od Mc Larenu odešel.Vždyť ty poslední 2 sezóny tam to bylo utrpení jak mu nedokázali připravit spolehlivé auto.Jinak už by dávno byl mistrem světa,než celý Alík.Škoda Montoy s tím byla alespoň legrace. -
« Re:
No tak vždy se můžeu F1 něco pokazit, takže do projetí cílem není jasné nic, i když to vypadá na jasné vítězství...
No u Massy azse bylo 10-15 kol před cílem jasný, že už se nikama dál neprobojuje...
Ad planeta- jo pěkný to je, otázka je jestli jim na konci sezony nebudou chybět ty money od sponzorů... -
"-- skrytý --" 23.03.07 14:07
« Re: Re:
Jasně z Kimiho mám taky radost, ale po pěti kolech mi bylo na 90% jasné že vyhraje... To Massa, ten se staral aspoň o nějakou zábavu a napětí, kam se až probojuje :-)
A musim velmi velmi pochválit hodnu za ten design ;-) To se jim opravdu povedlo, znázornit naší planetu na svém autě... Jsou to nejhezčí formule v šampionátu :) -
"-- skrytý --" 26.10.06 10:54
« Re: Barik
nemyslim si ze mu to jelo lepe...napr. zpatky pred schumiho se dostal jen diky schumiho problemu s autem...urcite sis vsiml ze v te zatacce klickoval a snazil se zjistit co se deje...pak uz ho zase obstojne dotahnul...predjizdeci manevr nebyl nejpresvedcivejsi i pres dlouhou rovinku ale rychlejsi proste byl -
« Re: Ultiman
Jo hezkej souboj to byl, to nikdo nepopírá, ale kimi do toho taky nešel na 100%, ale je fakt že tak na 85% jo.
Jo copak Mektoun al mektoun, to prej je frajer, no tak má A1GP no. Dyt byl i tady v čr, v rámci toho brněnskýho závodu, resp. akce před jeho přípravou....
Jo prej to tam měla Charouz pěkný, ve VIP >:D Vyprávěla mi jedna slečna co tam dělala hostesku :D -
"-- skrytý --" 24.10.06 19:02
« Re: Re: Já ho chápu
jestli byl hezci souboj za tuto sezonu nez ten MS vs RAI v brazilii tak sem se asi spatne dival...a ten predjizdeci manevr kterej nakonec schumi udelal...myslim ze nehral na to odejit se cti ale naposledy si poradne zazavodit...jinak od Ferrari je moc chytre dat schumimu nejporuchovejsi formuli za posledni ctyri roky >:D ...a maktum al maktum se docela vytahl s tim ostrovem...ikdyz porad nic oproti tomu ze ma svuj vlastni formulovy serial 8)