Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re:
Proč já bych se chvástal, já nejsem Rubens Barrichello z Ferrari , ale jen jeho fanda. Závod zase nebyl takoivý zázrak z Rubensova pohledu, ale pokud opravdu měl ty bolesti nohy tak ho obdivuji, že dokázal udržet koncentraci a dojet do cíle. Gratuluji, určitě hezký dárek k 29. narozeninám! -
« Re: Vybojovat sam????
No já netvrdil že vyhrajou letos:( A Minardi skutečně zrychlit může.....Já to myslel že vyhrajou tak spíš do 2 let, myslím si. Ale letos byl měli nějakej bod sesbírat, jinak to bude proti Stewartu ostuda - ten totiž za 2 roky nasbíral - pokud se nemýlím 11 bodů, což Jag nemá zatím ani náhodou... -
« Všechno nejlepší Rubinho!!!!
Rubens Barichello oslavil včera - 24.5.2001 své 29 narozeniny. Jako dárek dostal již v úterý prodloužení své smluvy u Ferrari na příští rok. Sám BaRRICHELLO tvrdí, že to byl nejlepší dárek k narozeninám. Přejme vše nejlepší a nějaké body z Monaka!!! -
Ty uz to mu veris pomalu vic nez ja :-(( Ja jsem z toho dost spatny - co si pamatuji, tak takove problemy nemeli nikde, kde zavodili - a to i proti znackam jako Ferrari, Mercedes, Lancia, Aston a dalsi. Nikde netrvalo cekani na vitezstvi dyl nez jednu sezonu. A ted nemuze byt o vitezstvi ani rec, spis se musi bat aby Minardi nezrychlilo... -
Jaguár (pantera onca) je jihoamerická kočkovitá šelma, řadící se mezi tzv. velké kočky, spolu s tygrem, lvem, gepardem a levhartem. Toď přirodopis. Co se závodů F1 týče, zatím spíše připomíná trošku divočejší mutaci kočky domácí. Ne, není pochyb, že u jaguárů ten potenciál je, jen jej objevit a využít. Čeká je ještě spousta dřiny.Nejspíš několik let. Pa... ANA
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!