Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Ruby zase povidal
On spis vedel, ze je Rubens za nim. Ruby by ho nepredjel, i kdyby se nejakou nahodou priblizil a Coulthard by musel nejdriv predjet Baryka, coz by 100% nezvladnul. Nemyslim si, ze by se Rubens nechal predjet v boji o druhe misto a Coulthard neni schopen predjet ani Arrows, natoz pak Ferrari. -
Já taky netvrdil, že je lepší než šumi v 90%, to bych si nedovolil, protože to není pravda, je lepší tak v 30% případů, vím že nakonci se nikdo už tolik nežene, ale mohl se hnát na začátku a získat to nejrychlejší kolo....on ho sice nakonec Rubens nezískal - nejrychljší byl Coulthard, ale přsto bylo to Rubensovo kolo rychlejší než to Michaelovo, no nebudeme se hádat o setinky, netvrdím že je neustále rychlejší než Michael, to není pravda, ale někdy skutečně rychlejší je......
To víš, každý tvrdí něco jiného a média si to ještě upraví....nesmíme brát úplně doslova to co každý prohlásí, zítra může prohlásit Marques že je rychlejší než Hakkinen....... prostě sikaždýmusí udělat svůj vlastní úsudek a uvědomit si že každý má trochu pravdu, ale nikdy to není úplně tak, jak nám to ten dotyčný vykládá... -
Hmmm, to mas pravdu,pamet mam mizernou. Ovsem kdo si to ma taky pamatovat, kdyz se to stane jednou za rok, tedy velmi vyjimecne. BTW: nejrychlejsi kolo v zavode toho moc nenapovi, kdyz je nekdo prvni s dostatecnym naskokem, tak nejede jako silenec, ale jen tak si udrzuje pozici, to snad vic, ne? Ale pole-position beru, to byl dobrej vykon. Ovsem v teto sezone se neco podobneho zatim nestalo. Spis bych se kvalifikaci moc neohanel, byt v jeho kuzi. Rozdil je prilis casto nekolik desetin!!! -
« Re:
Proč já bych se chvástal, já nejsem Rubens Barrichello z Ferrari , ale jen jeho fanda. Závod zase nebyl takoivý zázrak z Rubensova pohledu, ale pokud opravdu měl ty bolesti nohy tak ho obdivuji, že dokázal udržet koncentraci a dojet do cíle. Gratuluji, určitě hezký dárek k 29. narozeninám! -
« Re: Vybojovat sam????
No já netvrdil že vyhrajou letos:( A Minardi skutečně zrychlit může.....Já to myslel že vyhrajou tak spíš do 2 let, myslím si. Ale letos byl měli nějakej bod sesbírat, jinak to bude proti Stewartu ostuda - ten totiž za 2 roky nasbíral - pokud se nemýlím 11 bodů, což Jag nemá zatím ani náhodou...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!