Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Vítězem v rakousku Rubens.
No já to beru tak, že tentokrát došlo ke změně pravidel a za první místo se dávalo 6 bodů. Ono Rubens bohužel podepsal smlouvu takže jí nemohl porušit, veškerá odpovědnost v tomto případu leží na vedení stáje ferrari. Zasáhnout mohl jedině Michael který nemusel akceptovat rozhodnutí týmu.Prý to zvažoval, ale.... No, nevadí, Rubens ukázal že umí a snad ještě něco vyhraje, tenhle rok, třeba až bude rozhodnuto o titulu... -
« Barrichello zůstává u Ferrari domkonce roku 2004!!!
Tým Ferrari oznámil, že prodloužil smlouvu s Rubensem do konce roku 2004 - tedy nabídl mu dvouletou smlouvu. Ukončila se tím tak vlna spekulací, zda Rubens po této sezoně odejde či zůstane. Radost vyjádřil i Michael Schumacher, který je s Rubensem jako s týmovým kolegou velmi spokojen. Takže gratulejeme!!! -
« To snad není možný....
Říkám to nerad, ale Ferrari by s tím mělo něco dělat, protože tohle je spolehlivost tak na úrovni jordanu a Arrowsu, ba ještě hořší. Co tam s tim dělaj??? To snad všichni pracujou na voze pro michaela na Rubense kašlou, nebo nevím...navíc šumi si půjčil rpo kvalifikaci nastvení z vozu Rubense, začíná to vypadat, že je Rubens rychlješí......Jinak totiž můžou startovat jen z jedním vozem, protože tohle nemá význam...grrrr -
« Schumacher chválí Barrichella
že je letos mnohem rychlejší, odhodlanější a že si myslí, že konkurence bude mít s oběma dost práce. Jinak officálně bylo potvrzeno, že Rubens pojede v Imole rovněž s F2002. Včera testoval i v Mugellu, ovšem opět nevydržel motor(ani u F2002 - ty motory začínaj být nějak poruchový....) -
« Katastrofa potřetí........
tak slavíme samá jubilea...já tu dva roky, Rubens 150 GP, ale tahle sezona je jak z nepovedené knížky - 3 závody - 3 nedojetí...a 2x technika, tak si myslím(ferraristi se prosím neuražte), že F2001 silně došel dech a milý vůz je vhodný tak na vystavení do muzea, ne pro závody na čele....sorry...ale statisktika Rubensova Ferrari mi velice začíná přípomínat jistý tým od A......doufám, že v San marinu pojedou už obě F2002, protože jináč může jet Michael sám, nasazovat F2001 nemá význam. -
« Výročí!!!!!!!!!!
Tak lidi, dneska tady v Motorcafé můžu slavit, nebot dnes je to přesně 2 roky, co jsem zde napsal svůj první příspěvek. 2 roky už je dlouhá doba, takže můžu poměrně šlušně bilancovat a musím říci, že téma o F1 pamatují lepší časy. Co se dá dělat. Takže vzhůru do dalšího roku a více návštěv všem tématům. Jupíííííííí íííííííí ííííííííííí ííííííííí íííííííííí Baryk
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!