Rubens Barrichello fan club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  12:53

« Re: NO,

Tak to asi ne....vám jsem fandil ještě tak v roce 2000, když tam byl Herbert a Jackie a Paul Stwartovi, ovšem po jejich odchodu už ne......uvidíme, jak si s tím Paul poradí...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  12:09

Nam - vzdyt nahradime Minardi:-(((((
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  11:11

No, tak to jó. to je možný......jinak Minardi karchuje, takže vám asi ubyde soupeř....bééé, komu já budu fandit......
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  16:17

jo jenze korvetky loni vyhraly snad jednou a jag ctyrikrat:-(((( Bohuzel se ale menily predpisy a Jag XKR 2002 je uplne jiny a pry ma nizsi grip nez lonsky, takze proto asi ten problem.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.02  12:38

« NO,

tov víš, Corvettky....a panoz ení taky k zahození, co se týče F1, jsem zvědav, kdy to Ford s jagem zabalí......
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  13:21

« Re: Monako

To nebyl spatny vikend, to byl strasny vikend - v F1 katastrofa a v Trans am dostalo xkr na * od corvett a panozu:-((((((((((((((((((((((((((((
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  09:21

« Monako

No, holt špatný víkend, co se dá dělat, v kavlifikaci mu zazili kolo dC a Jagy....a v závodě to přehnal...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  09:20

« Re: Rubens slaví dnes 30. narozeniny!!!!

No nečerti se fiku, já vím, špatnýb víkend, Webber vás porazil v kavalifkaci a nebejt těch problémů s pneu tak i v závodě....a s tím věkem sorry... hihi :-))))))
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.02  21:41

« Rubinho spadnul v Monaku zpatky na zem...

nejak se mu to dnes nepovedlo - naborit Kimiho, dostat dva tresty a nakonec dojet az sedmy
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.02  21:40

drzko:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  12:38

HM, tak to jóo, no tohle ti teda nezávidím (myslím ten věk, není kam spěchat...)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  11:32

kdo asi? jasne ze Rubinho
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  11:15

Kdo Rubens??? A než kdo, než ty????? No tak to já jsem ještě o hodně mladší.....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  21:07

Sakra je o 11 dni mladsi:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  14:25

« Kompletní výsledky tréninků v Monaku

7.BARRICHELLO Ferrari- 1'19"945 - nic moc, ono to bude asi pneu, V Top byli na Bridgestonech jen Fisi a Rubens, Michael byl až 11.....nepamatuji už dlouho tak mizerný výsledek v podání Michaela....i v trénicncíh bývá vždycky v desítce...
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  12:04

« Výsledky čtvrtečního tréninku v Monaku:

4.BARRICHELLO Ferrari- 1'21"937
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  09:42

« Rubens slaví dnes 30. narozeniny!!!!

Dnes, 23.5.2002 je Rubensovi 30. let. Blahopřejeme a přejeme hodně úspěchů do dalších let v F1.....a hlavně ve víkendové ceně v Monaku. Good luck!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.02  09:38

« Re: Vítězem v rakousku Rubens.

No právě ne, právě by to nestihli a Michael by se pak mohl vymluvit na to, že se zcela nedohodli...hihihi :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  20:43

no - nevim, tech par metru pred cilem se hadat s Todtem a Brawnem...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  12:47

Eddieho sem nepleť, tem mi s panem Laudou může vlézt na záda a oba mi leží už hodně dlouho v žaludku(jeden větší žvatlal než druhej a oba kecaj navíc blbosti, nejlepší je Pedro, neříká nic a má klid). Samozřejmě si každý nemůže dělat co chce, to je jasný, ale Michael mohl zkusit požádat o to, zda by nemusel to nařízení splnit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…