Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Ferrari
To máš teda pravdu,formule 1 už není to co bývala.
Je nudná protože Ferarri maká víc jak ostatní.
Zaslouží si v˙hrát titul mistra světa,ale ne
způsobem jakým vyhrála tento rok.Už od začátku závodu ujížděly ostatním.Pravda je kdyby Wiliamsy
byly stejné bylo by to zajímavější.Rubens je výborný závodník,ale Ferrari si kazí pověst svými
manévry jako třeba v Rakousku nebo Madarsku.
Určí si pořadí už na startu.
-
« Ferrari
Myslím že je blbost říkat o jezdcích že jezdí jak ponocní. Jde o to že nadvláda Ferrari je obrovská, kdyby všichni jezdci jezdily za Ferrari tak by byl určitě Ralf Schumacher a Montoya lepší. Jde o to, že mají slabší vozy´, kéž by byla příští sezona vyrovnanější, taky doufám že Michael Schumacher vyhraje titul mistra světa, ale až v posledním závodě. Formule 1 už není ta co bývávala, mě se daleko víc líbily sezony 1998 a 1999, které byly daleko napínavější. Formule 1 je stále nudnější doufám, že se to změní. -
« Re: Rubens v Japonsku druhý!
Rubens daroval zas jedno jemu.......nehledě na to, kolik by měl Rubens bodů, kdyby zezačátku nevypadával na technické chyby....trochu ostuda na ferrari ze začátku, nemyslíš??? A ralf vůbec není lepší, dyt jezdil ke konci jak ponocnej, Monty byl 4x lepší než nějakej Ralf... -
« Re: Rubens v Japonsku druhý!
No, já si myslím, že bez pomoci Schumiho by určitě druhej neskončil. Ralf nebo Montoya byly určitě lepší. Rubensovi pomohla jen "trapná komedie" týmu Ferrari. Já jen doufám, že se to už nebude opakovat. Dokážete si vůbec představit kolik by měl Schumi bodů, kdyby vítězství nedaroval Rubensovi? -
« Re: Rubens vyhrál v Monze a celkem počtvrté!!!!!
Ano šumák moc netalčil protože: za A) zůstal na startu až za rubensem a Montym (mezi náma mS se ten start nepoved a kdo mi bude tvrdit že odstartoval pomalu shcválně tak to nemá v hlavě úplně v pořádku) za B) než se MS dostal púřed montyho, měl na něj Rubens už docela slušný náskok za C) co se týče té 2 zastávky v boxech - MS nefungval dle jeho slov tak úplně dobře motor a navíc neměl důvod jít nijak tvrdě to toho sobuje, když už mu o nic nejde no a apk už jezdil rubens rychlejší kola až do chvíle, než oba zvolnili.... Neříkám, že jel MS na 100%, ale na takových 85% určitě... P.S.: s Corinou jezdí asi pomaleji :-)))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!