Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Král je mrtev, ať žije král!!!!!!!!!
Jo, Jo, Rubens je fakt genialni. Frentzen a Button meli co delat, aby mu stacili. BTW : jak jsi prisel na to, ze je Schumi na vode mrtev a Rubens je lepsi??? Vzdyt neprselo. Minule jsi argumentoval, ze Rubens nemohl jet, protoze se mu na okruhu zabil krajan. Na tomhle okruhu se zase malem zabil Schumi, ale on jet mohl, vid. Kdyby se nezasekl za Villikem, byl byl se umistil lepe. Prestam, prosim, s tou demagogii. -
« Král je mrtev, ať žije král!!!!!!!!!
Mám tím na mysli M.Schumachera jako krále jízdy na vodě, Schumacher byl patrně totálně z formy a Rubens a ostatní ho deklasovali!!! Novým králem je jasně Rubens Barrichello, jak už jsem říkal, Rubinho to na vodě opravdu umí!!!!!!! Je škoda, že v Brtánii nevyhrál, ten hoch má prostě obrovskou smůlu, zase technické problémy - hydraulika. Aspoň je vidět, že u Ferrari s tou spolehlivostí není také žádný zázrak!!! -
« Re: Ruby - plechova huba No.I
Tak s tema kecama o nadrzovani Schumakovi me Baryk fakt "dodelal" Jeste beru vymluvy na trauma ze smrti Senny nebo uvolneny pasy. Stejne jako se videl jako nastupce Senny (pche), tak se mu mozna zdalo, ze bude prvni kdo porazi Schumaka v tymu, ale Schumak uz smetl jiny brazilsky eso. Piqueta, takze at se Rubens vrati na zem! -
Pásy? Proč je nezkusili spravit při prvním PIT-STOPU? Ani v náznaku... A v trénincích se taky moc nevytáhl. Den po závodě jsem četl na serveru formula1.com zajímavý článek: "Barrichello frustrated". Myslí si, chudák, že Ferrari dává Schumimu lepší auto... No, ještě je brzy nad ním lámat hůl. V Brazílii jel naopak velice slušně. Necháme se překvapit. -
No, už jsem o tom interview v brazilských novinách četl, ono to bylo trochu jinak a tak jak jsem předpokládal: totiž Rubens řekl, že když šumi vyhrává a jemu to nejede, tak ten problém musí být někde v tom autě, a k těm pásům, rozeply se mu po startu a mlel se v kokpitu jako v kafemlejnku i sám šéf Ferrari uznal, že to byl heroický výkon, někdo jiný by dávno odstoupil, ty pásy stojej za pěkný ..... a ke konci závodu ho hrozně bolely nohy, proto se vykašlal na pronásledování Davida po 2 zastávce v boxech!!! -
Nojo - Pollock je sef tymu a rikat to musi, aby uhnal sponzory, ale Ruby by mel mit po svem vykonu trochu soudnosti. Jaguar taky placal nesmysly o zavodeni proti Ferrari a McLarenu a pak na zaklade bidnych vysledku slevil a chova se vcelku normalne. Opravdu nevim o trati, kde by Ruby mohl byt lepsi nez Schumi a Mika, obvzlast, kdyz je neporazi v treninku. -
To jsou mi novinky!!! Šílenci jezdí na závodní trati!!!! Craig Pollock je zřejmě totální magor, protože loni s B.A.R. chtěl být někde uprostřed startovního pole a skončil bez bodu!!!! O tom že Rubens v Británii vyhraje taky pochybuji, ale v Evropě by mohl!!!! -
« Ruby - plechova huba No.I
Rubens tuto stafetu prebira od plechove huby Eddieho Irvina, nebot prohlasuje, ze zastavi Michaela Schumachera v jeho vitezne serii a vyhraje v Silverstone - dost odvazna slova na to, ze v Imole dostaval skoro 1s na kolo. Mam pocit, ze se docista zblaznil. -
« Re: Ruby uz si stezuje
No Schumi jel opravdu jako z praku - v tom je mezi nimi mozna rozdil vis. Proste DC a Coulthard jsou ve svych tymech dvojkami. Autem to asi nebude a pokud ano, je to tim, ze si ho neumi nastavit. Uvidíme v Silverstone - pokud Baryk dojede a nebude mit zase kolo ztraty, tak uvidime, jak na to je vuci Schumimu a hlavne McLarenum. Mika na sobe ocividne moc pracoval, a to co predvadel poslednich par kol to opravdu dokaze z celeho startovniho pole jen on a Schumi. Nemam Hakiho rad, ale stava se z nej vynikajici pilot - a uz to neni jen autem, takhle by dokazal zajet i v jinem tymu - tj podle moznosti a na hranici toho daneho auta. -
« Re: Ruby uz si stezuje
Hm, v brazilskej novinách se toho prej psalo a psát ještě bude,nevěř všemu co se říká a s tou technikou je to pravda, po ty dva závody byla 100% srovnatelná, to si nemohl stěžovat, a pokud jo, tak bych ho zkritizoval sám, ale v San Marinu byly vozy jiný. Rubens jel naplno, jenže už to holt víc nejelo! A Schumi jel jako dráha, nějakej rozdíl v tom bude, nemyslíš????? -
« Ruby uz si stezuje
ze ma pry horsi techniku nez Schumi - pry to rekl v nejakem interview pro Brazilske noviny. To to zacalo pomerne brzo, cekal jsem kdy s tim zacne, ale uz po tretim zavode ? On si asi opravdu myslel, ze Schumiho dostane - naivka. A kdyz si ani neumi nastavit auto, tak proc breci ???
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!