Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: GP Monaka vyhraje Schumacher......
A tohle rekl Eddie ( 4.pozice ) :"I think we could make fourth of fifth. We might be able to beat Rubens Barrichello -
he’s never been strong here. So hopefully we can get him. But I can't see us getting the
other guys. You never know - we might get a real lucky lap or something. But we could
also end up 10th."
« Monako
ted bude mit ruby sanci ukazat jak na tom je na technickem okruhu, akorat ze po tomto zavode uz urcite u McLarenu urci tymovou rezii, takze i u Ferrari by uz melo rict ze jednicce by se nemeli brat zbytecne body. Ale to predbiham, treba Ruby vyhraje a kdovi co se jeste pri tehle rulete nestane. Treba i Eddie dojede pro bodiky. -
« Re: Rubens musel na kobereeek po/ed prezidenta Ferrari!!!!!P
Ale Schumi je cestna vyjimka. Jinak porad slysim "auto ma spatny setup, grip, hydrauliku ...". Jezdci se nas proste snazi presvedcit, ze jsou zbytecni a zalezi jen na aute. Proc pak ale dostavaji tolik milionu??? -
« Re: Rubens musel na kobereček před prezidenta Ferrari!!!!!Pr
No je fakt, ze uz sem par let neslysel, ze by nekdo prohlasil, sem * podelal sem to. To je furt: auto nejelo, trat byla kluzka, nekdo me blokoval, nekdo do me strcil, jezdci o kolo me zdrzovali, boxy byly pomaly... -
« Re: Rubens musel na kobereček před prezidenta Ferrari!!!!!Pr
Na druhou stranu porad kritizovat neco jinyho nez sebe taky neni dobry. Vetsina jezdcu na mne pusobi dojmem, ze jsou zbytecny. Porad jenom "mel jsem problemy s vozem, vuz jel spatne" nebo naopak "vuz mi dneska slapal jako hodinky, meli jsme vybornou strategii" apod. Vzdycky je uspech/neuspech kvuli necemu jinemu, nez jezdcum. Vam to nepripada postavene na hlavu?? Proc nenapisou dneska mi to slo/neslo, nebo neco takovyho?