Rubens Barrichello fan club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re:
Vzhledem k tomu, ze Schumacher daval Trullimu neco malo pres 1s na kolo a Jordany evidentne Barichellovo Ferrari nezdrzovaly, tak si myslim, ze i ta 3. pozice by nakonec o kolo zpet byt mohla.
... kdyby Schumi ani Trulli nevypadli, tak by mozna s plnym poctem kol dojel jenom Schumacher :-) -
« Re: Tady má někdo vztek, ????
Ovsem, ze MCLareny jsou tym. Dojizdeji oba vzdy zhruba stejne, u ferrari je Schumi o mnoho lepsi. Rubens opravdu ukazal trpelivost a profesionalitu, skoda jen, ze jel pomalu. Schumi ukazal rovnez profesionalitu a trpelivost a byl o mnoho rychlejsi. Bohuzel ho postihla dost kuriozni chyba. Rubens byl druhy taky diky tomu, ne to nezapomen, Schumi by mu v klidku nadelil kolo. -
« Rubinho v Monze nejrychlejší!!!!!
První den testů v Monze byl výborný pro R.Barrichella, když zajel nejrychlejší čas!!! Bravo a překvapením a musím dodat velmi př¨íjemným je 3. pozice G. Mazzacaneho, který překvapil úlně všechny. Jen tak dále. Vivat Rubens, Vivat Minardi!!! -
Tak to to bych zas neříkal, vše na tým nesvádím, vím že Rubens taky dělá něky chyby, hlavně mu nejdou starty, ale v monaku ukázal klid a rozvahu a neudělal žádnou blbou chybu, dravěji jet mohl, ale prý měl na konci problémy, takže bylo možná dobře že nejel na limitu, jinak by třeba taky nedojel a mekáčí už by byli ve vedení!! A to že se dostal poměrně zadarmo na druhou příčku , to se dá řící o všech jezdcích, každý vydělal na problémech jiných!! -
Ale no tak Barrichello, ty vůbec nejsi objektivní!!! Ten tvůj oblíbenec jezdí stejným vozem jako Schumák, akorát si ho nedokáže líp vyladit. Schumacher je, jak známo, vyučený automechanik, má cit pro vůz. V důsledku toho dokáže mechanikům říct co a jak nastavit._____Kdyby Schumacher vyhrál GP Monaka a Barrichello byl až poslední, tak to určitě svedeš na Ferrari, že mu ubrali pár kobyl na motoru nebo dali špatný křídla... :-)) -
« Barrichello
Rubens není špatnej jezdec. Jenom se mi nelíbí jeho vlažnej přístup. - S nedojetím Míši to nemá co dělat. Loni jezdil Eddie kolo na kolo s Coulthardem, až se mi tajil dech, jezdil dost na hraně. Někdy mu to vyšlo a někdy ne. Zkrátka by Rubinho do toho měl jít víc po hlavě! -
« Re: to Boda
Jak to myslíš, že jsou tým? Když si Schumák vloni zlomil haksnu, nevěřil jsem, že je Ferrari ňák ohrozí. Díky bratrovražedným soubojům (a technickým problémům) se rozhodlo zase až v Suzuce. A letos? Co ty trapný výpady Hakkinena na DC?_______Stát se může opravdu všechno, ale podle mě je už rozhodnuto (soudě podle potenciálu F1-2000). -
« Tady má někdo vztek, že naša máša nedojela, že jo????
No, ona ta smůla na šumiho taky jednou musela sednout a jestli jste si všimli, tak mi docela vycházejí moje tipy na vítěze??? Ha, ha, ale přesně obráceně, když jsem tipoval, že šumi nevyhraje tak vyhrál a když jsem tipoval, že vyhraje, tak nevyhrál. Teď budu na každou další GP tipovat že vyhraje a má konec!!!!! Jinak Rubens dokázal že je naprostý profík!!!!!!!!! ane amatér jako Frnetzen, který uděl chybu hodnou Buttona nebo G.Mazzacaneho!!! a že má dobré nervy a zbytečně neriskuje!! Měl smůlu holt v kvalifikaci a ve čtvrtek, a měl by vlepšit starty, ty mu moc nejdou!!!!! Vivat Rubens!!!!!
A abych vás ještě více naštval tak šumiho mi není líto ani co by se za nehet vešlo!!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!