MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Mazzacane: Hakkinen byl pomalejší
Gaston tvrdí, že Mika byl rychlejší než on v 1 sekci, ve druhé a třetí byl prý rychlejší on, a říká, že sice může být mistr světa(mika), ale stejně zůstal za ním a rozhodně popírá, že by ho zdržoval - prý ho mohl předjet, ale neudělal to!! -
« Re: Rumi opousti svet F1
Doprčic, toho jsem se obával, četl jsem že chce Rummi prodat svůj podíl PSN, to je v pytli, proto chce Gene k Prostovi, protože PSN chce samé jihoamerické jezdce, to má Alonso smůlu, příští sestava na rok 2001 - Mazzacane, Jungiera!!!! Doufám, že nechají název Minardi!!!! -
« Rumi opousti svet F1
Prevzato z atlasf1:
Minardi chairman Gabriele Rumi said on Tuesday he had sold his 70
percent stake in the Italian Formula One team to the Pan American
Sports Network International (PSN) cable and satellite company.
No, je to skoda, jsem zvedav, jestli vam zustane aspon nazev... -
« Gene k Prostovi v roce 2001??? To snad ne!!!!!!!!!!!!
Podle informací na www.formula1-live.com by mohl dělat partnera J.Alesimu v roce 2001 u Prostu Marc Gene. Hrozné, aspoň že budou mít ty motory Ferari, ale nejsem nijak nadšen - rozštěpí se sestava Minardi a budu muset fandit Minardi, Genemu u prostu, Verstappenovi a Rubensovi!!! -
« Re: Mazzacane
No LUca je asi 2. nejlepsi po Panisovi, ale ja se mu nedivim. Taky bych vymenil sedacku Minardi v zavodech a svezeni se v mistrovskym Ferrari pri testech. Luca dela pro Ferrari obrovskej kus prace a dvojice Gene-Badoer byla za poslednich 5 let asi u Minardi nejlepsi. Pockejme na Alonsa! :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!