MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

01.02.01  09:00

« Re: DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!

To asi ne, ale jestli skutečně budou De La Rosa a Alonso za Minardi jezdit, bude to nejlepší jezdecké složení týmu za několik posledních let! A se spolehlivostí,jakou má Minardi by aspoň v jednom závodě, kdy by odpadlo více monopostů mohli skončit na bodech!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.01  14:32

Beru zpet: Arrows oznamil Verstappena a Bernoldiho. Akorat je mi lito Pedra, obavam se, ze s letosnim Minardi diru do sveta neudela.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.01  09:55

De La Rosa??? Odkud to mas? Chapu, ze byly nejake vazby mezi European a Arrowsem, ale ze by Arrows pustil sveho nejlepsiho jezdce, to se mi moc nezda. A ze by Pedro sel, to uz vubec ne. I kdyz penize jsou mocne. Na Alonza bych si ale vsadil.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.01  09:01

« DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!

Stoddart se stal oficiálně majoritní vlastníkem týmu, splupráce European a Minardi se rozejela naplno. Hurá!!! Budeme opět v Austrálii. Jediné, co mě trpáé jsou motory, European V10 - to je Fondmetal V10 = Ford 98. Starej šmejd. S tím to nikam nedotáhneme. Ale o to lepší je jezdecké složení, De La Rosa a Alonso, to je bomba, lepší než nějakej Raikonen a Heidfeld. Jupííí, a k tomu ještě prašule od Repsolu, ty se hodí jako sůl.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  14:01

« Re: Minardi Mo3 je hotovo!!!!

Koupe Stoddartem potvrzena, motory jsou European V10 coz neni nic jineho nez lonsky Fondmetal :(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  19:23

« Re: Re:

Mas pravdu, KvR, to nejde. Ja jsem si ho dal na chvili na Caps Lock, pekne na malicek. Ale porad mi blika kontrolka :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.01  13:25

« Minardi Mo3 je hotovo!!!!

Hurá, monopost Minardi by měl být hotov, majitel týmu by měl být Stoddart, takže se letos pojede, otázka je ovšem jak hluboko sáhne Stoddart do kapsy, jestli koupí jen ty šmejdské fordy nebo Supertec! Jsem všema 20 pro Supertec!! Hurááá! Mám obrovskou radost, nezanikneme!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  13:23

« Re:

No to je dost, vy takoví experti na GP3, já na to přišel hned první den, kromě těch šipek tam můžu dát vše!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.01  12:43

« Re:

Dizzy: Kdybys prisel na to, jak nastavit razeni dolu na Alt, tak bych ti byl vdecny dobre dva dny :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.01  12:03

« Bez nadpisu

Hura, uz jsem prisel na to, jak se predefinovavaj klavesy. Ted uz me nic nezastavi :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.01  09:20

« Gustav Brunner - geniální konsktruktér

Je o něm výborný článek v lednovém F1 racingu, docela jsem si prohloubil znalosti o něm a jehon práci v Minardi. Popisuje tam i svou práci pro Ferrari a jak mu Todt řekl, že když odejde, ať počitá s tím, že se u Ferrari nikdy nebude moct ukázat. Hm, "dobrý" přístup pánů od Ferrari!
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.01  09:09

« Koupil Stoddart Minardi?????

Bylo Minardi prodáno nebo ne??? To je otázka, na kterou zná odpověd pouze pan Stoddart a G.Minardi. Jak se tým bude jmenovat??? Jaké budou mít motory??? Objevujíse spekulace, že Ford(tosnad ne, 3 roky starej šrot). Uvidíme příští týden!
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.01  09:07

« Tak to máš blbý,

já si můžu vybrat vše kromě, mezerníku a šipek a altu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.01  19:55

« Re: No

mam, ale muzu si vybrat jen jednu klavesu
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.01  13:35

No Ace to nebyl, byl to stře, za ACe nemohu jezdit neboť jezdím jenom necelý měsíc, a F1 97 na playstation je proti tomu slabej odvar. Klávesy se nastavují v Options. To tam nemáš???
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.01  12:59

Zalezi na jakou obtiznost, ale pokud to bylo ACE, tak jsi dobrej.

Jak si nastavujete klavesy ? Ja to tam nikde nemam. Muzu si vybrat jen A nebo nic (skvela nabidka :-()
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.01  09:43

« Re: Hurá!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to je pravda, však vám patří dík za spolupráci!! Hurá ke 400!!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  15:31

« Re: Hurá!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ten tristy jsem mel ja!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  14:00

Já to ovládám pomocí kláves 8-dopředu,4-vlevo, 6-vpravo,5-brzda. Je to systém jako šipky, a docela jsem si na to zvykl, kámoš co to jedil tvrdí, že mu to taky najde nastavit tak jak by chtěl. Takže díky za info. P.S. vyhrál jem ten krátký závod - 12 kol za Panise na prostu. Co říkáš dizzy??? Dobrý ne. A to jsem byl v kvalifikaci sedmý!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  13:57

« Hurá!!!!!!!!!!!!!!!!!

A máme 300 příspěvků!!! Narozdíl od vlastního týmu se tomuhle tématu aspoň trochu daří!!! Jen tak dál!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…