MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
To asi ne, ale jestli skutečně budou De La Rosa a Alonso za Minardi jezdit, bude to nejlepší jezdecké složení týmu za několik posledních let! A se spolehlivostí,jakou má Minardi by aspoň v jednom závodě, kdy by odpadlo více monopostů mohli skončit na bodech! -
« Re: DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
De La Rosa??? Odkud to mas? Chapu, ze byly nejake vazby mezi European a Arrowsem, ale ze by Arrows pustil sveho nejlepsiho jezdce, to se mi moc nezda. A ze by Pedro sel, to uz vubec ne. I kdyz penize jsou mocne. Na Alonza bych si ale vsadil. -
« DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
Stoddart se stal oficiálně majoritní vlastníkem týmu, splupráce European a Minardi se rozejela naplno. Hurá!!! Budeme opět v Austrálii. Jediné, co mě trpáé jsou motory, European V10 - to je Fondmetal V10 = Ford 98. Starej šmejd. S tím to nikam nedotáhneme. Ale o to lepší je jezdecké složení, De La Rosa a Alonso, to je bomba, lepší než nějakej Raikonen a Heidfeld. Jupííí, a k tomu ještě prašule od Repsolu, ty se hodí jako sůl. -
« Minardi Mo3 je hotovo!!!!
Hurá, monopost Minardi by měl být hotov, majitel týmu by měl být Stoddart, takže se letos pojede, otázka je ovšem jak hluboko sáhne Stoddart do kapsy, jestli koupí jen ty šmejdské fordy nebo Supertec! Jsem všema 20 pro Supertec!! Hurááá! Mám obrovskou radost, nezanikneme! -
« Gustav Brunner - geniální konsktruktér
Je o něm výborný článek v lednovém F1 racingu, docela jsem si prohloubil znalosti o něm a jehon práci v Minardi. Popisuje tam i svou práci pro Ferrari a jak mu Todt řekl, že když odejde, ať počitá s tím, že se u Ferrari nikdy nebude moct ukázat. Hm, "dobrý" přístup pánů od Ferrari! -
« Re: No
Já to ovládám pomocí kláves 8-dopředu,4-vlevo, 6-vpravo,5-brzda. Je to systém jako šipky, a docela jsem si na to zvykl, kámoš co to jedil tvrdí, že mu to taky najde nastavit tak jak by chtěl. Takže díky za info. P.S. vyhrál jem ten krátký závod - 12 kol za Panise na prostu. Co říkáš dizzy??? Dobrý ne. A to jsem byl v kvalifikaci sedmý!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!