MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
Obávám se,že se nad Pedrem začinají stahovat mraky a nad Stoddartem též, De La Rosa do Minardi nechce, Webber též ne, Stoddart tvrdil, že bude mít jednoho nováčka - Alonso a jednoho zkušeného jezdce. Tak nevím koho - leda že by J.herbert, ale nejeví se mi to reálné, pak už zbývají jedině Badoer, Takagi, Magnussen(toho bych ale nebral) Nakano, či Rosset. Jsem zvědav koho nám Paul přivede. -
« Re: DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
To asi ne, ale jestli skutečně budou De La Rosa a Alonso za Minardi jezdit, bude to nejlepší jezdecké složení týmu za několik posledních let! A se spolehlivostí,jakou má Minardi by aspoň v jednom závodě, kdy by odpadlo více monopostů mohli skončit na bodech! -
« Re: DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
De La Rosa??? Odkud to mas? Chapu, ze byly nejake vazby mezi European a Arrowsem, ale ze by Arrows pustil sveho nejlepsiho jezdce, to se mi moc nezda. A ze by Pedro sel, to uz vubec ne. I kdyz penize jsou mocne. Na Alonza bych si ale vsadil. -
« DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
Stoddart se stal oficiálně majoritní vlastníkem týmu, splupráce European a Minardi se rozejela naplno. Hurá!!! Budeme opět v Austrálii. Jediné, co mě trpáé jsou motory, European V10 - to je Fondmetal V10 = Ford 98. Starej šmejd. S tím to nikam nedotáhneme. Ale o to lepší je jezdecké složení, De La Rosa a Alonso, to je bomba, lepší než nějakej Raikonen a Heidfeld. Jupííí, a k tomu ještě prašule od Repsolu, ty se hodí jako sůl.