MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Minardu bude mít 2 sedadlovou formuli jako Mc Laren!!!
No to je sice pravda, ale dvojsedadlová formule jako dvojsedadlová formule, akorát že MC Laren má daleko lepší motor! No a Arrowsům už nebyde mít kdo vyrábět ty formule, neboť Stoddart a European je teď u Minardi a jistě nebude dělat pro Minardi i Arrows zároveň! -
« Re: Alonso potvrzen!!! Kdo bude druhý????
1990 - Dallara/Ford, Minardi/Ford
1991 - Minardi/Ferrari, Ferrari (1 start - 6.misto)
1992 - Minardi/Lamborghini
1994 - Footwork/Ford (1x5., 1x6.)
1995 - Footwork/Hart (1x3., 1x6.)
1997 - Sauber/Petronas
Takze i moje pamet je dost spatna :) -
« Re: Minardu bude mít 2 sedadlovou formuli jako Mc Laren!!!
Abych ti trosku pokazil radost. Ta dvousedadlova formule jezdila jeste loni pod barvami Arrowsu. Byla ale vyrobkem European Aviation, takze si ji (resp. je - je jich totiz 8 kusu!) vzal Stoddart ssebou. Myslim, ze McLaren by v pohode dal. -
« Re: DE La Rosa za Minardi!!!!!!!!!!!! Jupíííí!!!
Obávám se,že se nad Pedrem začinají stahovat mraky a nad Stoddartem též, De La Rosa do Minardi nechce, Webber též ne, Stoddart tvrdil, že bude mít jednoho nováčka - Alonso a jednoho zkušeného jezdce. Tak nevím koho - leda že by J.herbert, ale nejeví se mi to reálné, pak už zbývají jedině Badoer, Takagi, Magnussen(toho bych ale nebral) Nakano, či Rosset. Jsem zvědav koho nám Paul přivede.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!