MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  14:07

« Re: Alonso 12!!!

Nějak je tu mrtvo.... nikdo nikde, ani dizzy, Mig-21....
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.01  13:39

« Alonso 12!!!

Alonso se jeví jako výborná akvizice, bejt na Minardi, které netestovalo a má 3 roky starý motor 19 v kvalifikaci a dojet do cíle bez zkušeností se závody F1 na 12 místě - to je velký úspěch. Marqes se mi jeví jako horší, sice ho zklamala technika, ale myslím že by byl o něco horší i kdyby mu to jelo. Uvidíme v Malajsii.
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.01  11:41

« Alonso 17!!! Hurá!

Tak alonso bude pro Minardi přínos, skvělé časy, zato Marques se teda nepředvedl, bída, tak velká ztráta na ostatní!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.01  11:40

« Re: Minardi představeno dnes ráno v Albert parku!

Nic moc!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  11:45

vlastne Minardi nepotrebuju, protoze mam misto neho MotorBAR. Jak jde Melbourne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  11:43

Taky se mi moc nelibi, cely cerny :-(. Ale potrebuju texturu Minardi i Arrowsu do GP3, jeste jsem ji nikde nevidel :-((. Prost sice mam, ale neni moc vernej.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  09:26

Co říkáš na barevné provedení Minardi??? Mě se ta černá moc nelíbí, no ale není to zas tak špatné. A už jsem viděl i nový Arrows, heč!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  09:25

Mám své zdroje, www.f1-live.com a obrázky Minardi www.minardi.it. Kdo hledá ten najde!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.01  10:47

kde jsi videl obrazky Prostu ? ja jen z testovani
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.01  09:16

« Minardi představeno dnes ráno v Albert parku!

Minardi představeno, obrázky zatím nejsou, ale v průběhu dne budou. Ten motor tak zle nevypadá, navíc bude novější verze od GP Španělska! Good luck!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.01  13:06

« Re: Sakra

Blbej vtip dizzy, blbej vtip. Moc dobře na tom nejsme, ale zase taky tak špatně ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.01  12:48

« Re: Sakra

mozna na skutru :-))), (mozna rychlostne srovnatelny :-))))))
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.01  09:39

« Sakra

nebudeme mít v Melbourne náhradní vůz, hoši si musej dávat bacha, nebo nebudou mít na čem jezdit!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.01  13:08

« Tarso Marques druhým jezdcem Minardi!!

Je to už oficiální, potvrdil to i Pual Stoddart, Tarso Marques bude dělat týmového kolegu Fenandu Alonsovi! A jsme komplet. Jsem na něj zvědav. Poslední 2 roky jezdil v USA, takže doufám, že tam nezapoměl vše, co se v F1 naučil!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.01  11:07

« Re: Alonso potvrzen!!! Kdo bude druhý????

Tak neoficialne podepsal na rok Tarso Marques
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  10:54

« Re: Sestava Minaardi 1997

Jo, vím že Trulli odešel, byla to škoda, je šikovnej!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  10:53

Tak oni Lartini vyrazili? NO, to jsem nevěděl. Ale asi si moc nepomohli. Na ten web se kouknu!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.01  18:13

« Re: Sestava Minaardi 1997

Mimochodem - Marques je dalsim kandidatem na kokpit Minardi.

Alexi, truj prehled v F1 skutecne obdivuju. Ja sam sice F1 sleduju vice az poslednich par sezon, ale pamet mam i tak hroznou a tak bych byl bez Forixu vyrizeny :)
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.01  09:48

« Sestava Minaardi 1997

Krome Katayamy a Trulliho jezdili v roce 1997 u Minardi i Marques a lavaggi (kdyz Trulli odesel k prostu po Panisove bouracce v Montrealu). Maarques se stridal s Fischellou uz sezonu predtim, kdyz Giancarlo obcaas jezdil DTM/ITC a zrovna byla terminovaa kolize. Jinak ta kariera Moirbidelliho je celkem presna, Larini odjel skutecne za Sauber v roce 97 prvnich pet zavodu, pak jezdil Morbidelli a ctyri zavody odjel Fontana
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  12:25

Larini jel za Sauber jenom prvnich pet zavodu, pak jel Morbidelli. Ja zase tak dobry prehled nemam - ty data mam z www.forix.com, z hlavy bych to rozhodne nedal.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…