MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« At žije Alonso aneb skvělý víkend pro minardi!
Fernado je king, v kvalifikaci získal podruhé 18. místo, nakonec startoval 17, to už tu dlouho nebylo a 13. příčka v cíli - vzhledem k tomu, že moc jezdců nevypadlo je šlušný výkon, ale Benettonům jsme to natřeli!!!Jupíííííííííí -
« Zemřel Michelle Alboretto
pri testech s vozem Audi Le mans zemřel M.Alboretto, italský závodník a legenda v motorsportu. Tento jezdec, který v F1 závodil za týmy Ferrari, Tyrrell, Footwork , Minardi atd. byl velkým závodníkem. za všechny fandy Minardi upřímnou soustrast ordinně a jsme hluboce zarmouceni jeho odchodem. Forever in my mind, Michelle. -
« Re:
No gaston je na tom asi stejně, takše nechceme. Marquesovi nejdou zoufale kvalifikace, v závodě to jde, pokud dojede. Ale pochybuju, že by byl Gaston v kvalifkaci lepší, s prostem, který má daleko lepší motor byl 21, takže s Minardi by se možná ani nekvalifikoval nebo by byl 22. To bychom si nemoohli, spíše druhej Alonso by nám bodl... -
« Virtual Tour in Faenza Factory
vřele doporučuji, zrovna jsem to absoloval, je to velmi zajímavé, prohlédnete si vlastně továrnu Minardi ve Faenze, uvdíte práci na monopostech, vybavení atd. Podorobnosti na www.minardi.it a odakaz Virtual Factory Tour.
Jinak má obrázky z Mugella, ovšem ty jsem získal tak, že jsem registrovaným členem a dostávám od Minardi maily s novinkami a obrázky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!