MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  09:33

« Re: Yoong zřejmě až v Monze!!!!

A je to tady, tak ty zdroje nelhaly, podle oficiálního prohlášení pojede Alex až v Monze, takže Tarso bude mít v neděli ve Spa rozlučku...
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.01  09:42

« Zemřel Ken Tyrrell

Sice to sem úplně tak nepatří, ale nedá mi to, abych nevzpomenul na tak báječného člověka, jakým Ken Tyrrell bezesporu byl. Byl to vynikající šéf týmu, člověk, který rozhodně přispěl k rozvoji F1. Je škoda, že odešel a není už mezi námi.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  09:33

« Re: Minardi fans

No, já je mám taky rád, co se týče toho SONY, tak to máš pravdu, to by mohli hlásat....
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  23:27

« Minardi fans

No, ne že bych byl přímo fanda, ale mám je rád. A koho já rád, do toho rejpu. Tak proto třeba ty bláboly na diskuzi F-1 :o) Ještě mě tak napadá, že kdyby práva na Asiatechy vlastnil opravdu SONY, tak by mohl hlásat "incredible sound"...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  14:32

« Re: Re:

Asi to byli Italové,možná Kanaďani...ty taky hodně fandí Minardi, ale tuším, že je Fan Club Minardi i v Maďarsku, co se týče motoru, tak jsem se tedy nemejlil....no ten motor je taky výrazně starší a méně výkonný než ostatní proto ten rodzdíl...Díky za informace...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  14:26

Nevim, sedeli docela daleko a meli vizaz bezneho evropana.

Zvuk je doopravdy jiny, kdyz toci motor o 1500 otacek mene, je to poznat. V zasade se da rict, ze cim lepsi motor, tim hure zni (nebo krasneji rve, kasle, boucha...)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  14:23

Tak vidíš, co to bylo za národnost ti fanoušci????? A jakej zvuk má Minardi, mě v televezi připadá, že má jinej zvuk motoru než ostatní týmy.....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  14:18

Byl jsem tedka na Hungaroringu a pode mnou sedeli dva borci, meli velkou cernou vlajku Minardi, cepice Minardi, tricka Minardi...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  14:16

« Re:

No, to zas asi ne, i když Paul by byl asi rád.....ty seš taky fanda Minardi???? Já, že jsem viděl tvoje příspěvky i na formuli1.cz......moc fandů Minardi tu není, ale pár jich znám (asi 6)
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  12:02

« Bez nadpisu

Tak se složíme a koupíme je ne? Stodart bude mít dárek pod stromeček.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  11:38

« Re: asiatech

Bůh ví, kdo je vlastní, jednou to bylo Hyunday, pak Sony a kdoví kdo ještě, zadarmo skutečně jsou, ale jen letos, příští rok už se za ně bude platit, proč myslíš že už je Arrows nechtěl, zadarmo jim byly dobrý, ale když maj platit, vemou radši Cosworthy, protože jsou výkonější.....takže příští rok zadarmiko zřejmě nebudou, ale moc drahý asi taky ne...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  11:25

Já jenom, že jsem čet na webu, že je vlastní SONY a jsou k dispozici zdarma....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  11:15

Myslím že ne, Asiatech investoval do vývoje prachy, určitě se bude chtít v F1 udržet, a ne zmizet, takže se bude snyžit a jediným zájemcem je Minardi, co se ýčce Cosworthu - na rovinu - myslím že Lauda, poté co je v čele Jaguaru a poté, co jedny jeho motory budou mít Arrowsy už další nikomu dávat nebude...
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  11:05

« asiatech

Nevím, moc tomu nerozumím, ale nejsou Asiatechy tak nějak for free?
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  10:59

« Minardi s Motory Asiatech

jako nejpravděpodobnější varianta motorů pro příští rok se jeví motory Asiatech - nebo´t tým Prost uvedl, že na 95% bude používat motory Ferrari i příští sezonu, Minardi má tak volbu mezi Asiatechy či rok starými Cowsorthy(tedy těmi letošními). Hlavní slovo bude mít zřejmě i cena. Jméno dodavatele by mělo být známo po GP Belgie.
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  10:57

« Yoong zřejmě až v Monze!!!!

Vypadá to tak, že Alex Yoong nastoupí za tým Minardi až v Monze, původně měl jet již tento týden v belgii, ale nakonec se asi ještě jednou sveze Tarso Marques. Ovšem zatím není nic jisté....
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  10:55

« Maďarsko

Tak kvalifkace výborná, ta převodovka i aerodynamika pomohly, Fernando 18.....to už tu dlouho nebylo...Ovšem závod dopadl špatně, ani jeden vůz nedojel....
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.01  14:10

« Výsledky pátečních tréninků

20) ALONSO Minardi European 1'19"992 + 0'03"341 , 22) MARQUES Minardi European M 1'20"981 + 0'04"330 Tak Fernando předstihnul nejen Tarsa, ale i Burtiho, zdá se, že ta úprava přinesla zlepšení, uvidíme, jaké to bude mít účinky v závodě...
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.01  10:00

« Závod dvousedadlových formulí v Doningtonu

za volantem těchto formulí budou sedět: F.alonso, T.Marques, A.Yoong, P.Stoddart či N. Mansell. Budou tam i diváci tyto dvousedalové formule budou spolu poprvé v historii závodit. Škoda, že nebydlím v Anglii....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  10:01

« Re: Nové Minardi pro Maďarsko - PS01/B

Jo, prej je to tak, ovšem chtělo by to vylepšit motor - ono - tu převodvku měli už minule, a způsobila spíš víc problémů než zlepšení, takže jsem zvědavej spíš na tu aerodynamiku...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…