MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

15.06.05  10:28

« Bez nadpisu

Kvalda byla super. Skoda jen, ze v zavode uz se nam nedari udrzet pred Jordany. :-( Uvidime jak v Indy. Kdyby to dopadlo, jak loni, tak bych se nezlobil. :D
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.05  10:11

« Kanada

NO,Albers zabojoval....trochu jsem doufal, že by se mohlo podařit porazit Jordany alespoň s jedním vozem, ale porazit Kliena, to jsem nečekal. Velmi dobrý výsledek, Christijan zasloží velkou pochvalu, navíc ztráta na MW nebyla taky nijak velká...Škoda že jsme v závodě nedokázali porazit Monteira...a že odpadl Patrick, ale ten měl po celý víkend problémy a oproti Albersovi ztrácel..Těším se na Indianapolis, tam by to mohlo být ještě o něco lepší...
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.05  10:51

« GP Kanady

Tak startovní rošt vypadá celkem překvapivě :?
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.05  10:38

« Tak už to konečně

chodí dobře, funguje i Archiv....No jinak jsem zvědav na Kandau a USa...V Monaku to bylo docela OK, ale na Nurburgringu už jsme zas na Jordany docela ztráceli...
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.05  10:52

« Monako

Nejak to tady fest blbne....Admin by s tím mel neco delat!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.05  10:06

« Monako

Kulantn? ?e?eno - až na závod velmi kvalitní výsledek. Supr. M?l jsem radost, že jsme Jordany porazily v pátek i v obou kvaldách...V závod? to bylo dobrý až do chvíle než Albers z?stal stát v té šikan? a než si Patrick usmyslel že by byla nezdvo?ilost netuknout si se svodidly >:D No i tak velmi dobré, po pravd?, ne?ekal jsem to...Jsem zv?dav jak si povedou v pátek, v sobotu a hlavn? v ned?li na Nurgburgringu...Doufám že minimáln? stejn? dob?e a v závod? lépe...
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.05  21:27

« Bez nadpisu

Tak v Monaku to bylo mnohem lepší. >:D V kvalifikaci jsme porazili Jordany a Patrik jel v závodě výborně. Škoda, ze pak havaroval. Cristian alespoň dojel. Snad se už konečně blýská na lepší časy.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.05  10:19

« Re: Španělsko

Tak v Barce to byla trága, jsem zvědav jestli to bude v Monaku lepší, ale moc tomu nevěřím :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.05  09:35

« Bez nadpisu

Seš totálně mimo...Samej spam, už i na fórech...
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.05  10:25

« Bez nadpisu

Snad se jim podari upravit prevodovku tak, aby zvladla i ten silnejsi motor.
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.05  10:01

« Re:Babun

No viděl jsem, Narain zajel slušně...No bude trochu větší oříšek, jezdí většinou tak o sekundu lepší jak Monteiro..Uvidíme co se povede, důežitá je hlavně spolehlivost...
    No, Nissany v závodě, to by byla dost tragédie, ten by ztrácel tak 15 kol >:D No ted by měly být lepší časy, přeci jen nový vůz má větší potenciál než 4 rok starej...A hlavně o motoru to platí dvojnásob...
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.05  10:29

« testy

Že by se začínalo blýskat na lepší časy? Uvidíme.
    Buďme rádi, že si Nissany platí jen ty testy a dostal PS04B.
    Díval jsem se na časy testování v Silverstone a Narain zajel stejný čas jako Pizzonia!! Takže pokud Naraina v Barce dáme, tak Wilíci nebudou o moc dále. >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.05  09:48

« Testy v Mugellu

Tak druhý den výrazně lepší, nejenže se už nebouralo >:D , ale jezdci najeli více kol a vylepšili časy. Ztráta 4 s na Buttona a šumiho a necelé 3s na Baryka a Bernoldiho, to není špatné, soudruzi >:D Jestli bude spolehlivost, mohli bychom v Barce porazit aspoň Moneira, možná i Naraina :!:
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.05  16:08

« Re:Babun

Jo, jenže Alex tenkrát přinesl aspoň pořádnej balík...A prakticky neboural...Akorát byl hrozně pomalej...Ale bejt v roce 2002 současné bodování tak měl 2 body >:D Takže...nechem ho být. Nissany toho moc nepřinesl - resp. prakticky nic, co jsem slyšel, platí si akorát za to testování...
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.05  13:35

« Nissany

Ze to je lama bylo jasne hned. Ale toto je fakt moc. :x Aspon ze prinesl nejake penize. Na druhou stranu, kdyz si vzpomenu na Alexe ... :?
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.05  12:44

« Re: Babun

Tak už se testuje v Mugellu, ztráta na Ferrari necelejch 5 s - to jde, jestli se na tom ještě zapracuje, mohlo by to bejt méně..Ale Nissany tou kolizí ukázal, co je to za lamu, dělá nám akorát ostudu...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.05  11:56

« Re: San Marino

Plně souhlasím. Větší přítlak a spolehlivost. Pak se uvidí.
    K tomu cizinci. Pár lidí z Chicaga znám, ale toto je nejaký spam. Když se podíváš na jeho příspěvky, tak jsou více méně všechny stejné. (Také si to myslím, sohlasím s tebou, apod.) >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.05  10:13

« San Marino

Tak až na to že byl Albers druhý na měřeném úseku při kvaldě nic moc. Za úspěch by šlo ještě považovat to, že Albers ztrácel v první kvaldě na Monteira jen 0:00:821 s....Ale to je vše. Přiznám se že jsem čekal trochu více...No ale byla to první GP. Ted to chce v testech vychytat hlavně problémy s nespolehlivostí, teda hlavně s tou převodovkou. No myslel jsem si že by s ní mohly být problémy, ona to je totiž stará, jen lehce upravená převodovka a přeci jen motor TJ2005 má o dost větší výkon než ty staré a taky větší otáčky. Hoši na tom budou muset zapracovat...Jinak to vypadá aztím dobře....ještě více přítlaku, chce to dát přídavná křidélka....A pak hurá na Jordany... :D
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.05  14:44

« Fotky PS05 ze San Marina

jsou už v tuto chvíli na www.f1racing.net
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.05  12:40

« Bez nadpisu

Ááá, návšteva z ciziny. Nebo někdo kdo se tak tváří.
    Welcome boy, do you like Minardi F1 team?? What is your home town??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…