MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Kanada
NO,Albers zabojoval....trochu jsem doufal, že by se mohlo podařit porazit Jordany alespoň s jedním vozem, ale porazit Kliena, to jsem nečekal. Velmi dobrý výsledek, Christijan zasloží velkou pochvalu, navíc ztráta na MW nebyla taky nijak velká...Škoda že jsme v závodě nedokázali porazit Monteira...a že odpadl Patrick, ale ten měl po celý víkend problémy a oproti Albersovi ztrácel..Těším se na Indianapolis, tam by to mohlo být ještě o něco lepší... -
« Monako
Kulantn? ?e?eno - až na závod velmi kvalitní výsledek. Supr. M?l jsem radost, že jsme Jordany porazily v pátek i v obou kvaldách...V závod? to bylo dobrý až do chvíle než Albers z?stal stát v té šikan? a než si Patrick usmyslel že by byla nezdvo?ilost netuknout si se svodidly >:D No i tak velmi dobré, po pravd?, ne?ekal jsem to...Jsem zv?dav jak si povedou v pátek, v sobotu a hlavn? v ned?li na Nurgburgringu...Doufám že minimáln? stejn? dob?e a v závod? lépe... -
« Re:Babun
No viděl jsem, Narain zajel slušně...No bude trochu větší oříšek, jezdí většinou tak o sekundu lepší jak Monteiro..Uvidíme co se povede, důežitá je hlavně spolehlivost...
No, Nissany v závodě, to by byla dost tragédie, ten by ztrácel tak 15 kol >:D No ted by měly být lepší časy, přeci jen nový vůz má větší potenciál než 4 rok starej...A hlavně o motoru to platí dvojnásob... -
« testy
Že by se začínalo blýskat na lepší časy? Uvidíme.
Buďme rádi, že si Nissany platí jen ty testy a dostal PS04B.
Díval jsem se na časy testování v Silverstone a Narain zajel stejný čas jako Pizzonia!! Takže pokud Naraina v Barce dáme, tak Wilíci nebudou o moc dále. >:D :D -
« Testy v Mugellu
Tak druhý den výrazně lepší, nejenže se už nebouralo >:D , ale jezdci najeli více kol a vylepšili časy. Ztráta 4 s na Buttona a šumiho a necelé 3s na Baryka a Bernoldiho, to není špatné, soudruzi >:D Jestli bude spolehlivost, mohli bychom v Barce porazit aspoň Moneira, možná i Naraina :!: -
« Re:Babun
Jo, jenže Alex tenkrát přinesl aspoň pořádnej balík...A prakticky neboural...Akorát byl hrozně pomalej...Ale bejt v roce 2002 současné bodování tak měl 2 body >:D Takže...nechem ho být. Nissany toho moc nepřinesl - resp. prakticky nic, co jsem slyšel, platí si akorát za to testování... -
« San Marino
Tak až na to že byl Albers druhý na měřeném úseku při kvaldě nic moc. Za úspěch by šlo ještě považovat to, že Albers ztrácel v první kvaldě na Monteira jen 0:00:821 s....Ale to je vše. Přiznám se že jsem čekal trochu více...No ale byla to první GP. Ted to chce v testech vychytat hlavně problémy s nespolehlivostí, teda hlavně s tou převodovkou. No myslel jsem si že by s ní mohly být problémy, ona to je totiž stará, jen lehce upravená převodovka a přeci jen motor TJ2005 má o dost větší výkon než ty staré a taky větší otáčky. Hoši na tom budou muset zapracovat...Jinak to vypadá aztím dobře....ještě více přítlaku, chce to dát přídavná křidélka....A pak hurá na Jordany... :D
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!