MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
- 
	  « Re: Minardi - fantastický vstup do sezony!Jo jo Rubiňo, jen že jsi zapomněl, že se jelo v Austrálii a v každé jiné zemi by asi závod zastavili a startovalo se znovu, jenže když se probrali a viděli kde jede Weber, tak to nesmyslně nechali jet za SC. Proč pak asi tvůj jmenovec( a s ním všichni vyřazení) tak rychle běžel do boxů hmmm????????? asi v domění, že se to zastavilo a že si naskočí do náhradního vozu.....
- 
	  « Minardi - fantastický vstup do sezony!Upřímně - o tomhle se mi tedy nesnilo, čekal jsem, že v Austrálii nějaké vozy vypadnou na technické poruchy, takž jsem věřil, že by Webber mohl být osmý, max. sedmý, ale páté místo, prostě fantazie, navíc jel velmi dobře a nelekl se Sala....naopak zazmatkařil právě zkušeným fin....Yoong dojel sedmý, jeho nejlepší výsledek, navíc prý jel s autem nastaveným na mokro(nechápu proč....)ale i kdyby měl normální vůz, Sala by za sebou neudržel, o tom není pochyb....
- 
	  « Minardi PS02 představeno!Tak tu uvádím omyly. Původně bylo sice představení ohlášeno na 23.2., ale nakonec tým KL Minardi Asiatech představil officiálně svůj monopost PS02 již dnes v Kuala Lumpur v Malajsii. Představení se zúčastnili oba jezdci - A.Yoong a M.Webber,dále P.Stoddart, zaměstnaci týmu a představitélé města Kuala Lumpur a Malajsie. Musím říci, že barevné provedení vypadá velmi dobře a že se povedlo.
- 
	  « novy sponzorPaulovi se podarilo ziskat noveho sponzora. Je to australska firma Healthy Co. Doufejme, ze uz budou konecne dostatecne financne zajisteni a konecne predvedou co umi. Kdyby se opakoval rok 1991 (6 bodu a 7. misto v poharu konstrukteru) tak bych se vubec nezlobil.
- 
	  « Minardi představilo PS02Nový monopostPS02 se představil v sobotu na okruhu Imola, který leží nedaleko od sídla týmu ve Faenze. Nový monopostje už vybaven motorem Asiatech, kerý je oproti svému předchůdci motoru European značně menší, lehčí a výkonnější. Přepracovaná je též zcela aerodynamika a hlavně nové je přední křídlo. Prvních 20 kol s vozem odkrozžil A.Yoong, jednalo se pouze o funkční prověrku vozu,která dopadla bez sebemenších problémů. Minardi se tento týden představí na testech ve španělsku.
- 
	  « Mark Webber druhým jezdcem Minardi!Je to oficiální, druhým jezdcem týmu se stal australan Mark Webber, který tak doplní dříve potvrzeného Alexe Yoonga. Sice je škoda, že nebudeme mít Jose nebo Frentzena, ale Webber je asi kromě těch 2 nejlepším jezdcem, kterého jsme mohli získat. V testech byl docela rychlej. Uvidíme, jak si povede v závodech.
- 
	  « Testy v Misanupátral jsem a vypátral jsem: v Misanu se testuje od úterý odpoledne(dopoledne byly velké mlhy), v úterý byl v akci jen Mark Webber, od středy jsou v akci Webber s Yoongem. Úterní časy zveřejněny nebyly, ve středu byl rychješí Webber, který jel na PS01B-02 a zajel 1:15:xx, Yoong měl něco přes 1:16:xx, a jel na PS01B
						Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Škoda
Škoda Volkswagen
Volkswagen Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Ford
Ford BMW
BMW Audi
Audi Opel
Opel Renault
Renault Toyota
Toyota Mazda
Mazda Seat
Seat Fiat