MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Minardi - fantastický vstup do sezony!
Jo, možná by jinde závod zastavili, ale když už jsme u toho, on nebyl důvod - byl někdo zraněn??? NE!!! Trosky se odklidili a alespon si letec Ralf a Rubens dají příště pozor....protože by se taky svést nemuseli i jinde... Zase někdo, kdo závidí Minardi 2 body.....to je ubohé......týmu, který 2 roky nebodoval závidět pitomý dva body....to může jen nechci říct kdo... -
« Re: Minardi - fantastický vstup do sezony!
Jo jo Rubiňo, jen že jsi zapomněl, že se jelo v Austrálii a v každé jiné zemi by asi závod zastavili a startovalo se znovu, jenže když se probrali a viděli kde jede Weber, tak to nesmyslně nechali jet za SC. Proč pak asi tvůj jmenovec( a s ním všichni vyřazení) tak rychle běžel do boxů hmmm????????? asi v domění, že se to zastavilo a že si naskočí do náhradního vozu..... -
« Minardi - fantastický vstup do sezony!
Upřímně - o tomhle se mi tedy nesnilo, čekal jsem, že v Austrálii nějaké vozy vypadnou na technické poruchy, takž jsem věřil, že by Webber mohl být osmý, max. sedmý, ale páté místo, prostě fantazie, navíc jel velmi dobře a nelekl se Sala....naopak zazmatkařil právě zkušeným fin....Yoong dojel sedmý, jeho nejlepší výsledek, navíc prý jel s autem nastaveným na mokro(nechápu proč....)ale i kdyby měl normální vůz, Sala by za sebou neudržel, o tom není pochyb.... -
« Minardi PS02 představeno!
Tak tu uvádím omyly. Původně bylo sice představení ohlášeno na 23.2., ale nakonec tým KL Minardi Asiatech představil officiálně svůj monopost PS02 již dnes v Kuala Lumpur v Malajsii. Představení se zúčastnili oba jezdci - A.Yoong a M.Webber,dále P.Stoddart, zaměstnaci týmu a představitélé města Kuala Lumpur a Malajsie. Musím říci, že barevné provedení vypadá velmi dobře a že se povedlo. -
« novy sponzor
Paulovi se podarilo ziskat noveho sponzora. Je to australska firma Healthy Co. Doufejme, ze uz budou konecne dostatecne financne zajisteni a konecne predvedou co umi. Kdyby se opakoval rok 1991 (6 bodu a 7. misto v poharu konstrukteru) tak bych se vubec nezlobil.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!