MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  11:28

« Re: GP San marina

Mark - super, zvlaste jeho souboj s Jaguary. Skoda, ze PS02 nema lepsi motor. I kdyz lepsi Asiatech nez Honda. O Alexovi jsem uz psal minule. Doufam, ze ani ty penize ho neudrzi v tymu. Jos je porad volny.
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.02  09:54

« GP San marina

Tak nakonec dobrý zívod, Mark 19 v kvalifikaci, když porazil Pedra a bernoldiho, Yoong se sice nekvalifikoval, ale to je fuk....no a v cíli Mark 11, už podruhé, dobrý výledek a zdá se , že PS02 je spolehlivý vůz....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.02  14:28

« Výsledky pátečních tréninků v San Marinu

19. M.Webber, 21. A.Yoong......
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.02  12:44

« Výsledky 1. páteční tréninku v San Marinu

18.YOONG Minardi Asiatech - 1'43"986; 20. WEBBER Minardi Asiatech - 1'45"513, zajímavé, Alex překonal Marka.... a navíc i Montoyu a obě Toyoty
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.02  09:27

« Mark Webber testoval v Misanu

jednodenní testy absolvoval v pátek tým Minardi v Missanu. V akci byl pouze Mark Webber, který testoval nastavení vozu, brzdy, kontolu prokluzu a startovací sytém. Tým byl s testy velmi spokojen a označil je za produktivní. Jsem zvědav na Imolu...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  13:24

« Re: GP Brazílie

No, Alex je tam jen kvůli prachům, to je jasný, to všichni ví. Ale měl by se aspoň snažit, zatím jezdí strašlivě pomalu a furt brečí, že nemá posilovač....Sestava Webber-Alonso by byla super, škoda no, Renult ho chtěl pro sebe...počítaj, že na koci sezony vyhoděj buď Buttona nebo(a spíše) trulliho....takže se jim Fernando šikne. Ale on by nemuel být jen Fernando, šlo vzít třeba Jose...jenže zase by nebyly peníze.....holt je to všechno kolem prachů....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  11:03

« Re: GP Brazílie

Weber mel fakt smulu a Yoong... Nebyt tech penez co do tymu prinesl, tak bych asi napsal Paulovi at veme zpatky Tarsa. Idealni sestava by vsak byla Weber, Alonso. Myslim, ze Fernando by tlacil na Marka a to by tymu jedine prospelo. Muzu vsak jen nadavat na Briatoreho, ze Fernanda odtahl k Renaultu. Kdyz budu parafrazovat hru GTA pak Alex je pomalejsi nez jednonoha zelva.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.02  09:41

« GP Brazílie

Hm, tak nakonec dobrý závod z pohledu Minardi - Webber 11 a nebýt problémů v boxech, mohl být 10.....no a Yoong 13, kdyby se víc snažil, mohl být 12....ale důležité je, že dojelay oba vozy do cíle, spolehlivost je pro Minardi důležitý faktor....
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.02  11:16

« Brazílie - kvalifikace

Hezky....Webber 20, před Bernoldim, jen tak dál....jsem zvědav na závod.....bude to zajímavý....
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  10:12

« GP Malajsie

Teda nic moc....kvalifikace - 21,22 - myslím, že minimálně Irvine s Jagem šel porazit...no a závod katastrofa - Yoongovi odešla převodvka a Webber - to je záhada, budˇjezdecká chyba, nebo taky tech. závada, ale spíš bych to viděl na chybu...v tiskovém prohlášení týmu o tom ovšem není nai čárka...
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.02  12:18

« Rozpočty

Tak zjistil jsem, že prý rozpočet Minardi na tuto sezonu je 250 milionů marek, menší má jen Sauber - 200 milionů, Arrows má 300 milionů. Největší rozpočet má Ferrari - 630 milionů marek...
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.02  09:26

« Páteční tréninky na GP maljsie

Tak nakonec 19. A.Yoong a chudák Mark Webber až poslední....ovšem měl problémy s vozem a prkaticky skoro nic neodjel....ale za Alexem zůstal Irvine a Massa, což je potěšující....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  09:40

« Re: Minardi se rozjíždí

JO, správně, tak by to asi bylo nejlepší, ale myslím, že Toyota dá o sobě ještě vědět, ale s Jaguarem a s Arrowsem to vypadá docela bledě...Četl jsem, že Minardi udělali nějaká vylepšení na voze v aerodynamickém tunelu a před GP San Marina by měli mít konečně i posilovač.....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  09:32

Tarso neni Mark. A PS02 je prece jen o dost lepsi nez PS01. A jestli ho budou postupne jeste vylepsovat, tak si myslim, ze Jaguar bude mit problemy. No a jestli Arrows a Toyota nezaboduji, tak celkovy vysledek bude super. Ted by bylo mozna lepsi, kdyby top tymy dojizdeli a ti slabsi nebodovali. Ale proti dalsim bodikum na konte Minardi nic nenamitam.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.02  12:31

Já myslím, že bodík bejt letos ještě může.....loni taky dojelo třeba jen 9 aut....třeba Brazílie - ovšem tam byl Tarso jen devátý...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  22:36

To si piš. Obávám se však, že letos pouze tehdy, kdy Ralfovi zase nikdo nepůjčí letadlo a on si bude chtít zalítat. Ale je to příslib do dalších let.
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.02  18:15

« Minardi se rozjíždí

V Austrálii to byl nášup, ale doufám že to je jenom začátek!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.02  14:18

« Re: Minardi - fantastický vstup do sezony!

No, konkrétní důvod, proč to opravdu nezastavili se asi nedovíme...v každém případě to pro nás bylo příznivé, o tom není sporu... V análech to bude a hlavně přinese to důležité peníze pro tým, který tak po letech zase dostane nějaké penízky...letos dostali prd, naposledy něco v roce 2000 a 1999.... Mě se to až tak nefér nezdá....alespon jsme viděli po delší době trochu jiný závod, když už nic jiného. Jinak jsem rád, že fandíš slabším týmům, já třeba sympatizuju se Sauberem, Arrows mě trochu touhle GP naštval a taky Tom Walkinshaw s tím týmem "duchů", jak ho kdosi vtipně nazval.....3 roky staré motory a slepenej podvozek....jsem na ně opravdu zvědav...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.02  11:53

« Re: Minardi - fantastický vstup do sezony!

Rubiňo , nepodsouvej mi, co sem neřek. Já jim to přeju, jen se mi zdá, že závod měl být zastaven hned a ne po několika kolech až se "podle tebe zjistí, jestli byl někdo zraněn" zranění samotné přece néní důvod k zastavení závodu. Kolikrát se to stalo hned po první zatáčce že zastavili závod aniž byl někdo zraněn. Jen se mi zdá, že prostě vyhodnotili pozice a zkonstatovali, že prostě není důvod zastavit. Koneckonců to zaznělo i v komentáři, že jeden z důvodů nezastavení mohlo být postavení Marka po té bouračce. A jinak fandím Šumimu a vždycky ostatním slabším týmům aby ukázali co v nich je, ale takhle..... Kdyby ostatní odpadli jen pro technické závady tak říkám, že si to Minardi zasloužil, takhle jim to spadlo do klína i když jak říkáš, zůstane to navždy v análech.
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.02  11:33

« G.Minardi - děkujeme Ralfe!!!!!

Ginacarlo Minardi včera v rozhovoru žertem prohlásil toto: "Děkujeme Ralfovi Schumacherovi, že před první zatáčkou vyčitstil startovní pole". K děkovačce se připoujeme a jsem zvědav, co na to ladao, hihihihihihi.........:)))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…