MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Co s Alexem?
On to říkal pan Charouz pokud se nepletu, bylo by to zajímavé, pokud je to pravda. Ale myslím, že by stejně Alexe nevyhodili, potřebujou ty peníze a asi i na příští rok. Kde hned seženou takový sponzory....a jestli Asiatech postaví skutečně svůj tým a vyprdne se příští rok na Paula tak se budou muset sehnat motory, za který bude nutno zaplatit...a moc jich na výběr není...Ferrari, možná Cosworth či rok stará Honda.... -
« Co s Alexem?
Zajimalo by me, jestli je pravda, ze ma Alex ve smlouve, ze se dvakrat nekvalifikuje a muze skoncit. Slysel jsem to na Prime, ale panu Nikodymovi bych asi neveril ani kdyby se me snazil presvedcit, ze se jmenuji babun. Ale bylo by to zajimave. Monako je dost slozite a Alex bude mit problem projet bez problemu. No a Jos porad ceka... Vzdyt uz i tem malajcum musi byt neprijemne se na vykony Alexe divat. Na druhou stranu Money over all. -
« A1-Ring
Tak bohužel kvalifikace opravdu nic moc, ale tentokrát něměl Alex na Marka tak hrozný odstup, ale ten smyk si mohl odpustit, myslím v závodě. Jinak zas tolik vozů nevypadlo, takže Mark dojel jako poslední na 12. místě za HHF. Inu, žádný zázrak, chce to zlepšení, hlavně ten start se nějak nepovedl, Alex tam zůstal stát a Mark se taky zrovna nejrychlejc nerozjel. tým by měl zase testovat. -
« po kvalifikaci
Ve volnem treninku byl Alex rychlejší, ale jak se ukazalo v kvalifikaci, tak na Marka a ani mít nebude. A je jedno jestli má posilovač, nebo ne. Možná kdyby měl Ferrari... Jinak nic moc 21, 22.
A ta ztráta by taky mohla být menší, ale co. Zítra se jich v prvních dvou zatáčkách deset vymele, další čtyři vypadnou pro technické poruchy a body jsou doma. 1. Rubens, 2. Ralf, 3. Michael. Jak to bylo v Austálii? -
« Lauda se zbláznil!!!
naváží se do malých týmů a přitom kdyby ten jeho nesponzoroval ford, tak jsou dávno v tahu. ale ono už vedení Fordu dochází trpělivost, bud půjjde pan Lauda velice rychle pryč, anebo skoční celý slavný tým Jaguar....jojo, zlatej Stewart...to byl tým...a co mě naštvalo nejvíce, že Lauda prohlásil, že Minarid je tým chudých vozítek....já mu dám vozítka.... -
« Re: pred A1
No, taky doufám, dost aut opravdu vypadlo, mohli jsme být osmí či devátí...holt škoda...potíže jsou prý definitivně vyřešeny, u toho zadního křídla prý vada materiálu....četl jsem to na f1-live.com...Rakousko snad bude lepší....Yoong by měl jet s už s tím posilovačem, Mark snad až příště...nevím... -
« Re: Testy
Posilovač mají navíc nějaké nové aerodynamické díly, a nový soft pro motor a převodovku.....Alex byl v těch testech poslední, jsem zvědav, jak si dnes povede Mark... No, chtělo by to někoho v závodě předjet, adeptů pár je - Bernoldi, MC Nish, Jaguary, možná ještě Sato.....Jo a abych nezapomněl - Od Monaka má mít minardi nového testovacího jezdce - Davida Saelense... -
« Re: GP San marina
No, to máš pravdu, byl tam MC Nish, na toho jsem zapoměl, ale ono se to stalo i v Austrálli a Brazílii, pokud se dobře pamatuji. Příště se sousředímn na start a zkusím to vypozorovat, čím to bude...jinak Minardi ode dneška testuje v Silverstone, tak doufám, že jim to pomůže k dalšímu vylepšení -
« GP San marina
Jo, Mark je super, ale ted me napadá - Minardi má asi špatnou kontorlu trakce, nebo jestli je to tím motorem - všimni si, že Minardi nikdy neudrží pozici, kterou má na startu, vždycky se před ně ostatní, co jsou za nimi dostanou(jako ted Bernoldi a De La rosa.....)Lepší motor by se šiknul - bylo volné Ferrari, ale ty peníze, to bude problém....Paul Stoddart raději invstoval do rozvoje týmu, než do motorů a já ho chápu. Ale příšít rok by to chtělo něco lepšího... Co se týče Alexe - já si myslím, že udrží - protože pokud by zmizel Yoong, zmizí s ním i všichni malajští sponzoři, což by bylo pro Mnardi nemilé...samozřejmě Jose bych tam taky rád viděl....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!