MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re:
No, Walkinshaw vyčkává, jak dopadne jednání s bankou a investory a šetří každej cent...nejlepší na tom je (ačkoliv se vůbec nechci vysmívat nebo tak něco) že Walkinshaw, který byl skoro jediným odpůrcem toho, aby Minardi dostalo prachy za TV prává je na tom hůře než Minardi.... -
« Výsledky pátečního tréninku ve Francii:
19. WEBBER Minardi Asiatech - 1'18"203 20. YOONG Minardi Asiatech - 1'20"891 Alex zase nesplnil 107% času, což bylo : 1'20"309. Tak se obávám, že se zase nekvalifikuje. Arrowsy nevyjeli, Bernolid a HHF seděli prý v garáži, Arrows prý šetří peníze. Jinak mizérie.... -
« Re: GP Británie -lepší ji zapomenout....
No, to by nám tolik nevadilo, už se množíb spekulace, že ty Motory získá paul od Laudy výměnou za Webbera, nebot prý na ně Arrows nebude mít.... jiank objevili se taky spekulace, že by Mark mohl jít do BARu (místo JV)....uvidíme....doufám v lepší výsledek ve Francii.... -
« GP Británie -lepší ji zapomenout....
Tak to zas byla gP -pro nás tedy katostrofa, Alex s tím jel jako na výletě(osobně jsem viděl kvalifikaci na RTL, takže jsem jeho "výkon" viděl) a Mark předvedl v závodě sice hezké hodiny, ovšem znamenal to konec. Takže smůla, ke všemu ještě bodoval BAR, takže jsem spadli na 9. místo a musíme se modlit, aby nás Arrows a Toytoa nepředstihli, jinak jsme zase poslední... -
« Re: V Silverstone jen 20 vozů????
Ztráta to bude, ovšem pro nás by to byla záchrana, jak Niki Lauda řekl, budou dodávat motory jen dvěma týmům (kromě samotného Jaguaru), což by znamenalo Minardi a Arrows.....Samozřejmě, ve hře jsou motor Ferrari, ovšem cena bude asi móó vysoká, řešením by bylo, kdyby Hoinda dále dodávala Jordanu I BARu, neby kdyby Asiatech koupil třeba Jordan..... uvidíme, jak to dopadne. K té soupice - ano u Jordanu začinalo plno jezdců, ale šumi tam odjel jen jeden závod, pokud se nepletu, a to ještě jen pár kol... -
« Re: V Siulverstone jen 20vozů????
Byla by škoda kdyby skončil Jordan. Začínali u něj skvělí jezdci, třeba M. Schumacher, Irvine, Barrichello,... Tohle vypadá, jak soupiska Ferrari. I když na druhou stranu skončily i týmy, které toho dokázaly víc, např. Lotus (v černé s JPS asi nejhezčí zbarvení všech dob). V každém případě to bude velká ztráta, ať už skončí kdokoli. -
« Re: V Siulverstone jen 20vozů????
No, to máš pravdu, Jordany jsou dobrý, jenže je u nich nějaké ticho, zatímco u Arrowsu se vychloubají jak se těší na GP Británie a jaké mají plány, takže začínám mít dojem, že to Arrows nebude, a pak zbývá jen Jordan (pokud to není nějaká kachna apod.) -
« V Siulverstone jen 20vozů????
Podle www.*.cz by mohlo v Silverstone starovat jen 20 vozů, řekl to prý na schůzce FIA nejmenovaný šéf jednoho týmu. Prý to ale není Paul Stoddart, takže v úvahu připadá jen Arrows (ovšem Walkinshaw nedávno říkal, že finančí problémy vyřešili, tak nevím, bud kecal nebo to bude někdo jinej) a nebo, a to je možná pravděpodobnější - Jordan. Nechci být škodfolibej, samozřejmě že bych nechtěl aby nějaký tým z F1 zmizel, ale musím konsttovat, že zánik nějakého týmu by nám ulehčil situaci co se týče motorů.... -
« Boj o motory
a je to přesně tak, jak jsem říkal - Asiatech nepotvrdil na příští rok dodávku motorů žádnému týmu, co se týče Cosworthu, ten prý bude dodávat jen dvoum týmům..... ve hře je pak jen rok staré Ferrari či Honda. Uvidíme, zájemci o motory Cowsworth jsou vedle samotného Jaguaru jak Arrows, tak Minardi i údajně i Jordan, ovšem Eddie to popírá... -
« Re: Asiatech chce vlastní tým už v roce 2003
Já myslím, že ty víš o Boeingu 747 aspoň to, že má křídla, trup a motory, případně podvozek. Toto je mnohem víc, než Mr. N ví o F1. A chtěl jsem se tě zeptat jak a kde můžu upgradeovat GP3 na letošní, nebo aspoň loňskou sezonu. Jestli to teda víš.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!