MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.07.02  10:52

« Re: Kdo nahradí Yoonga???

Mně se docela líbí Verstappen,i když s regulací prokluzu jeho vynikají starty už ztratily trochu význam.
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.02  09:43

« Kdo nahradí Yoonga???

Dovolím si říci, že je na 80% jisté, že Alex nedokončí sezonu a na 60%, že už nepojede ani v Madarsku. Nahradit ho může (prý Alonso, padají i jména jako Pantano, Verstappen či Wurz...) tak jsem zvědav, je pravda, že kdokoliv z těchle bude lepší než on.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.02  09:40

« Re: Ach jo

no, bohužel Mark nedojel....prej něco s hydraulikou, škoda, mohl bejt desátý nebo devátý....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.02  09:38

« Alex

No, po té,co se v sobotu potřetí nekvalifkoval jsem také plně pro jeho výměnu. Pochybuji, že sami Malajci by ho i příští rok drželi v F1 a že byza něj příští rok zplatili zase takovej balík peněz. Takže je nutné ho vymněit.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.02  06:56

Dizzy,souhlas.Já bejt sponzor Minardi a platit miliardy zato,že uvidím v neděli dvě auta na trati se svojí nálepkou a potom uzřím jenom jedno,budu se cítit podvedenej.Yoonga snad vybrali proto,že jezdil s autobusem v džungli nejrychlejc ze všech.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.02  17:54

he, protoze bylo klasifikovano 8 jezdcu (pulka se vymlatila v prvni zatacce) a posledni Rosa mel techn. problemy. Odstoupil ze zavodu a zase se do nej vratil. To nic neznamena, od Schumachera dostal 3 kola, to vypovida samo za sebe. Yoong dela ostudu Minardi, F1 a predevsim Malajsii. A oni mu jeste davaji prachy.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.02  21:45

« Ach jo

Tak Alex se nám opět nekvalifikoval. Co se dá dělat. Snad se alespoň Markovi podaří podobný výsledek, jako ve Francii. Dizzy, jen takovou připomínku. Alex dojel v jednom závodě na 7. místě. To se Tarsovi nepodařilo a v kvalifikacích to taky byl souboj o 107%.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.02  14:12

« Bez nadpisu

Zlatej Marques, to byl proti Yoongovi jeste Pan Jezdec...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.02  14:11

« Re: Yoong=výsměch F1

Jenze tihle 3 aspon trochu umeli jezdit, nebyl problem se kvalifikovat. Nekoho takovyho, jako je Yoong jsem v zivode v F1 nevidel. Jediny jeho souper behem vikendu je 107% hranice.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  14:14

« Výsledky tréninků v Německu:

21.WEBBER Minardi Asiatech - 1'19"594 ; 22. YOONG Minardi Asiatech - 1'20"164 nic moc, holt ten motor jen na Hockenheim moc slabej no a chtělo by to samozřejmě více testovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  14:12

No za A) to říkal Charouz, že to tam má, nikde jinde jsem to nečetl a neslyšel, takže to není úplně jisté... za B) Stoddart potřebje ty Yoongovy peníze i příští rok, tak co by ho vyghazoval (ovšem pokud se nenajde někdo lepší nebo to přestane malajce bavit, platit za Alexe);za C) všichni jezdic za peníze tam nikdy nebudou, zvláště proto, že minimálně 6 stájí žádné peníze od jezdců nepotřebuje...a Yoong neplatí sám, dlašími jsou bernoldi, Webber....a v minulosti, stačí jen vzpomenout na jména Mazzacane, Diniz, Tuero, atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  12:30

Jo je tam kvůli penězům,ale Stodart měl ve smlouvě,že když se dvakrát Yoong nekvalifikuje tak ho může vyrazit a o peníze nepřijde.Nechápu,proč tak neučinil.Navíc by se měla FIA zamyslet komu uděluje superlicenci.Kdyby tam všichni jezdci byly kvůli penězům pro tým,jak by to asi vypadalo ?
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.02  12:10

« Výsledky pátečního tréninku v Německu:

21.WEBBER Minardi Asiatech - 1'20"045 ; 22. YOONG Minardi Asiatech - 1'20"164 Nic moc, tentokrá ovšem Alex na Marka skoro nic neztrácel...zdá se, že mu tahle trat docela sedí....
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  09:27

Alex je tam kvůli penězům, to ví všichni včetně jeho samého, na druhou stranu je nutné si uvědomit, že při současnému chování k malým týmům ze strany FIA apod. a celkové situaci jednoduše bez Alexe a jemu podobným nepřežijeme! Takže bohužel, dokud bude Alex platit, tak v F1 nebude, nebo dokud se nesežen někdo jinej, kdo dá peníze..
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.02  14:34

« Yoong=výsměch F1

Tenhle člověk patří do buše.Je tak o 2sec. pomalejší než Weber.Na dráze se ocitá neustále v hodinách a pouze ohrožuje ostatní.Jinak nic proti Minardi,s tím rozpočtem mají solidní výsledky (Weber).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.02  09:16

« Re: GP Francie - super úspěch týmu Minardi

No, to S fordem (Jaguar) se dá čekat, prý do toho jen Ford cpe 150 milionů USD a takovéhle výsledky za ty prachy??? Kdby my jsme měli 150 melounů od -forda, tak v pohodě seženem dalších 100 milionů a s rozpočtem 250 milionů bysme jezdili úplně jinak....
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.02  20:52

Ono taky záleží, co by s týmem ten arab provedl. Když Minardi kupoval Paul, tak jsem taky moc nadšený nebyl. Ale jezdilo se dál pod názvem Minardi jen s přídavkem European. Ať to koupí kdo chce, když zůstane název a navíc budou bodovat víc než průměrně bod za rok, tak budu spokojen. Jestli, ale změní jméno, tak mě fakticky naštvou.
    Teď jsem někde zahlíd zprávu, že Ford zvažuje pokračování svého týmu. Kdyby vypadl i Jaguar, tak už budou brát snad i F3000 aby zaplnili 20 míst. Nebo budou muset být tři auta jednoho týmu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.02  09:15

No, nebo že ta kontrola prokluzu neposlala ven Nicka a Buttonovi mohl stejně jako Trullimu kiksnout motor a bylo to doma....holt musíme být spokojeni s tím, co máme.... Jinak slyšel jsem zvěst, a nejen já, že prý chce Paul prodat celý tým, nebo půl týmu nějakému arabskému princi....Tak pokud by šlo ocelý tým, tak to by bylo hodně špatné, nejsme proti části prodeji,klidně at mu prodá 40%, proti tomu nic nemám, peníze se hodí, ale celý tým ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.02  21:57

Naprosto souhlasím. Jediná škoda je, že si McL a Will nevzali příklad z Ferrari a nasadili na start oba vozy. Mohl to být bod.
  • 00 Reagovat !

foto

22.07.02  09:43

« GP Francie - super úspěch týmu Minardi

Oba vozy v TOP 10, to je to, co jsme si už dlouho přáli, Mark dojel na skvělém osmém místě za Sauberem Heidfelda a nechal za sebou Pedra a Alexe. Alex dojel na, pro něj výborném desátém místě, takž spokojenost. Lepší už by byly jen body. Dofám, že to nebyl jediný dobrý výsledek a že na tento výkon naváží oba jezdci i v dalších závodech. super závod, koho jsme mohli porazit, toho jsem porazili nebo odpadl a na ostantí týmy, hlavně ty TOP (Ferrari, MC Laren, Wiliams, Renault) jednoduše nemáme, to je jasný....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…