MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Kdo nahradí Yoonga???
Dovolím si říci, že je na 80% jisté, že Alex nedokončí sezonu a na 60%, že už nepojede ani v Madarsku. Nahradit ho může (prý Alonso, padají i jména jako Pantano, Verstappen či Wurz...) tak jsem zvědav, je pravda, že kdokoliv z těchle bude lepší než on. -
« Re: Ach jo
he, protoze bylo klasifikovano 8 jezdcu (pulka se vymlatila v prvni zatacce) a posledni Rosa mel techn. problemy. Odstoupil ze zavodu a zase se do nej vratil. To nic neznamena, od Schumachera dostal 3 kola, to vypovida samo za sebe. Yoong dela ostudu Minardi, F1 a predevsim Malajsii. A oni mu jeste davaji prachy. -
« Re: Yoong=výsměch F1
No za A) to říkal Charouz, že to tam má, nikde jinde jsem to nečetl a neslyšel, takže to není úplně jisté... za B) Stoddart potřebje ty Yoongovy peníze i příští rok, tak co by ho vyghazoval (ovšem pokud se nenajde někdo lepší nebo to přestane malajce bavit, platit za Alexe);za C) všichni jezdic za peníze tam nikdy nebudou, zvláště proto, že minimálně 6 stájí žádné peníze od jezdců nepotřebuje...a Yoong neplatí sám, dlašími jsou bernoldi, Webber....a v minulosti, stačí jen vzpomenout na jména Mazzacane, Diniz, Tuero, atd... -
Jo je tam kvůli penězům,ale Stodart měl ve smlouvě,že když se dvakrát Yoong nekvalifikuje tak ho může vyrazit a o peníze nepřijde.Nechápu,proč tak neučinil.Navíc by se měla FIA zamyslet komu uděluje superlicenci.Kdyby tam všichni jezdci byly kvůli penězům pro tým,jak by to asi vypadalo ? -
Alex je tam kvůli penězům, to ví všichni včetně jeho samého, na druhou stranu je nutné si uvědomit, že při současnému chování k malým týmům ze strany FIA apod. a celkové situaci jednoduše bez Alexe a jemu podobným nepřežijeme! Takže bohužel, dokud bude Alex platit, tak v F1 nebude, nebo dokud se nesežen někdo jinej, kdo dá peníze.. -
« Re: GP Francie - super úspěch týmu Minardi
No, to S fordem (Jaguar) se dá čekat, prý do toho jen Ford cpe 150 milionů USD a takovéhle výsledky za ty prachy??? Kdby my jsme měli 150 melounů od -forda, tak v pohodě seženem dalších 100 milionů a s rozpočtem 250 milionů bysme jezdili úplně jinak.... -
Ono taky záleží, co by s týmem ten arab provedl. Když Minardi kupoval Paul, tak jsem taky moc nadšený nebyl. Ale jezdilo se dál pod názvem Minardi jen s přídavkem European. Ať to koupí kdo chce, když zůstane název a navíc budou bodovat víc než průměrně bod za rok, tak budu spokojen. Jestli, ale změní jméno, tak mě fakticky naštvou.
Teď jsem někde zahlíd zprávu, že Ford zvažuje pokračování svého týmu. Kdyby vypadl i Jaguar, tak už budou brát snad i F3000 aby zaplnili 20 míst. Nebo budou muset být tři auta jednoho týmu. -
No, nebo že ta kontrola prokluzu neposlala ven Nicka a Buttonovi mohl stejně jako Trullimu kiksnout motor a bylo to doma....holt musíme být spokojeni s tím, co máme.... Jinak slyšel jsem zvěst, a nejen já, že prý chce Paul prodat celý tým, nebo půl týmu nějakému arabskému princi....Tak pokud by šlo ocelý tým, tak to by bylo hodně špatné, nejsme proti části prodeji,klidně at mu prodá 40%, proti tomu nic nemám, peníze se hodí, ale celý tým ne! -
« GP Francie - super úspěch týmu Minardi
Oba vozy v TOP 10, to je to, co jsme si už dlouho přáli, Mark dojel na skvělém osmém místě za Sauberem Heidfelda a nechal za sebou Pedra a Alexe. Alex dojel na, pro něj výborném desátém místě, takž spokojenost. Lepší už by byly jen body. Dofám, že to nebyl jediný dobrý výsledek a že na tento výkon naváží oba jezdci i v dalších závodech. super závod, koho jsme mohli porazit, toho jsem porazili nebo odpadl a na ostantí týmy, hlavně ty TOP (Ferrari, MC Laren, Wiliams, Renault) jednoduše nemáme, to je jasný....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!