MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Hádanka rozluštěna, druhým jezdcem Jos the boss!!!
Konečně se podařilo zajistit jak dobré piloty, tak dobré auto. Jsem moc rád, že je to Jos. Toho jsem si přál už loni, ale mé motlitby byly vyslyšeny až letos, kdy bude mít auto, s kterým ostatní prožene. S tvým odhadem získaných bodů nelze než souhlasit. Jen věřme, že to bude k té vyšší hranici.
PAULE DĚKUJI ZA TUTO VOLBU. -
« Hádanka rozluštěna, druhým jezdcem Jos the boss!!!
Je to super bomba zpráva, Jos je dobrej pilot, získal 17 bodů v předchozích ročnících a má velké zkušenosti, a Wilson je zase mistrem F3000 - máme nejlepší jezdeckou dvojici za posledních pár let, možná vůbec nejlepší v historii týmu...K tomu loňské Cosworthy....myslím, že bysme mohli potrápit Jag a Jordany....a získat pár bodů - díky novým pravidlům doufám tak v 5-12 bodů.... -
« Re: Stoddart oznámí prvního jezdce příští týden!
Ale jo, nějací fanoušci tu sou, já osobně jsem jich za dobu fandovství, hledání na neut atd. našel asi 10. jenže nikdo nějak nechodí sem, jestli o tom nevědí nebo je takovéhle diskuze nebaví, nevím....B.A.R. rozhodně není extra stáj, ale taky nejsou neejhrší a duo Villneuve - Button umí rozhodně jezdit, když mají dobrý vůz....takže BAR asi ne... -
S BARem je to složité. V první sezoně byli na nule, ale v těch dalších se ke konci zlepšili a dost rychlí. Letos od poloviny sezony taky slušně zabrali.
PS. Schválně jsem to rozdělil do dvou zpráv, aby jsme se s Barrichellem dostali k té 900 dřív. -
« Re: Jupíí.........A máme 800 příspěvků...
Asi Minardi více fandů v Čechách nemá. Ono je asi snažší fandit tomu lepšímu. Pak můžeš říct:" Viděls, jak jsme jim to natřeli?" Na druhou stranu my si říkáme:" Bomba Mark byl zase desátý a Alex nedojel." Snad se to od další sezony změní. A ne jen jména :-)) -
Jo, bylo by to fajn, no, foufám, že bude víc, než dva bodíky, to by bylo smutný, kdyby ne, když ted bude bodovanejch osm míst namísto šesti a budeme mít lepší motor...S tím umístěním s sedmičce bych si nebyl tak jisat,přeci jen když nepojde Arrows, bude jen deset týmů, takže budeme mít šanci bojovat tak trochu aspoň s toyotou, Jaguarem a možná Jordanem, na ostatní nemáme šanci, pokud tedy nepostaví zvlášt mizerný auto...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!