MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: gratulace!!!
No Pzik nic moc, to je fakt, Webber už má 12 bodů a šilhá po dalších a Pizík furt nic...A pak že je Webber špatnej jezdec (a ztrací jeden bod na Trulliho...haha, já to říkal od začátku že je dobrej, jenže někteří holt nevěřili...I u nás jezdil loni skvěle... -
« Re: gratulace!!!
No, škoda že to místo pátku nebyla sobota, v kvalifikaci jsem už jednou byli druzí, ale první ještě nikdy. No ale lepší něco než nic. Pozitivní je, že jsme byli skoro stejně rychlí jako jordan a to po celý víkend, a v závodě jsem dokonce Firmana i předsithli...a oba vozy dokončili, což je taky pozitivní....A díky za Gratulaci!!! :-))) -
« Výsledky páteční 1. kvalifikace na GP Francie:
1.VERSTAPPEN - Minardi Cosworth - 1'20"817 196.488 Km/h ;
2.WILSON - Minardi Cosworth - 1'20"968 + 0'00"151 ;
3.FIRMAN - Jordan Ford - 1'23"496 + 0'02"679 A je to skutečnost, žádná sranda, vtip či apríl. Prostě jsme deklasovlai všechny ostatní, včetně hvězd jako šumi, Kimi, ralf a monty....Super, aspoň jednou jsme nejlepší!!!
-
« GP Evropy - opět nic moc
Z celého závodu byly zajímavé pouze ty souboje s Villeneuvem, chudák z toho byl asi na prášky, hihi :-)))) Jinak 13. a 14. pozice není nic moc, pozitivem je aspoň to, že oba vozy dokončili závod...Ale ta přilnavost a vůbec aerodynamika je hodně slabá, chtělo by to už něco okopčit od těch arrowsů - rychlost na rovinkách není špatná (viz kvalifikace), ale v globálu je to slabý... -
« Výsledky páteční 1. kvalifikace na GP Evropy:
14.FIRMAN - Jordan Ford - 1'53"893 + 0'23"904 ;
15.WILSON - Minardi Cosworth - 1'54"546 + 0'24"557 ; 16.VERSTAPPEN - Minardi Cosworth - 1'55"921 + 0'25"932
Druhou půli kvalifikace ovlinil déšt, takže se nedivte, že jsou časy horší... Přesto je to skvělý výsledek - 15 a 16 příčka je fajn, chtělo by to zopakovat i zítra v kvalifikaci, to by bylo něco... -
« Minardi koupilo loňské Arrowsy!!!
5 ks monpostů Arrows A23 koupil v dražbě tým z Faenzy z toho 2ks jsou prý ve výborném stavu a 3 na náhradní díly. Objevily se spekulace, že tým nasadí kompletní vozy do závodu, ale to je nesmysl,ovšem Arrows měl doboru aerodynamku a používal loni stejné motory jako my letos, takže není vyloučeno to, že některé díly (jako přítalčná křídla atd.) mohou být použity a další věci na PS3 upraveny dle Arrowsu A23....uvidíme, sand to přinese lepší výsledky... -
« Re: GP Kanady - super víkend pro Minardi!!!
No, body by byli samozřejmě lepší, ale já jsem spokojen i s tímhlem výsledkem, hlavně teda s tou kvalifikací!!! Tak vidíš, jak se ti daří, to musíš být dobrý manažer. No já jednou dojel v GP3 ve VC Japonska za Yoonga (sezona 2002) třetí!!! Překvapivý výsledek, za Webbera jsem byl nejlepší pátý..... -
« Re: GP Kanady - super víkend pro Minardi!!!
To m83 pravdu. Kanada dopadla velmi dobře. Jen je škoda, že ne výborně. Mohli se ti vpředu srazit a my získat bod. Snad se to podaří na Nurburgringu. PS. V F1 Manageru jsem s Minardi skončil v sezoně 2001 druhý v poháru konstruktérů a jezdci D. Hill a J. Herbert byli 3. a 4. Předběhli je jen Šumák na Ferrari a Hakinnen na McL. :-) -
« Opět tahanice o pěníze!!
Jak už všichni víte, Paul a Dennis se pohádaly o peníze, resp. o vytvoření fondu pro soukormé týmy, což bylo někdy začátkem roku slíbeno nicméně my ani jordan jsme ještě nic nedostali (a taky asi nedostaneme). Paul chce zase na oplátku zablokovat všechny nové změny pravidel (dle concordské dohody musí se změnami souhlasit všechny týmy). Tak jsem zvědav, jak to zas všechno dopadne, nebo jestli Paul stáhne svoje požadavky, když mu Bernie zaplatí.. -
« Bernie koupil podíl v Minardi!!!
V hodnotě 4 miliony USD (to bude tak odhadem 8-10% týmu); a asi zřejmě proto, aby zacpal Paulovi pusu, protože Bernie ještě někdy v pátek tvrdil, že by Paul a celý tým měl z F1 odejít...No uvidíme, co ten starý šizunk provede, hlavně, že nekoupil větší podíl, takhle nás nemůlže zlikvidovat....Kdyby měl přes 50%, tak je s námi ámen!! -
« GP Kanady - super víkend pro Minardi!!!
Jos devátý v cíli, Justin sice nedojel, ale chyběl mu do cíle kousek - mohl být desátý nebo devátý, kdyby dojel. No s trochou štěstí jsme včera mohli mít bod. Snad příště. Ale kvalifikace - naprostá bomba - Jos 15 před Fisim, Buttonem,Justinem,Firmanem a Kimim....supr, navíc Justin 18....Skvělá kvalifikace, takhle vysoko byl napsled Marc Gene v roce 2000 (tuším že byl bud 15 nebo 14). Navíc Justin opět výborný na startu - z 18. pozice se dostal až na 11....bomba jen tak dál!!! -
« Re: GP Monaka - zase zklamání!!!
No Trust dělá halvně počítačové komponnety (co já vím myši, klávesnice, zvukové karty, dig. fotáky, tablety, PC kamery, PC volanty atd.) Ŕada těhle věcí jde koupit i u nás (ted jsem viděl skvělý bezdrátový myši Trust), ale taky by bodlo alespoň najěké lepší poč. vybavení + zlepšení přenosu dat z vozu apod. To by určitě uměli..... -
To je fakt, loni měl Jag taky pár odstupení z dovodu selhání motoru, a to včetně několika výbuchů s efektním dýmem. Letos sice nebouchaj,a le nespolehlivý sou furt. A ještě je nechtěj dávat za 10 milionů - měli by je dávat za 5 a ještě být rádi že je šrot někdo chce. Na druhou stranu - musíme si přiznat, že Minardi má velmi slabou elektroniku (mylím jako na slabé úrovni oproti ostatním), takže to může být taky určitý zdroj problémů. -
Ony ty Cosworty už loni nebyly žádný zázrak (až na pár vyjímek) a letos je to úplná katastrofa. Snad se podaří prosadit prodej motorů jiným týmům za 10 mil. Pak by se dal koupit Mercedes. Jen je škoda, že nejde koupit i šasi. Stačilo by třeba F2002. (:-)) -
Hm, na formule1.cz maj vůbec pěkný fotky, to je fakt... a hlavně velký. Ta bilance spolehlivosti je fakt hrozná - pokud se nemýlím tak Jos dokončil 3 závody a Justin jen 2....vůbec se mu nedivím, že che jít kjinému týmu (viz článek, kde hovoří jeho manžer Palmer na již zmiňovaném serveru). Tohle auto se hold nepovedlo, a motor se zas nepovedl Cosworthu....jestli tým přežije a nastoupí i příští rok, tak doufám, že budou lepší motory - cokoliv jiného, jen ne Cosworth a Hondu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!