MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: GP Německa
To sem si taky myslel, že to Kiesovi přestalo jet...jenže bylo mi divný, že tak rychle a navíc se mu z toho nekouřilo...no ale myslel jsem taky na nejhorší....No, musíme ale uznat, že napoprvý nejel Nicolas zle...
Ohledně těch výsledků našich - je to slabota....jediný, ským můžeme bojovat je Jordan, na na tom začíná bejt taky hodně mizerně...a Sauber je na nejlepší cestě je dohnat.... -
« GP Německa
Další závod, který začal nadějně. 6 aut v první zatáčce out a Minardi pokračují. Bohužel tím to taky skončilo. Když jsem po reklamách zjistil, že Jos nejede, tak jsem vzteky málem zničil dálkový ovladač. V momentě, kdy Nicola zastavil, aby pustil jezdce o kolo, jsem myslel, že končí a pokoušel se o mě infarkt. Jediné pozitivum - dojel alespoň jeden. -
« Re: to: Babun
Nazdar. Dovču jsem eště neměl a F1 mě pořád baví. Jen jsem psychicky hyn z těch výsledků. K tomu co naši předvádí v závodech se toho moc říct nedá. Ale ukážu se častěji, slibuji. Vidím, že je tu živá diskuse. Ne jak za starých časů, kdy jsme tu diskutovali jen my dva. (:-)) -
« Výsledky 1. pátečního tréninku v Německu:
18.HEIDFELD - Sauber Petronas - 1'18"121 + 0'02"598 26 laps ;
19.VERSTAPPEN - 1'18"791 + 0'03"268 11 laps ;
20.KIESA - Minardi Cosworth - 1'19"030 + 0'03"507 15 laps. Kiesa napoprvé docela dobrý, ale jinak jsme moc pomalí a navíc udělal Jos ještě chybu.. -
« Tak to je to Kiesa..........
hm, po 5 letech opět dán v F (naposledy to byl v roce 1998 Magnussen za Stewart...uvidíme jak se mu bude dařit....Wilson šel k Jaguaru, čekal jsem to...a ještě máme nového testmana: Ginmaria Bruniho....samý novinky...uvidíme, jestli k lepšímu nebo spíš k horšímu :-))) -
« to: Verstappen
Podle toho co jsem slyšel tak jo....ovšem je těžký to potvrdit....auto bylo (pokud je to pravda) v týmových barvách....takže jen podle tvaru....ale Stoddart sliboval, že proběhne srovnávací test A23 a PS03 - říkal to i v diskuzi na ITV.....takže bych tomu věřil - kde jinde by to otestovali, když jinak netestují (myslím mimo závodní víkendy) -
« Re: Výsledky 1. pátečního tréninku v Silverstone:
myslíš, že Jos jel skutečně s tím A23 ? Já nevim, asi bysme někde měli vidět nějaké obrázky, moc tomu nevěřim. Jinak A23 by bylo 100% lepší než PS03, Arrowsy neměli špatně šasi, možná i A21 (z roku 2000) by bylo lepší. -
« Wilson k Jaguaru???
Je to dost možný....Justin jezdí v rámci možností dobře....ovšem pro nás by to byla ztráta, zas na druhou stranu by Jag musel dát peníze nebo levnější motory...Otázka je, kdo by ho nahradil - ten Ital co říkal Nikodým či nějaký holan'dan jak jsem někde četl by nebyl výhra...jsou to nováčci s nim výsledky tam kde jezdí....to už by bylo lepší nějakého testmana - třeba Davidsona, Zontu či Sata... -
« GP Británie- opět nic moc
15 a 16 místo v cíli ení žádná sláva - dicve jsme porazili Heidfelda (kterému se opět nedařilo a měl problémy) ale jinak nic, kvalifkace taky špatná, holt jsme moc pomalí. Bylo by načase něco z té A23 použít nebo ji rovnou nasidit celou....pomalejší rozhodně nebude a kdyby byl rozdíl i jen 1 s na kolo, tak je to furt lepší než nic.. -
« Re: Jordan má nového sponzora
Tak tohle jsem nečetl - kde jsi to četl ty??? BYlo by to super, pokud by to byla pravda, ale spíš je myslím reálnější to, že Wilson půjde k Jaguaru a Paul od nich dostane bud peníze jako odstupné (Minardi má s Justinem smlouvu na 3 roky) nebo dostane příští rok motory Cosworth levněji (cena tak 11-12 milionů USD - to je myslím reálnější) než toto - 5 milionů nemůže nikdy pokrýt náklady a pochybuji že by Briatore tohle sponzoroval...jedině že by to zackvakal Bernie... -
« Re: Jordan má nového sponzora
Zdar, no to som sa vcera docital - mozno to uz viete - ze Minardi ide ratovat sam big Eccelstone a vraj s nejakym big bossom Renaultu Briatorem vykoumali plan, ze Minardi dostane za 5 dolarovych milosov minulorocne motory Renault. A vraj ked chcu, ze si ich mozu pomenovat "Supertec" -
« Jos jel ráno s A23!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ano v ranních tréninkách pro týmy které testují v pátek ráno jel Jos s loňským Arrowsem A23, zatímco Justin jel s PS03.....rozdíl tam byl ovšem nijak obrovský...zajímavý....třeba ho Paul nakonec přece jen nasadí, i když to původně popíral.. -
« Výsledky 1. pátečního tréninku v Silverstone:
18.VERSTAPPEN - 1'23"176 + 0'03"137 15 Laps ;
19.HEIDFELD - Sauber Petronas - 1'23"290 + 0'03"251 25 laps ;
20.WILSON - 1'24"086 + 0'04"047 9 laps
Docela dobrý, Jos byl o hodně rychlší než Justin (skoro o vteřinu a navíc předstih ještě Sauber...těm to nějak hochům v poslední době nejede, a zvláště quickNickovi - stává se z něj spíše slowNick, hihi)