MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

14.08.03  09:16

« Dobra sprava...

Tak vraj ten Kies ci ako sa presne vola priniesol do Minardi 1.2 miliona dolarov, ktore Minardi hned previedlo Cosworthu, cim ma zaplatene motory do konca sezony ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:42

« Re: GP Německa

To sem si taky myslel, že to Kiesovi přestalo jet...jenže bylo mi divný, že tak rychle a navíc se mu z toho nekouřilo...no ale myslel jsem taky na nejhorší....No, musíme ale uznat, že napoprvý nejel Nicolas zle...
    Ohledně těch výsledků našich - je to slabota....jediný, ským můžeme bojovat je Jordan, na na tom začíná bejt taky hodně mizerně...a Sauber je na nejlepší cestě je dohnat....
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.03  22:39

« GP Německa

Další závod, který začal nadějně. 6 aut v první zatáčce out a Minardi pokračují. Bohužel tím to taky skončilo. Když jsem po reklamách zjistil, že Jos nejede, tak jsem vzteky málem zničil dálkový ovladač. V momentě, kdy Nicola zastavil, aby pustil jezdce o kolo, jsem myslel, že končí a pokoušel se o mě infarkt. Jediné pozitivum - dojel alespoň jeden.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.03  22:29

« Re: to: Babun

Nazdar. Dovču jsem eště neměl a F1 mě pořád baví. Jen jsem psychicky hyn z těch výsledků. K tomu co naši předvádí v závodech se toho moc říct nedá. Ale ukážu se častěji, slibuji. Vidím, že je tu živá diskuse. Ne jak za starých časů, kdy jsme tu diskutovali jen my dva. (:-))
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.03  13:09

« to: Babun

Co je s tebou??? Byl jsi tu naposled někdy v červnu.....To máš tak dlouhou dovču??? Nebo už tě F1 přestala bavit??
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.03  12:05

« Výsledky 1. pátečního tréninku v Německu:

18.HEIDFELD - Sauber Petronas - 1'18"121 + 0'02"598 26 laps ;
    19.VERSTAPPEN - 1'18"791 + 0'03"268 11 laps ;
    20.KIESA - Minardi Cosworth - 1'19"030 + 0'03"507 15 laps. Kiesa napoprvé docela dobrý, ale jinak jsme moc pomalí a navíc udělal Jos ještě chybu..
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.03  10:23

« Re: Tak to je to Kiesa..........

Jsem zvědav, jak se mu dneska bude dařit....hlavně kolik bude ztrácet na Jose...
  • 00 Reagovat !

foto

23.07.03  15:10

« Tak to je to Kiesa..........

hm, po 5 letech opět dán v F (naposledy to byl v roce 1998 Magnussen za Stewart...uvidíme jak se mu bude dařit....Wilson šel k Jaguaru, čekal jsem to...a ještě máme nového testmana: Ginmaria Bruniho....samý novinky...uvidíme, jestli k lepšímu nebo spíš k horšímu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.03  11:28

« to: dabel

Aha...tak díky....kdyb ses dozvěděl něco dalšího tak to sem napiš....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.03  11:27

« to: Verstappen

Podle toho co jsem slyšel tak jo....ovšem je těžký to potvrdit....auto bylo (pokud je to pravda) v týmových barvách....takže jen podle tvaru....ale Stoddart sliboval, že proběhne srovnávací test A23 a PS03 - říkal to i v diskuzi na ITV.....takže bych tomu věřil - kde jinde by to otestovali, když jinak netestují (myslím mimo závodní víkendy)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.03  17:17

« Re: Výsledky 1. pátečního tréninku v Silverstone:

myslíš, že Jos jel skutečně s tím A23 ? Já nevim, asi bysme někde měli vidět nějaké obrázky, moc tomu nevěřim. Jinak A23 by bylo 100% lepší než PS03, Arrowsy neměli špatně šasi, možná i A21 (z roku 2000) by bylo lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.03  15:20

« Re: Jordan má nového sponzora

Presne takto to stalo v poslednom auto motor und sporte pri hodnoteni nejakej VC (uz neviem ktorej). Ked sa docitam nieco dalsie (novy AMS vyjde zajtra), tak vam sem zase napisem ;))
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.03  15:10

« Wilson k Jaguaru???

Je to dost možný....Justin jezdí v rámci možností dobře....ovšem pro nás by to byla ztráta, zas na druhou stranu by Jag musel dát peníze nebo levnější motory...Otázka je, kdo by ho nahradil - ten Ital co říkal Nikodým či nějaký holan'dan jak jsem někde četl by nebyl výhra...jsou to nováčci s nim výsledky tam kde jezdí....to už by bylo lepší nějakého testmana - třeba Davidsona, Zontu či Sata...
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.03  15:08

« GP Británie- opět nic moc

15 a 16 místo v cíli ení žádná sláva - dicve jsme porazili Heidfelda (kterému se opět nedařilo a měl problémy) ale jinak nic, kvalifkace taky špatná, holt jsme moc pomalí. Bylo by načase něco z té A23 použít nebo ji rovnou nasidit celou....pomalejší rozhodně nebude a kdyby byl rozdíl i jen 1 s na kolo, tak je to furt lepší než nic..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.03  15:05

Tak tohle jsem nečetl - kde jsi to četl ty??? BYlo by to super, pokud by to byla pravda, ale spíš je myslím reálnější to, že Wilson půjde k Jaguaru a Paul od nich dostane bud peníze jako odstupné (Minardi má s Justinem smlouvu na 3 roky) nebo dostane příští rok motory Cosworth levněji (cena tak 11-12 milionů USD - to je myslím reálnější) než toto - 5 milionů nemůže nikdy pokrýt náklady a pochybuji že by Briatore tohle sponzoroval...jedině že by to zackvakal Bernie...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  15:10

Zdar, no to som sa vcera docital - mozno to uz viete - ze Minardi ide ratovat sam big Eccelstone a vraj s nejakym big bossom Renaultu Briatorem vykoumali plan, ze Minardi dostane za 5 dolarovych milosov minulorocne motory Renault. A vraj ked chcu, ze si ich mozu pomenovat "Supertec"
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:49

« Huráááááááááá a mámě 900 příspěvků!!

Vzhůru na 1 000....
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:49

« Jordan má nového sponzora

tak bysme se měli taky zasnažit, hlavně nějakého velkého...
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:48

« Jos jel ráno s A23!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ano v ranních tréninkách pro týmy které testují v pátek ráno jel Jos s loňským Arrowsem A23, zatímco Justin jel s PS03.....rozdíl tam byl ovšem nijak obrovský...zajímavý....třeba ho Paul nakonec přece jen nasadí, i když to původně popíral..
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:45

« Výsledky 1. pátečního tréninku v Silverstone:

18.VERSTAPPEN - 1'23"176 + 0'03"137 15 Laps ;
    19.HEIDFELD - Sauber Petronas - 1'23"290 + 0'03"251 25 laps ;
    20.WILSON - 1'24"086 + 0'04"047 9 laps
    Docela dobrý, Jos byl o hodně rychlší než Justin (skoro o vteřinu a navíc předstih ještě Sauber...těm to nějak hochům v poslední době nejede, a zvláště quickNickovi - stává se z něj spíše slowNick, hihi)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…